Ferieboliger og hoteller i Roccaverano

 
Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Roccaverano ligger i det dybe Piemonte i et område med høj landskabsværdi. Roccaverano grænser op til det verdenskendte vindistrikt Langhe, men der er dog en lille times kørsel til vinbyerne Barolo og La Morra i den anden ende af distriktet. Den større by Acqui Terme ligger ca. 25 km væk, mens Middelhavet ved Savona i Ligurien ligger små 60 km borte.

Roccaverano er en hyggelig lille sten landsby i det sydlige Piemonte. Det er det højeste punkt i denne del af regionen. Byen er kendt for at producere den bedste gedeost du finder i Piemonte under betegnelsen Robiola di Roccaverano doc. En mild og cremet gedeost, der smager fantastisk. I byen finder man et lille hotel med tilhørende restaurant, en kaffebar, et posthus og en lille købmand. Dette lille bysamfund er, størrelsen og beliggenheden taget i betragtning, i forbløffende god stand, men er med sine ca. 500 indbyggere i sandheden ikke nogen metropol. Ellers anbefales det at stikke forbi landsbyen Monastero Bormida, hvor man også finder både apotek, bank, restaurant, kaffebarer og endelig en slagter, som mange efter sigende er villige til at køre langt efter.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Populært i Piemonte

search map