Hotel i Pettenasco ved Ortasøen

Hotel Il Giardinetto

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet ligger på den rigtige side af landevejen helt ned til Ortasøen og vil passe som fod i hose for de feriegæster, som ønsker skøn søudsigt, en dejlig swimmingpool og et stenkast (ca. 700 m) til den nærmeste landsby Pettenasco, hvor man kan foretage de mest basale indkøb og ellers 3 km til Ortasøens historiske perle, byen Orta San Giulio.

Hotel med gode faciliteter

Faciliteterne spænder bredt og dækker over opvarmet panoramisk pool med solterrasse, liggestole, parasoller og bar, stor tagterrasse, lille privat søstrand og færgeleje, bådplads, gratis parkering, mulighed for motorbådsleje og vandski. Det er desuden muligt fra hotellet at komme på bådrundfart til nogle af de andre byer samt deres lokale markeder. Hotellet har en velrenomeret restaurant, hvor de veltilberedte retter nærmest kan betegnes som små appetitvækkende kunstværker.

Desuden findes der 450 forskellige vine, der også kan købes med hjem til fordelagtige priser. Fra restauranten og den tilhørende terrasse er der en formidabel søudsigt, hvorfra søens sagnomspundne lille ø Isola di San Giulio også er synlig. Morgenmaden er buffet og kan indtages enten ude eller inde, mens søens maleriske scenarium taler til synssansen.

Ind til Pettenasco er der omkring 850 meter og her finder du forskellige restauranter og barer at vælge mellem. Her er også madforrestninger, tank-stationer og tobaksforretninger. Vær opmærksom på, at du skal gå på en landevej i 200 meter før du kan følge de mindre veje til byen.

Læs mere om Hotel Il Giardinetto

Godt at vide

Der kan forekomme trafikstøj fra den nærliggende kystvej, men alle værelser har termoruder. Stedet udlejer cykler og der er tennisbaner på deres andet hotel L'Approdo (ca. 2 km). Bemærk at Pettenascos togstation blot ligger ca. 500 m væk, så man kan godt ankomme hertil med offentlig transport. Tog til Milano tager små to timer med skift i Novara. Bemærk at sidste tog fra Milano til Pettenasco er sidst på eftermiddagen / først på aftenen.

Værelser med eller uden udsigt

Værelserne på Hotel Il Giardinetto er enkelt indrette, men komfortable. Der er varierede faciliteter alt efter hvilken værelseskategori du vælger. Alle værelser har dog telefon og satelit-TV samt eget badeværelse med bruser/badekar. Det er muligt at tilkøbe en ekstra seng på udvalgte værelsestyper.

Dobbeltværelse - Dette er de værelser, der ikke har A/C
Dobbeltværelse m. søudsigt - Disse har A/C og kan vælges med balkon
Dobbeltværelse (superior) - Disse har A/C, minibar, hårtørrer og safetybox. De kan vælges med balkon
Dobbeltværelse (superior) m. søudsigt - Disse har A/C, minibar, hårtørrer og safetybox. De kan vælges med balkon

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Il Giardinetto

Læs personlige anmeldelser af Hotel Il Giardinetto som ligger ved Ortasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Il Giardinetto. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 26 anmeldelser fra Hotel Il Giardinetto

Over al forventning

Beliggenheden, maden og personalets professionelle og venlige imødekommenhed overgik alle vores forventninger! Vi længes allerede tilbage!

Læs mere

Hyggeligt og velfungerende!

Jeg synes at hotellets beliggenhed og omgivelserne rundt omkring var fantastisk! Personal var søde og hjælpsomme når vi havde spørgsmål!
God vellavet mad i restauranten men det føles som om de var lidt underbemandet da jeg så hvordan de løb! God service alligevel :)
Morgenmad var helt ok for jeg har forstået at som vi spiser morgenmad i Sverige adskiller sig en hel del og vi skal jo være klar på de skikke når vi besøger et nyt land!
Værelset var rent og fint!

Læs mere

Bedste beliggenhed

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed - det er det bedste at sige om hotellet, som er lidt slidt. Bestil et værelse med udsigt til søen. Restauranten lever ikke helt op til forventningerne og priserne ligger i den dyre ende, men det er så skønt bare at sidde og nyde udsigten på terrassen eller soldækket. Søen har rent og klart vand, så du kan roligt hoppe i. Der er en flot tagterrasse med bar, den var dog lukket to ud af de 4 dage vi var der.
Båden til Orta by lægger til ved hotellet og om torsdagen går der båd til Omegna's marked direkte fra hotellet.

Læs mere

Både og...

Nu må I altså se at få ændret den tekst i jeres beskrivelse om, at "begge byer kan blandt andet nåes ad en gangsti langs søen". Det passer ikke, idet man over halvdelen af strækningen til Orta san Guilio er henvist til rabatten langs landevejen, hvor bilerne må køre 90 km/t - ikke rart!
Morgenmaden er fin, men restauranten i øvrigt er ikke de opskruede priser værd. Man kan få bedre mad til det halve i de nærliggende restauranter.
Ved ankomsten blev vi anvist en kvistlejlighed med udsigt til himlen og ikke andet, når man sad ned.
Vi måtte beklage os kraftigt for at få den type værelse, vi havde forventet og også bestilt 6 måneder tidligere.

Læs mere

Slidt hotel med meget små værelser

Hotellet virker noget slidt.
Vores 3 personers værelse var et 2 personers værelse med en ekstra seng, hvilket var meget småt når man er 3 voksne, så det er noget "oversolgt" at kalde det et 3 personers værelse.
De var ikke parate til at vi var 3 på værelset, så der var kun 2 af alt ting på værelset da vi kom...

Godt morgenmads udvalg, men underbemandet, så der manglede tit ting.

Terasse/pool området er til den lille side, når hotellet er blevt udbygget. Så der var kamp om liggestolene.
Dejligt sø at bade I.

Wifi på værelset virkede ikke, så vi matte ned I lobbyen eller ud på gangen for at få forbindelse. Det er ikke særligt smart.

Læs mere

Perfekt weekend i herligt miljø

Traditionelt hotel med meget smukt beliggende.

Læs mere
 
search map