Hotel i Pettenasco ved Ortasøen

Hotel L'Approdo

Hotel L'Approdo ligger til højre i billedet
 
Hotel L'Approdo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel L'Approdo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pettenasco og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel L'Approdo har en skøn beliggenhed helt ned til vandet i udkanten af den lille by Pettenasco. Hotellet er et af de få resorts med søudsigt og swimmingspool helt ned til Ortasøens bred.

Ingen grund til at kede sig

Her på hotellet kommer gæsterne absolut ikke til at kede sig, da de mange faciliteter indbyder til enten tilbagelænet forkælelse eller et aktivt ophold. Den store pool (25 m lang) lige ud til søen og solterrassen er hotellets store trækplaster, og tennisbanerne (eller legepladsen til børn) er et godt afbræk efter mange timers dasen ved poolkanten.

Læs mere om Hotel L'Approdo

Prøv kræfter med søaktiviteterne

I den 3000 m² store have er der rig mulighed for at finde sig et afslapningshjørne og gratis parkeringsplads er der også tænkt på. På søen kan man deltage i et hav af vandaktiviteter såsom windsurfing, kanoture og vandski. Hotellet arrangerer også udflugter, hyggeaftener med pianobar og anden underholdning.

Sejl ud til en lille perle

L'Approdo har desuden egen søstrand, en lille lystbådehavn og et færgeleje, hvorfra man kan tage båden søen rundt, til Orta San Giulio eller til den lille perle midt i søen Isola di San Giulio. Restauranten serverer delikate egnsretter med udgangspunkt i det lokale køkken. Får man lyst til en gourmetmiddag kan Villa Crispi, som ligger i nærheden, anbefales.

Fra hotellet er der en lille søpromenade, som fører til Pettenasco (ca. 1 km), således at man ikke skal ud på landevejen.

Værelser med balkon

Hotellets 64 værelser (standard og suiter) har alle balkon, som enten vender ud mod søen eller mod haven. Alle værelser har satellit-tv og eget badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Hotel Il Giardinetto

Pettenasco, Piemonte

Hotel San Rocco

Orta San Giulio, Piemonte

Grand Hotel Bristol Stresa

Stresa, Piemonte

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Piemonte

search map