Ortasøen, Piemonte Søernes oversete perle

Hotel Cortese Hotel San Rocco
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ved Ortasøen føler man sig hensat til en tid, hvor masseturismen ikke eksisterede. Den lille underskønne sø, som ligger tæt på Malpensa Lufthavn i Milano (blot ca. ½ times kørsel), lokker med natur og kultur … og en intimitet og uforstyrrethed, som nabosøerne Maggioresøen og Comosøen ikke kan leve op til.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Ortasøen er et naturskønt slaraffenland, hvor det harmoniske samspil mellem natur og kultur samt de korte afstande mellem oplevelserne er fremherskende. Aflæg fx et besøg i den karakterfulde by Orta San Giulio med hyggelige spisesteder og små specialforretninger med lokale delikatesser. Oppe bag byen ligger parken Sacro Monte di Orta med 20 kapeller fra år 1590, der alle er dedikerede til Den Hellige Frans af Assisi – området figurerer på UNESCO’s prestigefulde liste over bevaringsværdig kulturarv. Ved byens lille færgeleje er der afgang til den maleriske lille ø Isola di San Giulio, hvor der hersker masser af mystik

>>> Læs mere om Norditalien her

Begynder det at klø i fingrene efter at shoppe og ose, så besøg det livlige torsdagsmarked i Omegna. Vil man hellere handle indendørs og lidt mere moderne, bør man ikke gå glip af Alessi Factory Store (italiensk designermærke inden for boligindretning og køkkenudstyr), som holder til i Crusinallo, lige nord for Omegna. Rygter forlyder, at der er bemærkelsesværdige besparelser at gøre sig.

Naturelskere bør drage en tur (i bil) op til områdets højeste punkt, bjerget Mottarone (1.491 m). Herfra kan man se Alpernes næsthøjeste bjerg Monte Rosa og hele 7 søer: Orta, Maggiore, Mergozzo, Varese, Comabbio, Monate og Biandronno. Prøv en af områdets mange vandreruter eller kør rundt i Novara-bakkerne, som er et anerkendt vindistrikt med et rigt udbud af restauranter.

Vi kan varmt anbefale disse tre hoteller:


Hotel Cortese i Armeno (mellem Maggioresøen og Ortasøen): Står naturskønne oplevelser, turisttomme områder og forkælelse højt på listen, må du ikke gå glip af Hotel Cortese.

Her der lagt stor vægt på de lækre kvalitetsmaterialer, arkitektoniske finurligheder, indretningsmæssige detaljer og behagelige farvesammensætninger. Udendørs har det indbydende poolområde nærmest en magnetisk tiltrækningskraft.

Hotel San Rocco i Orta San Giulio: På det karakterfulde Hotel San Rocco i Orta San Giulio har de sans for den gode smag og de forstår at formidle den. Det tidligere kloster er et mekka for livsnydere og design-elskere. Man mærker straks, at indretningsarkitekterne har været på overarbejde.

Til alle sider er man omgivet af kunst, design, marmor og så videre. Udendørs foreslår vi at dase ved den skønne swimmingpool med panoramisk udsigt over søen og øen Isola di San Giulio. San Rocco kan nærmest betegnes som et mentalt aftrædelsesrum.

Hotel Il Giardinetto i Pettenasco: Ønsker du skøn søudsigt og en dejlig swimmingpool, så er Hotel Il Giardinetto svaret på dine bønner. Stemningen på hotellet er hyggelig og hjertelig – man føler sig velkommen.

Faciliteterne spænder bredt: panoramisk pool med solterrasse, privat søstrand, lille færgeleje, gratis parkering og en velrenomeret restaurant med en formidabel søudsigt, hvor de veltilberedte retter nærmest kan betegnes som små appetitvækkende kunstværker.

Velkommen til Norditalien!

>>> Se alle vore hoteller og ferieboliger ved Ortasøen her

 
search map