Agriturismo i Santa Vittoria d'Alba i Piemonte

Cascina Valdispinso

 
Cascina Valdispinso er ikke tilgængelig i øjeblikket
Cascina Valdispinso er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Santa Vittoria d'Alba og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Cascina Valdispinso ligger i dalen under Santa Vittoria d'Alba og dens imponerende borg. Fra gården til byen og den gode restarant i borgen er der ca. 1 km kørsel (eller gang) ad en stejl vej.

Tæt på gården afgår der luftballoner, som flyver over de smukke bakker og middelalderlige byer , således at turisterne kan nyde det smukke område fra luften.

Læs mere om Cascina Valdispinso

På Cascina Valdispinso er der to bygninger. I hovedbygningen, som tilhørte den italienske kongefamilie Savoia, indtil den blev eksileret efter Anden Verdenskrig, er der fælles stue med stor pejs i stueetagen og tre værelser samt en lejlighed på første sal . Lige ved siden af ligger annekset, hvor der er to lejligheder. Efter annekset er der en stor græsplan, hvor der er blevet installeret et lille men nyttigt svømmebassin. I haven er der også fælles grillområde.

Det skal bemærkes, at der ca. 250 meter fra selve husene er der et stor hønsehus, da gården er specialiseret i produktion af fjerkræ og æg.

Skjul teksten
 
 
search map