Orta San Giulio, Piemonte Det hellige bjerg af Orta

Udsigt fra Sacro Monte d'Orta
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

På Unescos liste

Disse ”Sacri Monti” betragtes som værende af stor skønhed, blandt andet på grund af den måde, hvorpå de er integreret i det omkringliggende naturlige landskab af bakker, skove og søer. De rummer alle vigtige kunstværker i form af vægmalerier og skulpturer. I 2003 blev disse ”Sacri Monti” opført på UNESCOs liste over bevaringsværdige steder.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Skiller sig ud fra andre

Konstruktionen af dette område over Ortasøen med i alt 20 små romersk katolske kapeller begyndte i 1583 og er dedikeret til helgenen Francesco af Assisi (også kendt som Frans af Assissi). At stedet netop er dedikeret til en helgen og ikke til Kristus eller Madonna, gør at det skiller sig ud fra de andre ”Sacri Monti”. Konstruktionen af kapellerne foregik over et århundredeskifte og dette afspejles især i de forskellige arkitektoniske byggestile fra renæssance, barok og rokoko.

Åbningstider

Man kan komme ind i kapellerne året rundt fra kl. 9-16.30 om vinteren og fra kl. 9.30-18.30 om sommeren. I parken er der en mindre restaurant med bar, en souvenirbutik samt et picnicområde nær parkeringspladsen.

 
search map