Feriebolig i Orta San Giulio ved Ortasøen

Residence Casa sul Lago

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

De 8 velindrettede lejligheder har alle balkon/terrasse og søudsigt. Ferielejlighederne har alle forskellig form, placering, indretning og udtryk. Her er både elevator, wi-fi i hall'en og fælles møntvaskeri.

Parkér på nærliggende hotel

Lejlighederne er ejet af Hotel Santa Caterina (ca. 700 m herfra), hvor der også checkes ind. Her kan der bestilles garageplads (mod tillæg) eller man kan parkere gratis på hotellets anden parkeringsplads, som også ligger ca. 700 m fra lejlighederne. Man kan godt køre helt til lejlighederne for at læsse af - alternativt vil man blive kørt derhen af hotelpersonalet, hvis man vælger at parkere på hotellet. Gæsterne i disse lejligheder har adgang til eget køkken, men hvis de ønsker at spise ude, er der mange muligheder nede i byen (500 m), hvor man også finder stedets egen restaurant Olina, hvor man som gæst får 10% rabat på deres menukort.

Læs mere om Residence Casa sul Lago

Privat søstrand

Foran bygningen, der rummer de fleste af lejlighederne, finder man ved siden af lejligheden Darsena en privat søstrand (grøn plæne på søbredden), som alle gæsterne har adgang til. Man skal blot krydse den lille vej. Her er der liggestole og en panoramisk og beroligende udsigt ud over Ortasøen. Der er også en badebro. Stedet er ikke specielt børnevenligt, da der ikke er legeplads eller andre særlige børnefaciliteter og derudover går man direkte i vandet og ikke langsomt ud som på en havstrand. Foran lejligheden løber en vej som kun benyttes af beboere og til varekørsel, men den benyttes dog en del i visse tidsrum på dagen.

Læs om lejlighederne på Residence Casa sul Lago

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Appartamenti Ferrari

Cannobio, Piemonte

Terrazza PasciĆ 

Oggebbio, Piemonte

Appartamenti Camin Colmegna

Colmegna, Lombardiet

Anbefalinger til dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Populært i Piemonte

search map