Hotel i Orta San Giulio ved Ortasøen

Hotel San Rocco

Alle bygningerne ud til søen er Hotel San Rocco Standardværelse Livsnydere vil føle sig hjemme Panoramisk jacuzzi på tagterrassen (mod tillæg) Den flotte hall En af kokkens mange kulinariske underværker Superiorværelse Den herskabelige Villa Gippini Den luksuriøse Suite Villa Gippini
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

På Hotel San Rocco i Orta San Giulio har de sans for den gode smag, og de forstår at formidle den. Du føler dig velkommen og forkælet, så snart du træder over dørtærsklen til dette karakterfulde hotel, som tidligere har været et kloster. San Rocco kan nærmest betegnes som et mentalt aftrædelsesrum.

Tæt på

Hotellet ligger i absolut rolige omgivelser på kanten til Orta San Giulios gamle bydel, hvor stemningen præges af delikatesseforretninger, onsdagens torvemarked, bådfarten til øen Isola di San Giulio og hyggelige restauranter og caféer.

Læs mere om Hotel San Rocco

Valget er dit

Udendørs møder man det store dilemma ved at skulle vælge mellem at dase ved den skønne swimmingpool med panoramisk udsigt over søen og øen Isola di San Giulio, nyde et glas vin og en god bog på en af de mange solterrasser eller vælge sig en lille hyggekrog og bare falde i staver over søens beroligende effekt. Hotellet har også en privat båd til gæsternes afbenyttelse. Har man lyst til at bade i den meget rene sø, er der kun små 10 minutters gang til en badebro (ponton), hvorfra man kan tage sig en dukkert.

Smagfuld indretning

Indvendig er hotellet et mekka for livsnydere og design-elskere. De mange små detaljer som fx skiftende kunstudstillinger, et intimt dansk hjørne med Arne Jacobsens Ægget fra 1958 med tilhørende skammel og ellers i det hele taget en utrolig smagfuld indretning. Af andre fællesområder finder man en stemningsfuld pianobar og en konferencesal. Hotellet har ligeledes store 'grønne' ambitioner og er allerede i gang med flere miljø-rigtige tiltag.

Nyd lækkerierne

Hotellets restaurant er godt på vej til sin første Michelin-stjerne og er højt anerkendt i området, især for deres Risotto alla Milanese. Retterne præsenteres som små, delikate kunstværker. Morgenmaden er en stor buffet med alskens lækkerier, deriblandt et spændende udvælg af piemontesiske oste.

Tag en tur i wellnesscentret

Hotellet har også et wellness center med æstetiske behandlinger, som fx ansigtsbehandling, sauna og solarium (mod tillæg).

Smagfulde værelser

De 80 værelser er fordelt i hovedbygningen og i den tilstødende elegante og prestigefulde barokvilla Villa Gippini, som oprindeligt var en sommerresidens for en aristokratisk familie fra Bergamo. Alle værelserne er smagfuldt indrettede og der skortes ikke på faciliteterne, som fx satellit-tv, internetopkobling og et veludstyret privat badeværelse med toilet og bruser eller badekar. Blandt Standard-værelserne med søudsigt findes 2 x 2 tilstødende værelser forbundet med en dør til familier med to-tre børn. Mange af standardværelserne har balkon, og mange af superiorværelser har enten terrasse eller balkon. Hotellet kan nemt bære karakteren 4½ sol, da helhedsindtrykket, placering, servicen og fællesområder er helt i topklasse. Hotellets værelser har ikke aircondition i traditionel forstand. De har på hotellet i stedet valgt at gå den mere bæredygtige vej med et ventilationssystem, som godt kan nedkøle værelset, men ikke til samme niveau som aircondition.

Og så lige en tand mere

Nabo-bygningen Villa Gippini nås via en gangbro, så man ikke skal udendørs. Her er stilen endnu mere elegant og eventyrlig. Man mærker straks, at indretningsarkitekterne har været på overarbejde. Til alle sider er man omgivet af kunst, design, marmor og så videre. Fra værelserne med søudsigt kan man naturligvis nyde det meste af søen og den lille skønne pragtperle midt i søen Isola di San Giulio. I Villa Gippini har samtlige værelser varme (vinter) eller kulde (sommer) i gulvet og badeværelse med toilet og enten bruser med vandmassage eller jacuzzi. I Villa Gippini har kun suiten udeområde: en flot loggia med freskomalerier. De tre Deluxe-værelser med søudsigt har fransk balkon.

Læs om værelserne på Hotel San Rocco

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel San Rocco

Læs personlige anmeldelser af Hotel San Rocco som ligger ved Ortasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel San Rocco. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 8 anmeldelser fra Hotel San Rocco

Skønne omgivelser til en afslappet ferie

Skønne omgivelser, fine værelser, god service, godt udgangspunkt for oplevelser i nærområdet og lidt længere væk.

Læs mere

Fornæmt hotel med fantastisk beliggenhed.

Ortasøen og Hotel San Rocco bød på skønt forårsvejr og viste sig fra sin bedste side. Vi parkerede bekvemt i hotellets garage, og gik derefter rundt i den hyggelige bykerne i Orta San Giulio, med smuk udsigt til søen.

Læs mere

Pletskud

Fremragende ferieophold på Hotel San Rocco. Kun rosende ord herfra og helt sikkert en genbesøg værdigt.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel San Rocco

Læs mere

Bedømmelse af Hotel San Rocco

Læs mere

Hotel SAN Rocco Lago di Orta

Meget godt organiseret. Hotellet og den tilstødende middelalderby var fantastisk. Vi kan varmt anbefale dette sted.

Læs mere
 
search map