Hotel i Oleggio i Piemonte

Hotel Oleggio Malpensa

 
Hotel Oleggio Malpensa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Oleggio Malpensa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Piemonte og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Oleggio Malpensa ligger i udkanten af den lille by Oleggio knap et kvarters kørsel fra Malpensa lufthavn. Ankommer man sent om aftenen eller skal man hjem tidligt om morgenen er det en fordel at sove tæt på lufthavnen, og her finder man det 3-stjernede hotel i turistklasse til rimelige priser.

I selve Oleggio by og i de nærliggende byer finder man flere spisesteder, af hvilke flere vil tilfredstille selv de kræsne ganer, hvis man ikke vil spise på selve hotellet, hvor der ellers serveres fastfood-agtig mad til yderst rimelige priser. På hotellet er der desuden 24-timers reception, internetpoint (mod betaling) og parkeringsplads. Hotellet byder også på shuttlebus til og fra Malpensa lufthavn, men siden beliggenheden er lidt kedelig og intet har at tilbyde til at holde ferie her, kan vi ikke anbefale at man vælger at bo her mere end 1 eller 2 nætter.

Læs mere om Hotel Oleggio Malpensa

Hotellets værelser er lyse men simpelt indrettede. De råder alle over fjernsyn med bestemte udenlandske kanaler, selvstændigt varme- og airconditionanlæg, telefon og badeværelse med toilet og bruser. Få værelser på hotellet har mulighed for en ekstra opredning men pladsen bliver trang. Værelserne råder desuden over wi-fi internet forbindelse som kan benyttes mod betaling.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Hotel Piemontese

Torino, Piemonte

Hotel Oro Blu

Milano, Lombardiet

Eco-Hotel La Residenza

Milano, Lombardiet

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Piemonte

search map