Hotel i Pettenasco ved Ortasøen

Hotel Il Giardinetto

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet ligger på den rigtige side af landevejen helt ned til Ortasøen og vil passe som fod i hose for de feriegæster, som ønsker skøn søudsigt, en dejlig swimmingpool og et stenkast (ca. 700 m) til den nærmeste landsby Pettenasco, hvor man kan foretage de mest basale indkøb og ellers 3 km til Ortasøens historiske perle, byen Orta San Giulio.

Hotel med gode faciliteter

Faciliteterne spænder bredt og dækker over opvarmet panoramisk pool med solterrasse, liggestole, parasoller og bar, stor tagterrasse, lille privat søstrand og færgeleje, bådplads, gratis parkering, mulighed for motorbådsleje og vandski. Det er desuden muligt fra hotellet at komme på bådrundfart til nogle af de andre byer samt deres lokale markeder. Hotellet har en velrenomeret restaurant, hvor de veltilberedte retter nærmest kan betegnes som små appetitvækkende kunstværker.

Desuden findes der 450 forskellige vine, der også kan købes med hjem til fordelagtige priser. Fra restauranten og den tilhørende terrasse er der en formidabel søudsigt, hvorfra søens sagnomspundne lille ø Isola di San Giulio også er synlig. Morgenmaden er buffet og kan indtages enten ude eller inde, mens søens maleriske scenarium taler til synssansen.

Ind til Pettenasco er der omkring 850 meter og her finder du forskellige restauranter og barer at vælge mellem. Her er også madforrestninger, tank-stationer og tobaksforretninger. Vær opmærksom på, at du skal gå på en landevej i 200 meter før du kan følge de mindre veje til byen.

Læs mere om Hotel Il Giardinetto

Godt at vide

Der kan forekomme trafikstøj fra den nærliggende kystvej, men alle værelser har termoruder. Stedet udlejer cykler og der er tennisbaner på deres andet hotel L'Approdo (ca. 2 km). Bemærk at Pettenascos togstation blot ligger ca. 500 m væk, så man kan godt ankomme hertil med offentlig transport. Tog til Milano tager små to timer med skift i Novara. Bemærk at sidste tog fra Milano til Pettenasco er sidst på eftermiddagen / først på aftenen.

Værelser med eller uden udsigt

Værelserne på Hotel Il Giardinetto er enkelt indrette, men komfortable. Der er varierede faciliteter alt efter hvilken værelseskategori du vælger. Alle værelser har dog telefon og satelit-TV samt eget badeværelse med bruser/badekar. Det er muligt at tilkøbe en ekstra seng på udvalgte værelsestyper.

Dobbeltværelse - Dette er de værelser, der ikke har A/C
Dobbeltværelse m. søudsigt - Disse har A/C og kan vælges med balkon
Dobbeltværelse (superior) - Disse har A/C, minibar, hårtørrer og safetybox. De kan vælges med balkon
Dobbeltværelse (superior) m. søudsigt - Disse har A/C, minibar, hårtørrer og safetybox. De kan vælges med balkon

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map