Hotel i Pettenasco ved Ortasøen

Hotel L'Approdo

Hotel L'Approdo ligger til højre i billedet
 
Hotel L'Approdo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel L'Approdo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pettenasco og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel L'Approdo har en skøn beliggenhed helt ned til vandet i udkanten af den lille by Pettenasco. Hotellet er et af de få resorts med søudsigt og swimmingspool helt ned til Ortasøens bred.

Ingen grund til at kede sig

Her på hotellet kommer gæsterne absolut ikke til at kede sig, da de mange faciliteter indbyder til enten tilbagelænet forkælelse eller et aktivt ophold. Den store pool (25 m lang) lige ud til søen og solterrassen er hotellets store trækplaster, og tennisbanerne (eller legepladsen til børn) er et godt afbræk efter mange timers dasen ved poolkanten.

Læs mere om Hotel L'Approdo

Prøv kræfter med søaktiviteterne

I den 3000 m² store have er der rig mulighed for at finde sig et afslapningshjørne og gratis parkeringsplads er der også tænkt på. På søen kan man deltage i et hav af vandaktiviteter såsom windsurfing, kanoture og vandski. Hotellet arrangerer også udflugter, hyggeaftener med pianobar og anden underholdning.

Sejl ud til en lille perle

L'Approdo har desuden egen søstrand, en lille lystbådehavn og et færgeleje, hvorfra man kan tage båden søen rundt, til Orta San Giulio eller til den lille perle midt i søen Isola di San Giulio. Restauranten serverer delikate egnsretter med udgangspunkt i det lokale køkken. Får man lyst til en gourmetmiddag kan Villa Crispi, som ligger i nærheden, anbefales.

Fra hotellet er der en lille søpromenade, som fører til Pettenasco (ca. 1 km), således at man ikke skal ud på landevejen.

Værelser med balkon

Hotellets 64 værelser (standard og suiter) har alle balkon, som enten vender ud mod søen eller mod haven. Alle værelser har satellit-tv og eget badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel L'Approdo

Læs personlige anmeldelser af Hotel L'Approdo som ligger ved Ortasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel L'Approdo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel L'Approdo

Dejligt hotel med skøn udsigt

Dejligt hotel med fin service og god mad. Mangler dog lidt udvalg i poolbaren og det lune til morgenmaden.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel L'Approdo

Læs mere

Kirsten og Niels fra Danmark boede på Hotel L'Approdo i Pettenasco fra d. 7. til d. 12. juli 2012.


Vi har haft en dejlig ferie og takker mange gange for jeres professionel hjælp med at finde det vi ledte efter, lokalt ikke turistet.
Stedet lever fuldt op til hvad I havde beskrevet.
Hotel L`Approdo, Pettenasco: Dejligt hotel med meget hjælpsom og venligt personale, god morgenbuffet og fint pool område med skøn udsigt over Orta søen. Godt sted for ro og afslapning.
Tak endnu engang for fin service.

Læs mere

Kasper og Maria fra Aarhus boede på Hotel L'Approdo i Pettenasco fra d. 17. til d. 22. juli 2011.

Vi har haft en helt igennem fantastisk tur til Hotel L'Approdo i Pettenasco. Orta-søen er en uspoleret perle, som bør opleves.

Vi havde på turen flere dage med regnvejr, hvilket dog på ingen måde påvirkede turen eller oplevelsen negativt. Området og specielt Orta San Guilio er helt fantastisk - også i regnvejr. Vi endte midt i en enorm regnbyge på en lille café i Orta San Guilio med jazz og lækker mad. - En oplevelse vi ikke ville have været foruden. Byen er ægte og rigtigt italiensk.

Hotel L'Approdo er ligeledes et lækkert hotel med alt det, man har brug for. Det ligger perfekt lige ned til søen med egen badebro. Personalet var meget meget venlige - bortset fra en uheldig oplevelse på hotellets restaurant. Værelset var helt i top, og betjeningen ved poolen og i receptionen var meget fin. Morgenmadsbuffetten havde personalet dog lidt svært ved at holde interessant. Lidt mere personale havde hjulpet, tror jeg.

Pettenasco som by er ikke noget særligt. Der er stort set ingen restauranter eller andet. - Derfor er det godt, at Orta San Guilio ligger så tæt på:O)

Vi kommer helt sikkert tilbage til Orta-søen og Hotel L'Approdo igen til næste år.

Læs mere

Henning og familie fra Hellerup boede på Hotel L'Approdo i Pettenasco fra d. 19. til d. 26. juni 2010.

Området omkring Orta søen er dejligt på denne årstid - og stort set fri for ubehagelige insekter ! Med hensyn til værelse standarden er hotel l'Approdo kun 3½ stjerne værd, men beliggenheden er pragtfuld, og hotellet har en dejlig swimming pool og server fin omend lidt ensformig mad (på pensionen) - vinudbudet er glimrende og økonomisk yderst rimeligt. De små byer er langt fra overrendt, og kun i Orta og Omegna oplever man ikke-italienske turister. Turen til øen San Guiglo er noget mere charmerende end de industrialiserede ture på Lago Maggiore. Absolut anbefalelsesværdigt.

Læs mere
 
search map