Agriturismo i Penango i Piemonte

Extra lejlighed på Relais Il Borgo di Cioccaro

 
Extra lejlighed på Relais Il Borgo di Cioccaro er ikke tilgængelig i øjeblikket
Extra lejlighed på Relais Il Borgo di Cioccaro er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Piemonte og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Il Borgo di Cioccaro ligger i rolige og afslappende omgivelser i Monferrato-distriktet i en lille bydel af Penango. Der er tale om en lille landsby, hvor familien Firato har restaureret og indrettet nogle af husene, som bruges til indlogering af gæsterne, der kommer til denne maleriske del af Piemonte. I selve Cioccaro er der ingen mulighed for indkøb og man skal således til den nærmeste by Moncalvo d´Asti, hvor mulighederne er større.

I hovedbygningen findes hyggelig reception, lille bar med opholdsrum og morgenmads restaurant samt aftensmadsrestaurant, der begge fremstår meget pæne og stilfuldt møbleret i antik stil. I restauranten serveres blandt andet lokale specialiteter, og et udvalg af de lokale og verdensberømte vine fra området udbydes også. Gæsterne kan desuden nyde omgivelserne fra det flotte runde svømmebassin i haven med solstole og parasoler vendt ud mod markerne og bakkerne i det fjerne. Selve stedet fremstår meget pænt og velholdt med en frodig have/gårdsplads.

Læs mere om Extra lejlighed på Relais Il Borgo di Cioccaro

Lejlighederne er alle rummelige og pænt indrettet i forskellig stil. De råder alle over fjernsyn, opvaskemaskine, ovn, samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Nogle af lejlighederne har balkon og ellers er der en rigtig fin fælles have med borde og stole til fri afbenyttelse.
Parkering findes lige udenfor bygningerne på en stor parkeringsplads.

Skjul teksten
 
 
search map