Agriturismo i Nizza Monferrato i Piemonte

Tenuta La Romana

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Velkommen til de maleriske bakker i Langhe Roero Monferrato, hvor vinene Barolo, Barbaresco, Barbera, Asti, Arneis, Dolcetto m.fl. har deres hjemsted. Det kan være svært at tage så meget skønhed ind på en gang, så det tager tid at vænne sig til det. På næsten hver eneste bakketop er der et vinslot eller en middelalderlig by, der byder på en ny udsigt over landskabet.

Agriturismo med god restaurant og pool

Tenuta La Romana drives af den energiske Patrizia, som ejer ejendommen. Hendes drømme er dog langt fra realiseret, og derfor investerer hun kontinuerligt for at gøre stedet smukkere og mere indbydende. Husets 26 værelser ligger i den store bygning på den øverste del af bakken. I bygningen lige nedenunder ligger den gode restaurant, der er velbesøgt af såvel rejsende som de lokale. Ved restauranten ligger der også en dejlig pool med tilhørende solterrasse. Poolen er 7x14 m og har en dybde på 1,5 meter. Her er det virkelig skønt at slappe af, måske med et glas af den lokale vin i hånden.

Læs mere om Tenuta La Romana

Komfortable værelser med klassisk indretning

Gårdens 26 værelser råder alle over aircondition, minibar, Wi-Fi og fladskærms-TV. De er alle tilpas store, og i flere dem af dem er det muligt at indsætte en eller to ekstra senge. Family Suite er i bund og grund to sammenhængende værelser og råder derfor over to badeværelser. Alt efter hvilken type du vælger, kan du få adgang til have, balkon og/eller panoramaudsigt.

Læs om værelserne på Tenuta La Romana

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map