Anmeldelser af La Locanda del Re

 
La Locanda del Re er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Locanda del Re er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Piemonte og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af La Locanda del Re

Læs personlige anmeldelser af La Locanda del Re som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Locanda del Re. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Klaus og familie fra København boede på La Locanda del Re i Pollenzo fra d. 17. til d. 19. juli 2004.

Vi havde en god oplevelse i Pollenzo, som var en lille men spændende by med flere små positive overraskelser (spisesteder & bygninger). La Locanda del Re levede helt op til vores forventninger og vi fik en særdeles venlig og fin velkomst og ganske informativ introduktion til Pollenzo og de omkringliggende områder.
Eneste lille negative ting - kørevejledningen kunne godt være bedre og mere præcis. Vi brugte lidt tid på at finde stedet, men ellers var det fint.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Jan fra Farum tog for guderne må vide hvilken gang med ledsagerske til Piemonte og boede på La Locanda del Re fra den 6. til den 9. maj 2004:

Der er sgu fint på Kasernen i Pollenzo, men den" Gode" restaurant La Corte Albertina er nu ikke noget at skrive hjem om desværre, men det er jo ikke jeres skyld til gengæld anbefaler jeg varmt DEN NYE Restaurant på selve det gamle Kongeslot det er virkelig gourment men koster også derefter men er pengene værd, på selve slottet er åbnet et kulturcenter der fylder hele slottet bl.a. med en kæmpe vinkælder som man gratis kan besøge virkelig en oplevelse værd, og vi kommer igen og igen for det er et dejligt sted at bo når man køre rundt og leger med vin. iøvrigt skulle i anbefale den lokale lige på den anden side af gaden det er godt og spændende sted, og det lille/store Pizzaria er heller ikke dårligt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Ole og Ulla fra Hvidovre kørte rundt i Nord Italien fra d. 9. til d. 21. juli. De boede bl.a. på La Locanda del Re fra d. 19. til d. 21. juli 2003. De meddelte efter oplevelsen:

Vi er hjemme igen efter 2 vidunderlige uger i Italien, som bekendt boede vi 3 forskellige steder hver med sin egen charme. Vi kan oplyse, at vores ferie fuldt ud opfyldte vores forventninger og lidt mere til. Vi kørte en hel del rundt i bil og har oplevet en masse spændende ting, og ikke mindst altid venlige og hjælpsomme mennesker. Jeg læste et indslag fra en tidligere familie, som oplyste, at de hverken kunne få mad eller drikke på Le Vescovane. Dette kunne vi ikke kende . Havde vi brug for enten det ene elle andet, kontaktede vi en fra personalet, som sørgede for vi fik, hvad vi ønskede (bragt ud i haven). I Pollenzo blev vi inviteret af bossen ud og se områdets vinmarker . Vi kørte i hans gamle Fiat, og han viste os også hans private villa, hvor vi plukkede figner, som vi spiste. Vi kørte rundt i omegnen i ca 2 timer, hvorefter vi blev kørt tilbage og ned i vinkælderen, som tidligere har været fangekælder fra dengang, det var en kaserne. Her fik vi pølse og ost samt smagsprøver på områdets vine.
I Longare (by) var der pool, det var lækkert det var temmelig varmt i den periode vi var der, værts familien var rigtig søde og fortalte os om egnen, og hvad der var værd at besøge det havde vi stor fornøjelse af. Vi spiste i nabobyen Longara hvor vi fik vist hvordan man laver en rigtig italiensk pizza bagt i stenovn, en dag bestilte vi en flaske kold rosevin, vi kiggede noget da der blev serveret en ½ liter hvid og en ½ liter rødvin (så kunne vi selv blande).
Vi kan bare afslutte med, at vi kun kan anbefale In-Italia, god service og betjening samt tak for en god rejse oplevelse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2003
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lisbeth og familie fra Skårup tilbragte et par dage på La Locanda del Re fra d. 12. til d. 14. juli 2003 inden de kørte videre til Verbania ved Maggioresøen. Hun skrev om stedet:

Ja, vi har endnu engang haft en dejlig ferie i Italien.
Efter en uges ophold ved Liguriakysten havde vi to overnatninger i Pollenzo på La Locanda del Re. Dette var en meget positiv oplevelse. Det er et pragtfuldt fredfyldt sted. Værelset til 3 personer vi havde lejet var meget pænt og rent.
Værterne far og søn var utrolige flinke og hjælpsomme. Vi talte en del med faren som kommer fra Sicilien og har boet i Piemonte i 30 år. Vi besøgte hans vinkælder, hvor han gavmildt skænkede vin fra egen avl. Vi fik forøvrigt en flaske ved indcheckningen lørdag eftermiddag, hvilket vi syntes var en fin velkomst!
Vi vil meget gerne tilbage til denne dejlige egn en anden gang, men da vil vi foretrække at rejse i efteråret, da vi havde to meget varme dage (40 grader), og det er bestemt for varmt til at køre rundt og smage vin.
I den meget lille hyggelige by var der et dejligt pizzeria som vi besøgte begge aftener, vi fik en rigtig fin betjening og maden var god.
Pollenzo er en by vi varmt kan anbefale hvis man vil prøve det "ægte" italienske - langt væk fra turisterne.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2003
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2002
Antal rejsende 1 voksen, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Bente og familie fra Charlottenlund tilbragte nogle dage på La Locanda del Re fra d. 14. til d. 19. juli 2001. Hun meddelte efter rejsen:

Vi var godt tilfredse med Pollenzo.
Byen i sig selv er ikke specielt underholdende, der mangler et torv med en fortovscafé el. lign. Til gengæld ligger der en bar på hjørnet lige ved siden af hotellet, hvor de lokale altid hænger udenfor. Når vi spillede bold i hotelhaven skiftedes de så til at slentre hen og kigge nysgerrigt på ungerne - så børnene mener nu at italienerne er et uhæmmet nysgerrigt folkefærd!
Området er fint - man skal ikke køre mange km for at komme til vinslotte, borge og hyggelige byer. Vi var positivt overraskede over lejligheden (men vi havde heller ikke forventet noget særligt). Alt virkede nyt og i orden og der var god plads. Bestyreren (eller hvad han er) var sød og hjælpsom - han taler meget lidt engelsk (og vi taler slet ikke italiensk) men det gik fint. Alt i alt en fin oplevelse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2001
Antal rejsende 6 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map