Hotel i Orta San Giulio ved Ortasøen

Villa Crespi

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Vi skal helt tilbage til år 1979, hvor den velbjergede bomuldshandler Cristoforo Benigno Crespi besluttede sig for at tage et lille stykke af Baghdad's charme med hjem til sin elskede Lago di Orta - Ortasøen.

En varig kærlighedserklæring

Den smukke villa fik sit navn efter hustruen Pia Travelli Crespi, og huset var en kærlighedsgave til hende. Det er en sand fryd at kigge på villaen, og de orientalske detaljer er markante, som ex. tårnet, som skal minde os om en minaret. I 1999 blev villaen renoveret med nænsom hånd, og drives i dag af de to ildsjæle, Cinzia og Antonino, som også står for køkkenkunsten.

Læs mere om Villa Crespi

For dig som sætter pris på god mad

At du spiser godt på Villa Crespi, hersker der ingen tvivl om, og det er Antonino Cannavacciulo, som står for kreationerne. Han kommer oprindeligt fra den lille by Vico Equense uden for Sorrento nær Amalfikysten, og siden han var barn, har han været interesseret i madlavning. Hans erfaring fra Michelin-restauranter i Frankrig, har bidraget til, at han selv har fået mere end én af de berømte stjerner, og samtidig de "tre hatte" (Guida dell'Espresso) og "De tre gafler" (Gambero Rosso). Restauranten har hele to Michelin-stjerner og holder lukket om mandagen. Det er muligt at arrangere madlavningskurser på forespørgsel, og det er Antonino selv, som guider dig gennem det italienske køkken. Andre ønsker kan også opfyldes på forespørgsel, som ex. helikopterture, limousineservice, babysitter, udflugter af forskellig slags samt personlig shopper.

Du bor i skønne omgivelser

Villaen har en dejlig beliggenhed, og den ligger tæt på Ortasøen, samtidig med at du bare har ca. 600 meter til den nærmeste strand. Orta San Giulios hyggelige lille centrum ligger blot 900 meter fra hotellet, og her finder du både posthus, bank, apotek, småbutikker, bar'er og restauranter med udendørsservering. Da villaen ligger ved vejen Via Panoramica og Via Novara, kan du let tage på forskellige former for udflugter. Du kan bl.a. besøge Ortasøens andre små og hyggelige byer, og det er hurtigt at køre til den anden og meget populære sø Lago Maggiore, som du når på blot 30 minutter. Der er ca. 84 km til Milano, og hvis du får lyst til at shoppe kan du passende svinge forbi Novara, som ligger en times kørsel syd for søen. Her er der et fint centrum med et godt udvalg af alt mellem himmel og jord. Vel hjemme igen, kan du slappe af i badstuen, eller du har måske bestilt massage eller en anden form for behandling.

Charmerende værelser i tidssvarende stil

Der findes flere forskellige værelsestyper at vælge mellem på Villa Crespi, og det på trods af, at der blot er 14 værelser i alt. Vi kan tilbyde tre af disse kategorier. Dobbeltværelse (classic) som er på ca. 22 m² og har en lille balkon med delvis udsigt over søen. Dobbeltværelse (deluxe) som er på ca. 26 m² og Juniorsuite som er på ca. 30 m². De er alle udstyret med aircondition, wi-fi, satellit TV, minibar, elkedel, værdiboks, hårtørrer, tøfler, badeværelse med bruser eller dobbeltværelse (classic) som har badekar.

Læs om værelserne på Villa Crespi

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map