Ferieboliger og hoteller i San Mango

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

San Mango som ligger omgivet af bakker med vinmarker med druer til fremstilling af Dolcetto d"Alba, Barbera d"Alba og Moscato d"Asti, kan spore sin historie tilbage til romertiden.

I byen, hvor der bor lidt over 1.000 faste indbyggere, findes en flot borg fra 1200-tallet, som huser Piemontes regionale vinkælder. For dem, der tænker på at få noget at spise, er der også et par spisesteder og de mest basale indkøbsmuligheder. For et større udvalg skal man køre til Alba, som ligger ca. 16 km herfra, og som vi anbefaler som udflugsmål.

Kort over San Mango i Piemonte

Få et overblik over byen og området ved at klikke på kortet over Piemonte. Her har vi markeret placeringen af de ferieboliger og håndplukkede hoteller, som vi i øjeblikke tilbyder her.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Feriebolig eller hotel i San Mango

Hos In-Italia Rejser er vi specialister i at finde de hoteller, ferielejligheder og villa, hvor man får det bedste udgangspunkt for at opleve det ægte Italien. Vil du gerne finde den bedste feriebolig i San Mango eller en af de andre hyggelige landsbyer i Langhe vindistriktet? Så brug søgemaskinen øverst her på siden. I den har vi samlet alle indlogeringsmuligheder i og omkring byen. Du skal blot vælge den, som passer bedst til dine ønsker. 

Rejser du til Italien for at opleve den særlige stemning ude på landet blandt de bølgende vinmarkerne, kan vi også anbefale dig at holde ferie på et agriturismo i Piemonte. Det er en chance for at få det bedste af to verdener. De fredelige omgivelser på landet og kulturlivet i nærliggende byer. Har du brug for hjælp til at finde den perfekte feriebolig til din rejse, er du velkommen til at kontakte os.

Læs mere om San Mango

Skjul teksten
 
 
search map