Hotel i Saluzzo i Piemonte

Hotel Antico Podere Propano

 
Hotel Antico Podere Propano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Antico Podere Propano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Saluzzo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ca. 1 km fra Saluzzos stemningsfulde bykerne med historiske monumenter og træudskårne hoveddøre ligger det skønne landsted Hotel Antico Podere Propano fra år 1525. Omgivelserne er landlige og ellers typiske for udkanten af en mellemstor provinsby, men inden for hotellets fire vægge glemmer man alt om tid og sted.

Dette tidligere landsted for Saluzzos adelige, i Marchesi di Saluzzo, har en fantastisk åben gårdsplads med en gammel brønd og en smuk plæne, som de fleste af værelserne vender ud mod. Det er også her, at man finder borde, stole og parasoller til gæsternes frie afbenyttelse. Og man kan også sagtens få et glimt af landstedets mange dyr, der har det som blommen i et æg, fx hunde, gæs og heste. Der er naturligvis gratis parkering på stedet.

Læs mere om Hotel Antico Podere Propano

Indvendig finder man både reception, lounge, bar, elevator og i det hele taget en meget elegant og varm indretning.

Morgenmaden serveres som buffet i morgenmadssalen, hvor man sidder under hvælvede lofter.

Dobbeltværelse Standard
- De 21 Standard-værelser er pænt indrettede, og mange af dem har fransk balkon. De har alle aircondition, telefon, satellit-tv, internetadgang, minibar og badeværelse med toilet, hårtørrer og badekar (enkelte med bruser). Nogle af værelserne har mulighed for en ekstra opredning.
Dobbeltværelse Superior
- De 4 Superior-værelser er pænt indrettede, og enkelte af dem har fransk balkon. De har alle aircondition, telefon, satellit-tv, internetadgang, minibar og badeværelse med toilet, hårtørrer og badekar (enkelte med bruser). Nogle af værelserne har mulighed for en ekstra opredning.
Junior Suite
- De 4 rummelige Junior Suiter er meget elegant indrettede, og enkelte af dem har balkon. De har alle aircondition, telefon, satellit-tv, internetadgang, minibar og badeværelse med toilet, hårtørrer og badekar (enkelte med bruser). Disse værelser har i øvrigt hvælvede lofter, lille afdeling med opholdsstue og pejs. I flere af Junior Suiterne er det muligt at bo fire personer.
Suite
- Den store Suite er meget elegant indrettet og har balkon. Den har aircondition, telefon, satellit-tv, internetadgang, minibar og badeværelse med toilet, hårtørrer og både bruser og badekar. Dette værelse har et smukt antikt træloft, er opdelt i to afdelinger og har i øvrigt en fin udsigt mod Saluzzo og Monvisobjerget. Her er det muligt at bo fire personer.

Skjul teksten
 
 
search map