Feriebolig i Oggebbio ved Maggioresøen

Residence Casa & Vela

Toværelseslejlighed til 6 personer (med terrasse) Søstrandbaren og den store plæne åbner sig ud mod søen Her ligger alle 1-vær. og de fleste af 2-vær. Søudsigten kan man ikke udsætte noget på
 
Residence Casa & Vela er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Casa & Vela er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Oggebbio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Casa & Vela er et lille lejlighedskompleks med kun 14 lejligheder, som ligger i grønne omgivelser lige ud til Maggioresøen i Oggebbio. Nede ved søbredden ligger bar'en Risto Bar Hemingway, som serverer både morgenmad, frokost og middag. Her kan du også nyde en forfriskning på den store solterrasse (fra april til september), hvorfra du kan nyde udsigten over søen og landskabet.

Slap af på den dejlige fællesterrasse
På taget af Residence Casa & Vela er der en stor fælles solterrasse med søudsigt, som du frit kan benytte. Terrassen er sjældent fuld, da alle lejlighederne har egen balkon/terrasse. Der er en Minitaly Shop, hvor du kan indkøbe gode vine, bl.a. de lokale mærker som "Il Mimo" og "Il Munaloss".

Der er desuden parkeringsplads bag bygningen, og det er muligt at køre helt frem til bygningen, for at læsse bagagen af. Det er også muligt at komme rundt uden bil, da busholdepladsen ligger præcis ved Residece Casa & Vela. Herfra kan du tage bussen til Verbania, hvorfra du kan tage på udflugt med båd.

Læs mere om Residence Casa & Vela

Der er en søstrand og strandbar
Lige neden for lejlighederne (ca.100 m) findes der som sagt en privat søstrand, som består af blandet græs og sand. Der er 1 parasol og 2 solsenge pr. lejlighed inkluderet i prisen. På stranden er der livredder og brusemuligheder. Du skal blot ned ad indkørslen og krydse kystvejen - men her er heldigvis et fodgængerfelt.

På søstranden er det i sommermånederne muligt at leje mountainbikes, 6 personers motorbåd (40 hk) uden krav om speedbådskørekort, kajakker, vandcykler, parasoller og liggestole (skal bestilles sammen med lejligheden). Der er også en bar, som serverer snacks, forfriskninger og lette måltider. Med andre ord, et perfekt sted som passer til dig, der søger en dejlig sol- og badeferie ved en af Italiensk smukkeste søer.

Vi gør opmærksom på, at Residence Casa & Vela ligger ud mod kystvej, som fører rundt om søen, og trafikken kan i visse perioder opleves forstyrrende.

Lejlighederne har balkon eller terrasse
Alle lejligheder vender mod øst, hvilket betyder, at de ligger ud mod søen. En af lejlighedstyperne har skrå søudsigt. De har alle enten balkon eller terrasse. Lejlighederne er komfortable, men deres største plus er balkonerne eller terrasserne med søudsigt.

Lejlighederne på Residence Casa & Vela

Studiolejlighed m. balkon/terrasse og søudsigt

Opholdsrum med køkkenniche (microbølgeovn, 2 elektriske kogeplader, køleskab, brødrister, elkedel, kaffemaskine), en dobbeltseng til 2 personer samt badeværelse med bruser. Lejligheden har også satellit TV, værdiboks, hårtørrer og wi-fi. Der er møbleret terrasse eller balkon. Ca 25 m²

Lejlighed m. 1 soveværelse og balkon med skrå søudsigt

Opholdsrum med køkkenniche (4 elektriske kogeplader, ovn, microbølgeovn, køleskab, elkedel, brødrister og kaffemaskine), soveværelse med plads til 2 personer. Lejligheden har også satellit TV, værdiboks, hårtørrer og wi-fi. Møbleret terrasse eller balkon. Ca 45 m²

Lejlighed m. 1 soveværelse og balkon/terrasse m. søudsigt

Denne lejlighed er i to plan med intern vindeltrappe. Her er et opholdsrum med køkkenniche (elektrisk komfur, ovn, microbølgeovn, køleskab, elkedel, brødrister og kaffemaskine), trappe som fører op til et soveværelse med plads til 2 personer. Lejligheden har også satellit TV, værdiboks, hårtørrer og wi-fi. Møbleret terrasse eller balkon. Ca 45 m²

Lejlighed m. 1 soveværelse og stor balkon m. søudsigt

Opholdsrum med køkkenniche (4 elektriske kogeplader, ovn, microbølgeovn, køleskab, elkedel, brødrister og kaffemaskine), dobbeltseng samt sovesofa til 2 personer, lille soveværelse med plads til 2 personer i køjeseng. Lejligheden har også satellit TV, værdiboks, hårtørrer og wi-fi. Møbleret terrasselignende balkon. Ca 45 m²

Skjul teksten
 
 
search map