Feriebolig i Roccaverano i Piemonte

Appartamenti Roccaverano

 
Appartamenti Roccaverano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamenti Roccaverano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Roccaverano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midt i det allersmukkeste Piemonte, langt fra storbylarm og samlebåndsturisme, ligger denne meget nænsomt restaurerede landejendom i 700 m.o.h. med en indbydende swimmingpool og en ditto landskabsudsigt.

På dette pragtfulde landsted ligger 5 danskejede lejligheder, hvoraf de tre udlejes til feriegæster. Intet er overladt til tilfældighederne, hverken i materialevalg eller indretning. Også omgivelserne er helt i top - plæner med store åbne vidder og ingen støjgenerende naboer. Indkøbsmulighederne er ganske gode, da både byerne Roccaverano og Monastero Bormida ligger ca. 6 km borte - og der er desuden gode spisesteder i nærområdet.

Læs mere om Appartamenti Roccaverano

Udeområderne og swimmingpoolen er fælles for gæsterne i alle lejlighederne, men alle har private terrasser, som er møblerede. Lejlighederne er meget rummelige med hvælvede lofter, åben pejs og mange små detaljer. Der er et aflåst parkeringsområde til stedets gæster ved siden af gården. Klik på de grønne links nedenunder for at se billeder af lejlighederne.

Lejlighederne på Appartamenti Roccaverano

Treværelseslejlighed Nespola med 4 sovepladser

Denne lejlighed er på ca. 98 m² i to plan og ligger i venstre del af hovedbygningen. Den består af et stort køkken/alrum med spiseplads og åben pejs. Herfra er der direkte udgang til stor overdækket terrasse (privat). På 1. sal er der to store soveværelser med dobbeltseng og et stort badeværelse med toilet og bruser. Køkkenet er fuldt udstyret med opvaskemaskine, køleskab med frost m.m.

Fireværelseslejlighed Albicocca med 6+2 sovepladser

Denne lejlighed er på ca. 196 m² i tre plan og ligger midt i hovedbygningen. Fra hovedindgangen i gården kommer man ind på lejlighedens 1. sal. Her er en stor stue med pejs, dobbeltsovesofa, som kan benyttes mod betaling af tillæg og fløjdøre ud til terrassen (privat). Derudover er der på denne etage også en garderobe og et badeværelse med toilet og bruser. På 2. sal er der to soveværelser med dobbeltseng og et stort badeværelse med toilet og bruser. I stueetagen er der et stort, åbent køkken/alrum med pejs og direkte udgang til en overdækket terrasse (privat). Endvidere er der et badeværelse med toilet og bruser samt et stort soveværelse med dobbeltseng med privat indgang. Denne lejlighed har altså hele tre badeværelser. Køkkenet er fuldt udstyret med opvaskemaskine, køleskab med frost m.m.

Femværelseslejlighed Melograno med 8+2 sovepladser

Denne lejlighed er på ca. 236 m² og ligger i en bygning for sig selv, så der er nærmest tale om en selvstændig villa af en vis størrelse. Fra gården kommer man ind i et stort åbent køkken/alrum med åben pejs. Herfra er der adgang til egen overdækket terrasse. Køkkenet fører ud til en mellemgang og videre frem til et stort badeværelse med toilet og bruser. På denne etage er der også en stue med dobbeltsovesofa, som kan benyttes mod betaling af tillæg, og et soveværelse med dobbeltseng. På 1. sal er der et badeværelse med toilet og bruser samt tre store soveværelser med dobbeltseng. Fra et af soveværelserne er der adgang til en stor balkon. Køkkenet er fuldt udstyret med opvaskemaskine, køleskab med frost m.m.

Skjul teksten
 
 
search map