Ferieboliger og hoteller i Saluzzo

 
Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Saluzzo ligger blot en times kørsel fra Torino for foden af de Piemontesiske Alper, der er domineret af Monviso-bjergets tinder. Det smukke landskab og den flot velbevarede, gamle by gør dette sted til en fantastisk oplevelse. På lang afstand kan man skimte byen med sine klokketårne og gamle spir. Saluzzo var oprindelig et uafhængigt rige, der blev hersket af adelen, hvis efterkommere stadig ejer paladset i byen.

Udforsk byen til fods

Byen bør udforskes til fods i de smalle gader, der byder på nye oplevelser efter hvert gadehjørne. Hovedgaden er rig på skønne antikforretninger, hvor man sagtens kan få tiden til at gå. Her er smukke klokketårne og elegante gamle huse med store, originale trædøre. Glem ikke at slutte besøget af med en gastronomisk oplevelse på et af byens spisesteder. Prøv eksempelvis den typiske ret Bagna Cauda bestående af ansjoser og hvidløg eller ravioli med den skønne Castelmagno-ost. Nogle af de bedste oste i verden stammer fra dette område, og er man oste-tilhænger, må man heller ikke gå glip af den skønne osteforretning Casa del Parmigiano på Piazza XX settembre.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Populært i Piemonte

Casale Mattei

Corneliano d'Alba

Le Case della Saracca

Monforte d'Alba

search map