Hotel i Oleggio i Piemonte

Hotel Oleggio Malpensa

 
Hotel Oleggio Malpensa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Oleggio Malpensa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Piemonte og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Oleggio Malpensa ligger i udkanten af den lille by Oleggio knap et kvarters kørsel fra Malpensa lufthavn. Ankommer man sent om aftenen eller skal man hjem tidligt om morgenen er det en fordel at sove tæt på lufthavnen, og her finder man det 3-stjernede hotel i turistklasse til rimelige priser.

I selve Oleggio by og i de nærliggende byer finder man flere spisesteder, af hvilke flere vil tilfredstille selv de kræsne ganer, hvis man ikke vil spise på selve hotellet, hvor der ellers serveres fastfood-agtig mad til yderst rimelige priser. På hotellet er der desuden 24-timers reception, internetpoint (mod betaling) og parkeringsplads. Hotellet byder også på shuttlebus til og fra Malpensa lufthavn, men siden beliggenheden er lidt kedelig og intet har at tilbyde til at holde ferie her, kan vi ikke anbefale at man vælger at bo her mere end 1 eller 2 nætter.

Læs mere om Hotel Oleggio Malpensa

Hotellets værelser er lyse men simpelt indrettede. De råder alle over fjernsyn med bestemte udenlandske kanaler, selvstændigt varme- og airconditionanlæg, telefon og badeværelse med toilet og bruser. Få værelser på hotellet har mulighed for en ekstra opredning men pladsen bliver trang. Værelserne råder desuden over wi-fi internet forbindelse som kan benyttes mod betaling.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Oleggio Malpensa

Læs personlige anmeldelser af Hotel Oleggio Malpensa som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Oleggio Malpensa. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel Oleggio Malpensa

Fint

Ankom sidst på dagen og blev modtaget i receptionen af en sød ung pige som orienterede os helt fint om forholdene - værelset ligeså fint, rent og hyggeligt ! Næste morgen skulle vi være i lufthavnen kl 05:30 så vi fik kaffe kl 04:45 og juice og fik også tilbudt brød - så personalet skal have ros mvh Karen Petersen

Læs mere

Susanne fra Danmark boede på Hotel Oleggio Malpensa i Oleggio fra d. 30. september til d. 1. oktober 2012.

Oleggio var også fint, der var, hvad der skulle være. Bærer præg af at være et hotel man kun har en enkelt nat på, som vi selv havde. Dejlig tæt på lufthavnen og en fin lille by i gåafstand. Fin morgenmad.
Vil dog bemærke at der blev røget i indgangen til hotellet, af personalet, hvilket ikke var den bedste "velkomst", da der overalt stod, at det var et ikke ryger hotel!

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Oleggio Malpensa

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Oleggio Malpensa

Læs mere
 
search map