Anmeldelser af Extra lejlighed på Relais Il Borgo di Cioccaro

 
Extra lejlighed på Relais Il Borgo di Cioccaro er ikke tilgængelig i øjeblikket
Extra lejlighed på Relais Il Borgo di Cioccaro er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Piemonte og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Extra lejlighed på Relais Il Borgo di Cioccaro

Læs personlige anmeldelser af Extra lejlighed på Relais Il Borgo di Cioccaro som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Extra lejlighed på Relais Il Borgo di Cioccaro. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Sanne fra Birkerød boede på Relais Il Borgo di Cioccaro i Penango fra d. 2. til d. 9. juli 2011.

Tak for jeres hjælp med at finde det rette sted til min familie og svigerfamilie i Penango. Vi havde en god ferie og vi har kun ros til Relais Il Borgo.
Lejligheden er stor(!), ren og velindrettet. Der kunne på lejlighedens terrasse være en svag brise fra nærliggende stald, men aldrig så det var et problem. Der er en del fluer og myg i aftentimerne (myggenet havde været rart).
Området er landligt, men ikke kedeligt. Vi kunne gå/løbe nogle gode ture (der er ikke meget trafik på vejene omkring byen) og besøgte småbyerne i nærheden.
Stedet er pænt og velholdt og vi nød både haven, poolen og restauranten. Både børn og voksne følte sig velkomne.
Man skal selv medbringe håndklæder til poolen (vi fik dog uden problemer lov at låne)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Uffe og Kirsten fra København boede på Relais Il Borgo di Cioccaro i Penango fra d. 17. til d. 23. april 2011.

"Vi boede på Relais Il Borgo i påsken 2011 (april). Cioccaro er et dejligt sted; ude på landet med ti minutter til nærmeste by. Stedet kan varmt anbefales, hvis man vil have fred og ro og bare hænge ud og slappe af i den velanlagte have. Restauranten på stedet er virkelig god og kan ubetinget anbefales. Vi oplevede ikke sprogproblemer, indtil flere af de lokale taler engelsk. Lejlighed Il Forno var pænt indrettet og der var masser af plads til to personer, pænt og rent og med gode senge.
Området er fortryllende og foråret er et godt tidspunkt at besøge det. Vi oplevde ikke myggeplager (som andre besøgende), men stedet ligger midt i et landbrugsområde med de fordele og ulemper, det medfører. Vi kunne nu god lide at der er noget "normalt" liv og at man ikke bor i en turistghetto."

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 6 voksne, 5 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Anne-Mette og familien fra Ringkøbing boede på Relais Il Borgo di Cioccaro i Penango fra d. 3. til d. 10. juli 2010.

Vi har haft en rigtig god ferie. Vi har ikke før været i det område af landet, så vi oplevede den høje luftfugtighed og lummervarme ikke som generende men trættende. Vi følte os meget velkomne på stedet og lejligheden havde en meget høj standard.

Landsbyboerne var meget venlige og nemme at komme kontakt med, og hele den lille by gik meget op i, hvad vi lavede, havde set osv. Til gengæld er jeg glad for at vores søn er 14 år. Stedet er ikke særlig børnevenligt, poolen må kun bruges mellem 10.00 og 18.00, brug af badedyr og boldspil v. poolen er ikke tilladt. For familier med mindre børn er poolen ikke venlig. Dette er ikke en klage, men en konstatering. Vi har haft en skøn ferie og vil gerne benytte os af jeres selskab en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Jacob og familien fra Vejen boede på Relais Il Borgo di Cioccaro i Penango fra d. 24. til d. 31. juli 2010.

Vi havde en dejlig tur til Penango, og især serviceniveauet og den imødekommende stemning på relais il Borgo var rigtig god. Et lækkert og meget fredeligt sted som måske ikke er det oplagte mål for børnefamilier, men alt i alt en fornøjelse.

Det er et sted der henvender sig til et voksent puplikum, med den dejlige restaurant og de smukke omgivelser. En middag på Fabios restaurant er et must hvis man bor på relais il Borgo, vi har ihvertfald svært ved at se hvor man ellers kan få så udsøgt en gourmet-oplevelse og så til meget rimelige priser. Vi var 2 voksne og 2 børn der havde bestilt bord. børnene fik 3 retter og de voksne fik 5 retter, alle retter var i orden og både kvaliteten og mængden var i top. Med vin til maden lød regningen på i alt 150 euro, prøv lige at finde en Michelin-restaurant i DK til sådan en pris.

Er man der i sommerpeioden skal man være forberedt på myg, men tager man sine forholdsregler så går det også.
Man skal køre efter indkøb, da der er for langt at gå til den nærmeste by (Moncalvo) 4 km.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Annette og Kurt fra Ballerup boede på Relais Il Borgo di Cioccaro i Penango fra d. 18. til d. 25. juli 2009.

Relais il Borgo, Penango
Lejligheden La Gemma var stor og rummelig - mange trapper - og indretningen havde personligt præg. Fine terrasser - både i lejligheden og i gården med gode skyggemuligheder. Området som sådan var ganske fint, men kedeligt. Swimmingpolen ok.
Vores store udfordring - ud over hanegal når solen stod op og en til tider uudholdeligt lugt af køer - var de mange, mange myg. Selv om dagen ved svimmingpoolen var der mange myg. Det var ikke muligt at sidde udendørs om aftenen uden at blive stukket.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Lisbet og familie fra Risskov boede på Relais Il Borgo di Cioccaro i Penango fra d. 18. til d. 25. juli 2009.

Det er et dejligt sted - hyggeligt, rent og med en god stemning (de mange myg og fluerne fra nabobonden, kan der jo ikke gøres noget ved). Værten Fabio - en venlig og imødekommende mand - laver fremragende mad. Har faktisk en stjerne i Michelin. Prisen er også derefter, men det er alle pengene værd. Bare den modtagelse man får, inden man skal ind i restauranten og spise - champagne og små delikatesser. Samtidig fortæller han om maden og så er det bare om at kunne modstå noget af det, hvis garderoben ikke skal skiftes ud, inden turen går til næste feriested. Vi boede lige overfor restauranten og kunne følge med i alt, hvad der foregik. Den gamle mand, der hver morgen kom med avisen til Fabios far, som boede i lejligheden ved siden
af vores. Vi hilste og snakkede, selv om vi ikke kan italiensk. Ligeså med faderen, som hver dag kl. 17.30 gik ned ad trappen og 20 meter rundt i gården, mens han snakkede til mig. Også uden vi kunne forstå hinanden. Moderen boede i et andet hus på stedet og hun knoklede hver dag ved pastamaskinen. Et dejligt sted - men restauranten er nok ikke noget for børnene.
Der er gode indkøbsmuligheder lige i nærheden og Fabio aftalte også besøg på den vingård, han selv køber hos. Kort sagt - værd at besøge igen. Efter flere ophold i Toscana og Piemonte er det efterhånden Piemonte omkring Asti og Alba, vi foretrækker. Stemningen er ikke så "turistet" og italienerne giver sig tid til at snakke med os - og med engelsk og fingersprog og lidt italienske brokker går det helt fint.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Karen og Torben fra Broby boede på Relais Il Borgo di Cioccaro i Penango fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Tilfredshed med området....Pragtfuldt område, skønne små bjergbyer, langhe området er absolut fantastisk. Vi kan anbefale at besøge Søren som har en vingård - Casa Danesi i Isola D'Asti - Han har fantastisk hvidvin - køb rigeligt, vi købte for lidt..Søren er absolut gæstfri og viser glad og gerne sin vingård samt sine helt pragtfulde lejligheder frem. Opholdsstedet/ forventninger -
Vores forventning var, at stedet ud over at have en michelinstjerne på restauranten også havde adskillige stjerne på lejlighederne. Men nej - Vi troede at vi havde lejet en lejlighed med i det mindste en altan..men nej, en trappe gjorde det ud for altanen. Varmen var dejlig, men 30 grader i soveværelset uden en lille bitte ventilator og med lukkede skodder, der skulle forhindre horder af myg at komme ind, betød at nætterne var rædselsfulde. Køkkenet var kort sagt dårligt - ingen ovn, ikke to ens rødvinsglas, osv. Vi priste os lykkelige for ikke at have børn med, børnene der var på stedet kunne dårligt åbne munden før de fik italienske skældsord med på vejen..ØV. Havde vi vidst ovenstående havde vi aldrig valgt at bo der. Materiale der kunne vise os hen til div. seværdigheder var en mangelvare. Myggespray er en nødvendighed hvis man ville opholde sig på det sted..også om dagen ! Men Piemonte er et dejligt sted, som vi bestemt vil besøge igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jørgen og familien fra København Ø boede på Relais Il Borgo di Cioccaro i Penango fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Piemonte var første gang og det var en god oplevelse. Vi var glade for opholdet hos Il Borgo. Et meget dejligt sted med nogle gode omgivelser og et godt område. En god veludstyret lejlighed og en god stil. Vi havde nogle gode ture til Torino, Barolo, Asti og tog også en tur til Venedig. Stedet kan bestemt anbefales.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map