Hotel i Pettenasco ved Ortasøen

Hotel Il Giardinetto

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet ligger på den rigtige side af landevejen helt ned til Ortasøen og vil passe som fod i hose for de feriegæster, som ønsker skøn søudsigt, en dejlig swimmingpool og et stenkast (ca. 700 m) til den nærmeste landsby Pettenasco, hvor man kan foretage de mest basale indkøb og ellers 3 km til Ortasøens historiske perle, byen Orta San Giulio.

Hotel med gode faciliteter

Faciliteterne spænder bredt og dækker over opvarmet panoramisk pool med solterrasse, liggestole, parasoller og bar, stor tagterrasse, lille privat søstrand og færgeleje, bådplads, gratis parkering, mulighed for motorbådsleje og vandski. Det er desuden muligt fra hotellet at komme på bådrundfart til nogle af de andre byer samt deres lokale markeder. Hotellet har en velrenomeret restaurant, hvor de veltilberedte retter nærmest kan betegnes som små appetitvækkende kunstværker. Desuden findes der 450 forskellige vine, der også kan købes med hjem til fordelagtige priser. Fra restauranten og den tilhørende terrasse er der en formidabel søudsigt, hvorfra søens sagnomspundne lille ø Isola di San Giulio også er synlig. Morgenmaden er buffet og kan indtages enten ude eller inde, mens søens maleriske scenarium taler til synssansen.

Læs mere om Hotel Il Giardinetto

Værelser med mulighed for to ekstra senge

Stemningen på hotellet er hyggelig og hjertelig - man føler sig velkommen. Næsten alle hotellets 60 værelser har direkte søudsigt og fordeler sig på to kategorier, standard og superior. Flere af værelserne kan rumme fire personer. Der kan forekomme trafikstøj fra den nærliggende kystvej, men alle værelser har termoruder. Stedet udlejer cykler og der er tennisbaner på deres andet hotel L'Approdo (ca. 2 km). Bemærk at Pettenascos togstation blot ligger ca. 500 m væk, så man kan godt ankomme hertil med offentlig transport. Tog til Milano tager små to timer med skift i Novara. Bemærk at sidste tog fra Milano til Pettenasco er sidst på eftermiddagen / først på aftenen.

Standardværelse:
- Værelserne har eget bad med toilet og bruser eller badekar. Der er desuden satellit-tv og telefon. Disse er de eneste værelser uden aircondition.
Standardværelse med balkon og søudsigt:
- Værelserne har eget bad med toilet og bruser eller badekar. Der er desuden aircondition, satellit-tv og telefon. Disse værelser har også balkon med søudsigt.
Superiorværelse:
- Værelserne har eget bad med toilet og bruser eller badekar. Der er desuden satellit-tv, telefon, aircondition, minibar, føntørrer og værdiboks. Nogle af disse værelser har balkon.
Superiorværelse med balkon og søudsigt:
- Værelserne har eget bad med toilet og bruser eller badekar. Der er desuden satellit-tv, telefon, aircondition, minibar, føntørrer og værdiboks. Disse værelser har også balkon med søudsigt.

Læs om værelserne på Hotel Il Giardinetto

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel San Rocco

Orta San Giulio, Piemonte

Grand Hotel Bristol Stresa

Stresa, Piemonte

Hotel Ghiffa

Ghiffa, Piemonte

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map