Feriebolig i Oggebbio ved Maggioresøen

Terrazza Pascià

Panoramisk udsigt over Maggioresøen Adgang til swimmingpool og børnepool i privat parkanlæg, som deles med andre beboere
 
Terrazza Pascià er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Pascià er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Oggebbio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lejligheden ligger i et privat beboelseskompleks, som deler et parkanlæg nede ved søen. Hernede ca. 600 m fra lejligheden er der adgang til privat men fælles parkanlæg med pool og mange andre faciliteter.

Beliggenhed og gratis parkering

Lejligheden ligger i et kompleks på et privat område. Man kan køre næsten helt op til lejligheden, hvor der er gratis parkering - og derefter skal man gå af et par trapper inden man ankommer til elevatoren op til lejligheden på 4. sal. Når man skal ned til parkanlægget, vil man typisk lade bilen stå parkeret heroppe, og enten gå ad vejen eller trapper derned. Hvis man ønsker at tage til enten Cannobio eller Verbania og lade bilen stå, så kører der lokalbusser på strækningen. Man kan også gå til centrum af Oggebbio, hvor man både finder spisesteder, købmand, apotek og posthus.

Læs mere om Terrazza Pascià

Parkanlæg med swimmingpool og andre faciliteter

Helt nede ved søen ligger beboelseskvarterets private parkanlæg (ca. 600 m med trapper oppe fra lejligheden). Når man først har krydset landevejen (der er fodgængerfelt) og træder ind ad porten, så er der adgang til både swimmingpool (med omklædningskabiner, liggestole og toiletter), børnepool, tennisbaner, petanquebaner og legeplads (alt inkluderet i prisen). Parkanlægget er stort og botanisk. Det er muligt at gå ture hernede langs søen og der er tilmed en badebro, men her er ingen decideret søstrand.

Lejligheden på Terrazza Pascià

Etværelseslejlighed med 2+1 sovepladser (med terrasse og søudsigt)

Denne etværelseslejlighed på ca. 45 m² består af ét stort opholdsrum med køkkenhjørne (4 gasblus, køleskab, mikrobølgeovn og opvaskemaskine), dobbeltsovesofa og mulighed for en ekstra opredning på en enkeltsovesofa til et barn på op til 15 år. Der er desuden sat-tv (lcd). Her er ikke aircondition eller wi-fi (dog stilles der computer til rådighed på forespørgsel og der er mulighed for internetadgang via USB-nøgle). Der er privat badeværelse med toilet, bruser og fransk altan. Fra lejligheden er der udgang til en møbleret terrasse med panoramisk søudsigt. Der er desuden vaskemaskine i lejligheden.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Pascià

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Pascià som ligger ved Maggioresøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Pascià. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Terrazza Pascià

Sol fra kl.9-13.30 med fantastisk udsigt

Både beliggenhed og lejlighed med udstyr var førsteklasses. Vi blev pænt modtaget af ejeren med nøgler og informationer. Når der opstod noget uventet fx, at opvaskemaskinen strejkede, var det meget let at komme i forbindelse med Signoraen på mobilen. Nu taler jeg italiensk ,så det fremmer jo også kommunikationen.
Der var dog et men - der pågik en garagerenovering med trykluftbor fra mandag til fredag. Jeg synes, at den slags burde annonceres ligesom støj fra vejen etc. bliver.
Man kunne oplyse at i ugerne nn til nn må man forvente støj fra ombygninger i dagtimerne. Vi havde måske valgt en anden lejlighed, hvis vi havde vist det.
Nu tager vi meget på tur og kunne gå ned i haven, så vi overlevede støjen. Men mange ville nok tilbringe længere tid på balconen.
Parken og haven med adgang til søen var formidabile. Der var sågar skilte med navne ud for alle planter.

Læs mere

Fredfyldt og smukke omgivelser

Lejligheden ligger i en fredet park med smukke gamle træer osv. Meget velholdt. Super tennis og velfungerende swimmingpool-areal. Mange trapper i området.
Dejlig pizzaria nås via bagudgang fra parkarealet (opad) - her findes også lille købmand med brød, ost, skinke og diverse kolonial.
Lejligheden er ala IKEA-indretning, nyrenoveret, flot badeværelse, køkkenet er sparsomt i køkkenudstyr.
Wifi er langsom, men ok.

Læs mere

flot udsigt

Rigtig pæn og godt udstyret lejlighed, lidt svæt at finde første gang, fantastisk udsigt, mange trapper at gå af ( ikke for gang besværet ) svær og farlig ud og indkørsel til komplekset, flot og velhold / have og pool område.
Alt i alt positiv oplevelse.

Læs mere
 
search map