Hotel i Orta San Giulio ved Ortasøen

Hotel La Bussola

Nabobygningen, hvor værelserne med søudsigt fra siden ligger Junior Suite Suite Il lago incantato Suite Il lago incantato Suite Borgo Antico
 
Hotel La Bussola er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel La Bussola er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Orta San Giulio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

På Hotel La Bussola kan du få både i pose og sæk. Du vil bestemt ikke fortryde et ophold på Hotel La Bussola.

Besøg også det livlige marked

Det tre-stjernede Hotel La Bussola ligger på en halvø i den historiske by Orta San Giulio ved Ortasøen. Bekvemmelighederne vil ingen ende tage med kun ca. 200 m ned til søen og ca. 500 m til byens centrale plads Piazza Motta, hvor der er livlig markedsdag om onsdagen og hvorfra man sejler ud til klosterøen Isola San Giulio. Denne lille charmerende ø, og i øvrigt store trækplaster i området, er der også fin udsigt til fra hotellet. Blandt nyttige faciliteter på hotellet finder man privat (gratis) parkering, der ellers er dyrt og svært at finde i området. Derudover er der elevator samt stor hall med reception og bar.

Læs mere om Hotel La Bussola

Restaurant og panoramiske terrasser

Fra den store indendørs restaurant træder man ud på den store terrasse med panoramisk udsigt over Ortasøen og øen Isola San Giulio. Her kniber de fleste lige sig selv i armen. På terrassen er der god plads og godt udsyn - her indtages både morgenmåltiderne (som buffet) og aftenmåltiderne. Det er muligt at bestille halvpension (mod tillæg).

Swimmingpool og børnepool

Nede foran hotellet ligger den flotte bønneformede swimmingpool. For at sikre god hygiejne er det et barfodsområde, hvor man skyller fødderne ved indgangen. Ved siden af poolen finder man en børnepool samt en masse liggestole og indbydende gule parasoller, der matcher hotellets fremtoning. Fra poolområdet er der en fortryllende udsigt over søen.

Værelser i forskellige udtryk

- Værelserne varierer meget i udtryk, indretning og størrelse. Kategorierne er opdelt efter udsigten. Også balkonen varierer i størrelse, men selv på de mindste er der plads til et cafébord og to stole.

Læs om værelserne på Hotel La Bussola

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel La Bussola

Læs personlige anmeldelser af Hotel La Bussola som ligger ved Ortasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel La Bussola. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 17 anmeldelser fra Hotel La Bussola

En lille perle i Italien.

Skønt sted. Venlig personale
Hyggelig pool med skøn udsigt.
Byen er lille, men med mange hyggelige madsteder og is til ungerne.

Læs mere

Dejligt hotel

Vi havde 3 nætter på dette hotel. Dejligt sted, blev opgraderet til et værelse med balkon med en smuk udsigt over Ortasøen. Personalet var alle utroligt venlige og hjælpsomme. Et sted man vikeligt følte sig velkommen.

Morgenmaden var rigtigt fin, og kunne nydes på terassen med udsigt over søen.

Læs mere

Flot hotel med strålende restaurant

Et voksenpar fra Norge blev her i syv dage i begyndelsen af ??september, her på samme tid sidste år. Dette er et fantastisk hotel med en fremragende restaurant, hvor der er måltider på en udendørs terrasse med panoramaudsigt over Orta-søen. Meget flot vært.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel La Bussola

Rigtigt godt hotel med venligt personale, rent og pænt med gode værelser (vi havde en "Junior Suite" - et væresle med terrasse og søudsigt). God morgenmad.
Vores hunde var meget velkomne.
Orten (Orta San Giulio) var hyggelig med et gode udbud af restauranter og barer og en herlig promenade langs søen.
WiFi fungerede, men var langsom, hvilken er normalt på italienske hoteller.

Læs mere

Hotel med god atmosfære

Læs mere

Bedømmelse af Hotel La Bussola

Læs mere
 
search map