Villa i San Mango i Piemonte

Casale Ciabot

 
Casale Ciabot er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casale Ciabot er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Mango og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ciabot er navnet for et typisk piemontesisk landsted, som blev engang benyttet af bønderne til at slappe af og spise i under de lange og krævende arbejdsdage. Casa Ciabot var oprindeligt et af disse stenhuse, men er blevet helt igennem renoveret i 2006.

Casa Ciabot ligger på et udsigtspunkt i Langa-distriktet ca. 13 km fra byen Alba. Det ligger ca. 600 m.o.h. og er omgivet af vinmarker, hvor der produceres Dolcetto d'Alba, Barbera d'Alba og Moscato d'Asti-vine. Der er to km til byen Mango, som huser det regionale enoteca i dens flotte borg fra 1200-tallet og ca. en km til nærmeste spisested.

Læs mere om Casale Ciabot

Ved huset er der et svømmebassin (9,30 x 4,00 meter) på 1,5 meters dybde med tilhørende solterrasse med liggestole og parasoller. Huset er omgivet af have med hegn og parkeringsplads med automatisk port.

Hus med 8 sovepladser:
- Huset er fordelt på to etager og indeholder køkken med opvaskemaskine, ovn og mikrobølgeovn, opholdsstue med pejs og satellitfjernsyn, fire soveværelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge, af hvilke det ene med egen balkon, badeværelse med toilet og karbad, badeværelse med toilet og bruser samt vaskemaskine.

Skjul teksten
 
 
search map