Villa i Roccaverano i Piemonte

Villa Roccaverano

 
Villa Roccaverano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Roccaverano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Roccaverano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villaen, som er på hele 260 m², fordeler sig på tre plan. Så der er rigelig med plads indendørs - og det samme gør sig gældende udendørs med plæne, solterrasse og parkering op til 6 biler.

Hvor er vi?

Roccaverano ligger i den del af Piemonte, der har lidt højere bakker og et lidt tyndere befolket landskab sammenlignet med vinbyerne omkring Alba. Det giver en herlig fornemmelse af at bo i den uspolerede natur. Der er ca. 3 km til Roccaverano og ca. 5 km til Mombaldone. Nærmeste større by er Acqui Terme, der ligger ca. 25 km væk, og ellers Alba, der ligger ca. 40 km væk. Tættere på og i nærområdet ligger der dog adskillige landsbyer, hvor I nemt finder supermarkeder og andre fornødenheder. En anden fordel ved at bo i denne del af det sydlige Piemonte er, at strandene på Den Italienske Riviera i Ligurien blot ligger ca. 1 times kørsel væk (ca. 60 km), hvilket gør det nemt at kombinere opholdet med en stranddag. Inden for ca. 3 km finder I to forskellige spisesteder (Cascina Ca' Bianca og Osteria del Bramante). I finder også nærmeste købmand inden for ca. 3 km - mens der er ca. 20 km til nærmeste større supermarked.

Infinity pool med panoramisk landskabsudsigt

Poolen er smukt anlagt med en fin stenbelægning og et vue ud over Piemontes kuperede landskab. Ud over liggestole er her også en udendørs bruser.

Stueplan

Der er adgang til villaen i stueplan. Herfra er der adgang til et badeværelse med toilet og bruser samt trappe til de andre to plan. Derefter træder I ind i en spisestue og opholdsstue, der er forbundet og adskilt af en pejs. I forlængelse af spisestuen træder I ud i et 'open space'-køkken, hvorfra der er direkte udgang til poolen og den store sydvendte solterrasse, hvor alle kan sidde samlet og spise. Der er naturligvis også en grill til rådighed. Køkkenet er rigt udstyret - og I vil finde både køleskab med fryser, opvaskemaskine, ovn, 4 gasblus og espressomaskine.

1. sal

Oppe på 1. sal er der et badeværelse med toilet og bruser samt fire soveværelser (3 soveværelser med to enkeltsenge der kan samles - og et master bedroom med eget badeværelse med toilet bruser. Dvs. at villaen har i alt tre badeværelser.

Underetage

Nederste plan kan også opfattes som stueplan, da villaen ligger på skrånende terræn. Hernede er der et vaskerum og et opholdssoveværelse med lcd tv, dobbeltseng og dobbeltsovesofa. Dette værelse har også direkte udgang til en møbleret terrasse. Villaen har altså i alt plads til 12 gæster, uden at nogen skal sove i fællesstuen.

Flot design og andre nyttige faciliteter

Villaen er som sagt danskejet og tiptop-renoveret. Man bemærker straks de skandinaviske designermøbler og den rette kombination af træ og sten, som skaber både varme og hygge. De lokale materialer, trælofterne og terracotta-gulvet går godt i spænd. Der er desuden gulvvarme, wi-fi, aircondition, 40'' lcd-tv (ingen sat-kanaler) og Nintendo (med spil). Villaen er meget familievenlig og passer til de fleste aldersgrupper - dog er trapper og skrånende terræn ikke så velegnet til små børn. Får I behov for assistance undervejs, så kan I kontakte den lokale opsynsmand (irlænder), der bor tæt på.

NB: Rygning er ikke tilladt i villaen - men I er velkomne til at ryge ude på terrassen.

 
 
search map