Feriebolig i Pettenasco ved Ortasøen

Lago d'Orta House

Lejlighederne ligger i bygningerne til venstre for Hotel Il Giardinetto Udsigten fra Villa Bin, som ligger lidt tilbagetrukket Villa Iris terrasse Badebroen foran Iris og Mimosa Villa Mimosa
 
Lago d'Orta House er ikke tilgængelig i øjeblikket
Lago d'Orta House er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pettenasco og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Sommerferiens store dilemma i valg af overnatning er ofte, om man skal vælge et hotel med dets mange bekvemmelige faciliteter eller en lejlighed, hvor man er mere uafhængig og har adgang til køkkenfaciliteter.

Restaurant og pool på nabohotellet

I en af disse tre skønt beliggende lejligheder med søudsigt kan man få begge ønsker opfyldt: lejlighederne er treværelses med køkken og har alle adgang til samtlige faciliteter på det nærliggende Hotel Il Giardinetto, som vil sige restaurant og adgang til en skøn pool med liggestole og parasoller.

Læs mere om Lago d'Orta House

Rummelige lejligheder

Lejlighederne er rummelige og diskret møblerede, men har fine udendørsområder og en skøn udsigt over Ortasøens rolige vand og bakkede landskab. Der kan forekomme trafikstøj fra den nærliggende kystvej, som dog opvejes af den fredfyldte udsigt til Europas reneste sø. Bemærk at styrkerne ved lejlighederne helt klart er deres udsigt, rummelighed og muligheden for at benytte hotellets pool og andre faciliteter, mens selve standarden af møbler og indretningen er under middel.

Lejlighederne på Lago d'Orta House

Treværelseslejlighed Villa Bin med 4+2 sovepladser

Treværelseslejlighed på første sal med to dobbeltværelser, 2 badeværelser med bruser eller badekar, køkken med ovn og fire gasblus og opholdsstue med dobbeltsovesofa (mod tillæg) og satellit-tv. Lejligheden har en stor terrasse/veranda med udsigt til Ortasøen. Villa Bin ligger lidt tilbagetrukket på den anden side af kystvejen. Afstanden til Hotel Il Giardinetto er 50 m.

Treværelseslejlighed Villa Iris med 4+2 sovepladser

Treværelseslejlighed på 100 m² på første sal med to dobbeltværelser, 2 badeværelser med bruser eller badekar og opholdsstue med dobbeltsovesofa (mod tillæg), satellit-tv og køkkenhjørne med ovn og fire gasblus. Lejligheden har en balkon med udsigt til Ortasøen. Villa Iris ligger på kanten af Ortasøen ved siden af Hotel Il Giardinettos swimmingpool.

Treværelseslejlighed Villa Mimosa med 4+2 sovepladser

Treværelseslejlighed på 100 m² i stueplan med to dobbeltværelser, 2 badeværelser med bruser eller badekar og opholdsstue med dobbeltsovesofa (mod tillæg), satellit-tv og køkkenhjørne med ovn og fire gasblus. Lejligheden har en stor terrasse med udsigt til Ortasøen. Villa Mimosa ligger på kanten af Ortasøen ved siden af Hotel Il Giardinettos swimmingpool.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Lago d'Orta House

Læs personlige anmeldelser af Lago d'Orta House som ligger ved Ortasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Lago d'Orta House. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Lago d'Orta House

Dovne bade ferie i varmen

Den uge vi var her var der 35+ grader. Den skyggefulde terrasse og den helt fantastiske badesø var en fantastisk kombination.
Vi kom ikke så meget rundt ellers, det var ganske simpelt for varmt. Der var lidt (mange) myg i skumringtimen, men ikke før eller efter.

Læs mere

Uovertruffen beliggenhed

Vi var en familie på 2 voksne og 3 børn i stuelejligheden, og da vi låste os ind i lejligheden, stod på række med åben mund og kigge skiftevis på hinanden, og den meget betagene udsigt. Den er ubeskrivelig. Lejligheden er dejlig rummelig og med god udgang til den dejlige (skyggefulde) terrasse, som giver god anledning til en svømmetur i søen. Lejlighed er kun få min kørsel fra den rolige, autentiske og ualmindelig smukke by, San Guilio. En fantastisk base for en afslappende ferie i de smukkeste omgivelser.

Læs mere

Kæmpe terrasse m. dejlig udsigt til fantastisk badetøj

Rigtig fin lejlighed m. En skøn terrasse, hvor man kan nyde udsigten til Ortasøen. Som andre har nævnt er der rigtig nok en del trafik på vejen, som løber foran huset. Men som ved alle andre søer med beboelse rundt om, så plejer der jo at være en færdselsåre. Hvordan skulle man ellers komme frem? Men indrømmet - vejen kan så afgjort høres på terrassen. Til gengæld høres den overhovedet ikke, når man ligger ved søen, og her befandt vi os en del :0) Internettet rækker ikke op til huset fra hotellet. Mails mm. måtte derfor klares ved søen i løbet af dagen.

Læs mere

Anbefalelsesværdigt!

Vi boede en uge i den nederste lejlighed og nød den store terrasse med skygge. Stedet er virkelig skønt. Lejligheden er simpel, men velfungerende og udsigten er formidabel. Vi havde tre børn med (0,4,6) og de nød poolen og søen. Begge er varme og rene. Super restaurant på stedet og gode handlemuligheder lokalt. Vi tog bare en taxa fra Malpensa og brugte båden, der lægger til ved hotellet, som transport mellem byerne ved søen. Hertil nogle andre billige taxa ture. Virkelig et godt sted for børn og forældre, der gerne vil undgå masse turisme. Orta er virkelig smuk og uspoleret.

Læs mere

Bedømmelse af Lago d'Orta House

Læs mere

Susanne og familie fra Lejre boede på Lago d'Orta House i Pettenasco fra d. 2. til d. 9. juli 2011.

Largo d'Orta levede fuldstændig op til beskrivelserne og forventningerne. Dog synes vi ikke trafikstøjen fra vejen var så slem, som nogle af de andre familier skriver på nettet. Men godt at I skriver om det lidt slidte møblement. Vi oplevede personalet på Hotellet som hjælpsomme og venlige. Restauranten på hotellet serverer helt fantastisk mad og det var en stor fornøjelse at sidde ved søbredden og nyde et fantastisk måltid. Gode indkøbsmuligheder i Omegna. Efter en uge begynder teenagerne dog at efterlyse lidt mere ’liv i byen’.

Læs mere
 
search map