Hotel i Orta San Giulio ved Ortasøen

Hotel Santa Caterina

Værelser med balkon Indbydende fællesterrasse Hall med reception Opholdsstue med tv
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Santa Caterina byder sig til med fantasifuld indretning, overdådig morgenmadsbuffet, en hyggelig have og egen garage. Og så kan man tilmed nå ned til centrum af Orta San Giulio (ca. 1 km) til fods eller vælge hotellets gratis shuttle, som kører ned til deres restaurant Olina i centrum, hvis man ønsker at spise der. Den gratis shuttle tilbydes kun til gæster med reservation på restaurant Olina.

Hotel med karakter

Hotellet er moderne indrettet, og man fornemmer straks ekstravagancen og idérigdommen i de mange detaljer. Rummene er store og lyse - og har alle nogle særlige påfund, som giver masser af karakter. Ud over hall'en med reception finder man en lounge med lcd-tv og udgang til haven. Der er også internetpoint, wi-fi i fællesområderne, morgenmadssal og elevator, som både går op til værelserne og direkte ned til garagen. Garagen kan bestilles mod tillæg - alternativt tilbyder hotellet gratis parkering ca. 350 m fra hotellet (mellem hotellet og centrum af Orta San Giulio). Når man skal ned til centrum af byen til fods, er kun de første 50 m uden fortorv - og derfra ellers fodgængervenligt. Der er ca. 500 m op til togstationen, hvorfra der afgår lokalbane til Novara - og derfra videre til Milano.

Læs mere om Hotel Santa Caterina

Velkomstsnack, rig morgenmadsbuffet og rabataftale på restaurant

Et af hotellets særlige tiltag er deres Punto Snack, som er et lokale, hvor der er gratis velkomstforfriskninger hver dag fra kl. 15:00. Her finder gæsterne drikkevarer, småkager, minipizzaer og andre delikatesser, som ofte vil falde på et tørt sted efter en lang rejse. Jo, man føler sig bestemt velkommen. Også morgenmåltidet er en særdeles god oplevelse: morgenmadsbuffeten er meget omfattende og velsmagende. Udbuddet af frugt, yoghurt, brød, pålæg og meget andet er stort og velassorteret. Af andre måltider kan det nævnes, at man på hotellets restaurant Olina nede i centrum af Orta San Giulio som gæst på Hotel Santa Caterina får 10% rabat på menukortet. Der er ca. 1.000 m til restauranten - og derudover gratis shuttle mellem hotellet og restauranten, hvis man ikke ønsker at spadsere eller vejret ikke arter sig.

Udeområder og privat søstrand

Af udeområder finder man en skøn, diskret afskærmet have med masser af blomsterkrukker og havemøbler. Hotellet stiller desuden mountainbikes til gæsternes rådighed (mod tillæg). Skulle man have behov for det, så tilbyder hotellet også vaskeservice (mod tillæg). Ca. 700 m fra hotellet (på vej ned til centrum af Orta San Giulio) har hotelgæsterne adgang til en privat søstrand (grøn plæne på søbredden). Her er der liggestole og en panoramisk og beroligende udsigt ud over Ortasøen. Der er også en badebro.

Værelserne på Hotel Santa Caterina

Dobbeltværelse

De 15 dobbeltværelser Standard ligger på 1. eller 2. sal og vender ud mod vejen til Miasino (som dog er mindre trafikeret end kystvejen). Værelserne har aircondition, lcd sat-tv og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser.

Dobbeltværelse (superior)

De 12 dobbeltværelser Superior ligger på 1. eller 2. sal og har alle balkon eller lille have (det skrånende terræn gør, at der er have til nogle af værelserne på 1. sal). Disse værelser vender væk fra vejen. Værelserne har aircondition, lcd sat-tv og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser.

Dobbeltværelse m. opredning

De 5 tresengsværelser ligger på 1. eller 2. sal og vender ud mod vejen til Miasino (som dog er mindre trafikeret end kystvejen). Værelserne har aircondition, lcd sat-tv og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Disse værelser er 5 af standard-værelserne, som er store nok til en ekstra opredning.

Firesengsværelse

De 2 familieværelser er rent faktisk hotellets to suiter, som er meget rummelige og derfor velegnede som familieværelser. Prisen inkluderer altså fire personer. Disse værelser ligger oppe på 3. sal (kvisten) og har stor balkon. Værelserne har aircondition, lcd sat-tv og badeværelse med toilet, hårtørrer og badekar.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Il Giardinetto

Pettenasco, Piemonte

Grand Hotel Bristol Stresa

Stresa, Piemonte

Hotel Milano

Belgirate, Piemonte

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Piemonte

search map