Agriturismo i Saluzzo i Piemonte

Agriturismo Camisassi

 
Agriturismo Camisassi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Camisassi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Saluzzo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Agriturismo Camisassi er en del af Hotel Antico Podere Propano, som befinder sig på samme landejendom, der kan dateres helt tilbage til år 1525. Agriturismo'en er tiltænkt dem, som stiller lidt færre krav til overnatning (her er fx ikke aircondition, minibar og elevator), men stadig ønsker elegante værelser og indbydende udeområder.

Her finder man en skøn svalegang med udsigt til den smukke gårdsplads med gammel brønd og en smuk plæne, og på den anden side en dejlig skøn park med parasoller og siddepladser til agriturismo'ens gæster. På dette landsted kan man være heldig at møde både hunde, gæs og heste. Der er naturligvis gratis parkering på stedet.

Læs mere om Agriturismo Camisassi

Værelserne ligger i stueplan og på 1. sal, og flere af dem har fine trælofter med fritliggende bjælker. Bemærk, at overnatning er uden morgenmad.
Dobbelværelse Standard
- Disse 8 værelser er pænt indrettede med terracotta-gulv og har alle satellit-tv, telefon, internetforbindelse og badeværelse med toilet og bruser. Her er der mulighed for en ekstra opredning.
Dobbelværelse Superior med køkkenhjørne
- Her er der faktisk tale om en etværelseslejlighed med køkkenhjørne, terracotta-gulv, satellit-tv, telefon, internetforbindelse og badeværelse med toilet og badekar. Lejligheden ligger på 1. sal og har udsigt mod Saluzzo og Monviso-bjerget. Her er der mulighed for en ekstra opredning.

Skjul teksten
 
 
search map