Hotel i Orta San Giulio ved Ortasøen

Hotel Santa Caterina

Værelser med balkon Indbydende fællesterrasse Hall med reception Opholdsstue med tv
 
Hotel Santa Caterina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Santa Caterina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Orta San Giulio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Santa Caterina byder sig til med fantasifuld indretning, overdådig morgenmadsbuffet, en hyggelig have og egen garage. Og så kan man tilmed nå ned til centrum af Orta San Giulio (ca. 1 km) til fods eller vælge hotellets gratis shuttle, som kører ned til deres restaurant Olina i centrum, hvis man ønsker at spise der. Den gratis shuttle tilbydes kun til gæster med reservation på restaurant Olina.

Hotel med karakter

Hotellet er moderne indrettet, og man fornemmer straks ekstravagancen og idérigdommen i de mange detaljer. Rummene er store og lyse - og har alle nogle særlige påfund, som giver masser af karakter. Ud over hall'en med reception finder man en lounge med lcd-tv og udgang til haven. Der er også internetpoint, wi-fi i fællesområderne, morgenmadssal og elevator, som både går op til værelserne og direkte ned til garagen. Garagen kan bestilles mod tillæg - alternativt tilbyder hotellet gratis parkering ca. 350 m fra hotellet (mellem hotellet og centrum af Orta San Giulio). Når man skal ned til centrum af byen til fods, er kun de første 50 m uden fortorv - og derfra ellers fodgængervenligt. Der er ca. 500 m op til togstationen, hvorfra der afgår lokalbane til Novara - og derfra videre til Milano.

Læs mere om Hotel Santa Caterina

Velkomstsnack, rig morgenmadsbuffet og rabataftale på restaurant

Et af hotellets særlige tiltag er deres Punto Snack, som er et lokale, hvor der er gratis velkomstforfriskninger hver dag fra kl. 15:00. Her finder gæsterne drikkevarer, småkager, minipizzaer og andre delikatesser, som ofte vil falde på et tørt sted efter en lang rejse. Jo, man føler sig bestemt velkommen. Også morgenmåltidet er en særdeles god oplevelse: morgenmadsbuffeten er meget omfattende og velsmagende. Udbuddet af frugt, yoghurt, brød, pålæg og meget andet er stort og velassorteret. Af andre måltider kan det nævnes, at man på hotellets restaurant Olina nede i centrum af Orta San Giulio som gæst på Hotel Santa Caterina får 10% rabat på menukortet. Der er ca. 1.000 m til restauranten - og derudover gratis shuttle mellem hotellet og restauranten, hvis man ikke ønsker at spadsere eller vejret ikke arter sig.

Udeområder og privat søstrand

Af udeområder finder man en skøn, diskret afskærmet have med masser af blomsterkrukker og havemøbler. Hotellet stiller desuden mountainbikes til gæsternes rådighed (mod tillæg). Skulle man have behov for det, så tilbyder hotellet også vaskeservice (mod tillæg). Ca. 700 m fra hotellet (på vej ned til centrum af Orta San Giulio) har hotelgæsterne adgang til en privat søstrand (grøn plæne på søbredden). Her er der liggestole og en panoramisk og beroligende udsigt ud over Ortasøen. Der er også en badebro.

Læs om værelserne på Hotel Santa Caterina

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Santa Caterina

Læs personlige anmeldelser af Hotel Santa Caterina som ligger ved Ortasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Santa Caterina. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Hotel Santa Caterina

Fint hotel i dejlige Orta

Orta-søen er absolut et besøg værd. Hotel Catarina er er godt hotel, men savner lidt atmosfære. Til gengæld,er morgenmadsbuffetten til 5 stjerner ud af 5. Helt overvældende varieret og mange, mange fine lokale produkter.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Santa Caterina

Vi var en gruppe på 11 personer, der havde et fantastisk ophold på Hotel Caterina.
Opholdet var et kreativ kursus med billedvævning og decopage.
Efter infoen havde vi forstået, at der gik schuttelbus fra hotellet til byen, men det var kun hvis man spiste på hotellets restaurant. Da der var flere dårligt gående måtte vi tage taxa.
Måske kunne in.italia være behjælpelig med transport fra og til lufthavnen.
Vi gav 31 e pr. person fra Malpensa i taxa, men 15 e pr. person i lokal taxa fra hotellet til Malpensa.
Bare også til orientering for andre.
pragtfuldt sted, by og område. Fine tog forbindelser feks. til Milano
Hilsen Annette Aare


Læs mere

Ringe morgenmad og service

På trods af vi havde bestilt værelse med aircon. så virkede det ikke. Ved henvendelse i receptionen fik vi at vide det kostede 10€ ekstra pr. døgn! På trods af vi viste vores bestilling, fastholdt hotellet vi skulle betale ekstra. Ved telefonisk henvendelse til In Italia fra os, så rettede hotellet ind.
Morgenmaden bestod af rester fra aftenens menu på deres restaurant, hvilket ikke var indbydende. Kagerne var tørre og kaffen udrikkelig.

Læs mere

Unden for sæsonen

Vi boede på et fint hotel, men opholdet bar præg af at vi var der uden for sæsonen. I jeres beskrivelse var der shuttlebusser til byen til middag og aften, men det kendte de intet til på hotellet. Der var også beskrevet at der om eftermiddagen var snacks mm. Der stod indtørret kage, sort kolbekaffe fra morgenmaden og koldt thevand.
Personalet var venligt, men det var også tydeligt at de var ved at lukke ned for vinteren.
Det var rigtigt ærgerligt, at der ikke er ændret i sommerens beskrivelse af hotel Santa Caterina og efterårets, for det levede ikke op de forventninger som vi havde.
Selve området og byen er fabelagtigt, smukt og hyggeligt, så vi havde nok valgt andet hotel tættere på søen og byen, hvis vi havde vidst det vi gør nu.

Læs mere

Kirsten og Erik fra Espergærde boede på Hotel Santa Caterina i Orta San Giulio fra d. 10. til d. 13. september 2012.

Et dejligt sted, lille pænt og meget rent hotel, meget venlig betjening og en særdeles stor og varieret morgenbuffet, og hotellet ligger centralt for udkørsel til omegnen.
Man kan parkere 5 min. kørsel fra hotellet, men vi valgte hotellets egen garage mod betaling, selvom garagen ikke var overvåget, så gav det os en større sikkerhed, hvad angik placering af bilen.
En detalje, som skuffede os, var at vi havde bestilt et “superior” værelse med den tro, at det havde en balkon/altan, men vi fik et værelse med en såkaldt “have”. Ved nærlæsning af In-Italias bekræftelse så vi, at værelset kom med balkon eller have. “Haven” lå ud til hotellets bagside og var på størrelse med et “frimærke”, som for de andre værelsers vedkommende havde et lille bord og 2 stole placeret meget sammenklemt.
I vores tilfælde stod der en liggestol, og da vi påtalte det, lovede man at fremskaffe en ekstra stol, således at min kone og jeg ikke skulle skiftes til at sidde i “haven”. Men vi fik aldrig denne ekstra stol og besluttede ikke at gøre mere ved sagen, da vi alligevel ikke havde den store lyst til at sidde på dette kedelige sted med udsigt til en kedelig husmur.
Så et godt råd til fremtidige gæster på hotellet: Anfør balkon som ønske; “haven” kan absolut ikke anbefales.
Omgivelserne er dejlige, og der er ca. 15 minutters gang – man kan også køre -til lidoen ved Lago Orta med en meget smuk udsigt over søen - og den hyggelige Orta San Giulio med en del gode restauranter. Indkøbsmulighederne er ikke store i Orta, men på relativ kort tid kan man køre til Omegna, Baveno og Stresa; de sidste to byer ved Lago Maggiore, og Stresa har en svævebane med en meget smuk tur op til det ca. 1500 meter høje Il Mottarone.
Bortset fra ovennævnte detalje kan vi absolut anbefale stedet.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Santa Caterina

Læs mere
 
search map