Anmeldelser af Residence Casa & Vela

 
Residence Casa & Vela er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Casa & Vela er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Oggebbio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Casa & Vela

Læs personlige anmeldelser af Residence Casa & Vela som ligger ved Maggioresøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Casa & Vela. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Ole og Mona fra Nyborg boede på Residence Casa & Vela i Oggebbio fra d. 25. august til d. 1. september 2007.

Lejligheden ligger perfekt, med udsigt over søen.
Det er rigtigt som det er skrevet tidligere at sengetøjet er noget slidt og rengøringen kunne være bedre. Der er heller ikke ret meget service i lejlighederne Det eneste minus er at vi skal bruge en bil hvis vi skal spise andre steder Da der ikke er muligt at gå, på grund af trafikken og mangel på fortove og afstanden til nærmeste by. Med hensyn til servicen på stedet kan vi ikke klage. Vi skulle bruge hjælp med at finde et værksted da vi skulle bruge reservedele til bilen. Det blev undersøgt på nettet og adressen blev printet ud til os. På selve stedet var de klar til at tage imod os selv om vi først kom Kl.20 30 , men det kunne vi også takke kontoret i København for, da vi måtte kontakte dem, da vores mobil ikke virkede .Så tak for det. Turen fra sydtyskland tog længere tid end vi regnede med.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Helle og familie fra Charlottenlund boede på Residence Casa & Vela i Oggebbio fra d. 28. juli til d. 4. august 2007.

Oggebio var måske ikke helt samme standard, boligmæssigt, men det fungerede. Havde i forvejen læst om vejen foran bebyggelsen og må indrømme at den var temmelig larmende, men til gengæld havde man jo en fantastisk udsigt og ustyrlig kort til vandet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Povl og rejsefæller fra Rødovre boede på Residence Casa & Vela i Oggebbio fra d. 29. juli til d. 5. august 2006.

Vi havde en god ferie i Oggebbio i uge 31, men har dog alligevel et par hjertesuk.

For det første havde vores GPS problemer med at finde adressen, hvorfor vi måtte køre lidt rundt for at finde adressen. Det viste sig, at i stedet for via skulle vi have skrevet strada i stedet for - bare til info når der næste gang er nogle, der har problemer med adressen.

Vi ankom til stedet kl. 19.45 og i papirerne stod der, at man kunne henvende sig i receptionen indtil kl. 20.00. Desværre viste det sig, at receptionen lukker kl. 19.00. Det var dog helt tydeligt, hvilken lejlighed vi havde fået
- og der var ingen problemer i den retning. Men I bør nok skrive i papirerne, at de lukker kl. 19.00.

Næste dag var vi i receptionen og få de informationer vi havde brug for. Alle var vældig flinke og hjælpsomme, og vi blev taget godt imod. Det fungerede fint med adgang til vandet og cafeen på den anden side af vejen. Søen var vældig god at bade i og alle i og omkring området var søde og hjælpsomme.

Vi har dog alligevel et lille hjertesuk. Lejligheden vi ankom til var ikke helt så ren som man kunne tænke sig. Det var gammelt og slidt inventar - hvilket ikke gør noget, når bare man ved det. Men det gjorde vi ikke. Jeg tror ikke, der var et eneste lagn der var helt eller ikke var lappet. Der var huller i eller lagnet var revnet. Vi kan sagtens sove med hullede lagner hvilket vi også gjorde, men det er bare en af de ting, der SKAL være i orden. Vi kom fra et af jeres lejemål i La Rosa (Il Pino d'oro), som bare var helt tip top i stand, og når man så kommer til noget der er gammelt og med hullede lagner, daler humøret lidt.

Men alt i alt har vi haft en god ferie - og med stor hjælp fra personalet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 4 voksne
Navn
John og Connie fra Ishøj boede på Residence Casa & Vela i Oggebbio fra d. 18. til d. 25. juni 2005.

Det var en super god tur, vi fløj til Milano og lejede en bil, fandt Residense CASA & VELA med det samme, det så ud som på de billeder vi havde set på nettet da vi bestilte.
Vi blev modtaget af nogle søde mennesker, det værelse vi fik, lå perfekt med en super udsigt over søen. Bademulighederne i søen er ikke de bedste der er mange store sten, der er godt nok en smule sand til den ene side, men der mangler nogle bedre adgangsforhold.
En af vores turer, gik til byen Stresa hvor vi blandt andet sejlede ud til de 3 øer Isola bella, Isola Madre og Isola Pescatori.
Der er marked i Cannobio og indkøbs muligheder i Verbania

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Birgit, manden og deres barn fra Rødovre tilbragte en uge på Residence Casa & Vela fra d. 26. juli til d. 2. august 2003. Hun skrev efter turen:

Vi har haft et dejligt ophold på Casa & Vela, de var søde og hjælpsomme.
Hotellet ligger godt i smukke omgivelser, med mulighed for badning lige over på den anden side af vejen.
Dog er der langt til forretninger og by, og vejen egner sig ikke til at gå langs, da der ikke er noget fortorv.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2003
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Kirsten og familie fra Vedbæk boede på Residence Casa & Vela fra den 3. til den 10. maj 2003.

Vi vil indlede vores indtryk af Lago Maggiore med et citat af H. C. Andersen, 1855:
”Lago Maggiore lyste mellem de sorteblaa Bjerge; deilige Øer laae som Bouquetter paa Vandet, men Himlen var ikke klar, den havde et Graat som i Danmark, først om Aftenen var det viftet bort, og Luften skinnede gjennemsigtig og klar, den syntes tre Gange saa høi som hjemme; Druerne hang i Guirlander langs Veien, som var det til en Fest; aldrig har jeg set Italien skønnere”.
Der er smukt ved Lago Maggiore. Meget uspoleret natur og lidt turisme. Vi havde valgt en lavsæsonsperiode i starten af maj og området er selvfølgelig lidt turistet, men slet ikke som de mere gængse steder som f.eks. Venedig og Lago di Garda. Faktisk bliver man tiltalt på tysk fordi størsteparten af turisterne er fra Tyskland eller Schweiz. Casa e Vela er et lille hyggeligt lejlighedskompleks lige ned til søen kun adskilt af en vej. Vi boede i en attic-lejlighed med en vidunderlig udsigt over søen fra en stor balkon. En aften kunne vi høre en ugle, der tuede fra bjergene og som blev besvaret af en anden ugle på den modsatte side af søen. Der hører en café til stedet, hvor man kan leje solvogne, vandcykler, cykler, motorbåd, kajak m.m.
Selve Oggebbio er en lille ”god father” bjerglandsby. Casa e Vela ligger lige, hvor vejen begynder op til byen. Og man går kun op ad i ca. 10 min. til fods (man kan også køre i bil). Men det er absolut turen værd. Her ligger, som i enhver landsby, en lille købmand, et apotek, en isenkræmmer m.m. Men helt til venstre i byen findes en skøn restaurant med bjergudsigt over hele maggioresøen. Den kan anbefales.
Et ”must” er de 3 øer. På Isola Bella findes et gammelt slot fra et tidligere kongedømme. Her er alt fra kongelige himmelsenge, majonetdukker + teater til tronstol. Og haven. Det er noget af det smukkeste vi har set. Den skal opleves!!! Men Isola Madra har også et palads og en større have men ikke helt så prangende. Isola Pescatori er en stor turistfælde.
Er man til flere haver findes også en i den nordlige del af Verbania anlagt af en skotte. Kan anbefales. Der er marked hver dag i en ny by. Da dette ikke er baseret på turister kan man gøre nogle gode køb. Det er f. eks. I Verbania om lørdagen og Cannobio om søndagen. Ellers lykkedes det os først sidste dag at finde de gode butikker. Arona har mange butikker, ikke Verbania.
Der er mulighed for gode vandreture. Kør f.eks. af ved Ghiffa (lidt nord for Verbania) og fortsæt et stykke op, sæt bilen og gå. Der findes ruter med flere sværhedsgrader. Som urutinerede valgte vi den sværeste. Vi gennemførte den, men den er ikke for folk med højdeskræk og nerver. På et tidspunkt var stigningen nærmest lodret!
Cannero Rivera er også et besøg værd. Det er en eksklusiv by med flotte villaer, havnepromenade med restauranter og charme.
På den anden side af søen kan byer som Luino anbefales. Søger man udsigt kører man nord på til Maccagno og herfra op i bjergene.
Turen fra Sta. Maria Maggiore til Locarno i Schweiz er utrolig smuk med stejle bjerge, slugter og en flod brusende i dybet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2003
Antal rejsende 5 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2003
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map