Hotel i Nizza Monferrato i Piemonte

La Canonica Resort

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

La Canonica Resorts er et familiejet hotel. I 2016 besluttede Silvia og hendes familie sig for at købe et gammelt, ubeboet kirkehus fra det 18. århundrede. Under renoveringen forsøgte familien at bevare alt for, at den historiske bygning kunne bevare al den charme, som den alligevel havde at byde på - og dette har de virkelig formået.

Ni smukke lejligheder

Efter den lange og hårde renovering, er hotellet endelig klar. Klar til at byde dig velkommen i en af deres ni utrolig smukke og persolige lejligheder. Den gamle unikke og charmerende stemning møder det moderne på en yderst smagfuld måde, som man sjældent får lov til at opleve. Gamle døre og andre detaljer kan man kigge efter. Ud over, at lejlighederne har en lille tekøkken, har de også en balkon eller terrasse - og det er midt i byen.

Læs mere om La Canonica Resort

Du bor perfekt midt i centrum

Beliggenheden er i top, og passer til dig, som gerne vil bo med gåafstand til barer og restauranter, så du kan nyde den gode vin uden at skulle tænke på at skulle køre hjem. Den nærmeste restaurant er familiens restaurant, Tanti. Her er du garanteret nogle traditionelle italienske retter og den tilhørende gode vin. Du kan vælge at spise på terrassen, hvorfra du har udsigt over gården. Hvis hellere vil spise hjemme, men ikke selv gider at lave mad, kan du også bare bestille maden med hjem.

Ud over restauranten er du også tæt på byens øvrige tilbud som posthus, bank, apotek, købmand, tobaksforretning og diverse seværdigheder. Det lokale loppemarked er også inden for rækkevidde og ikke langt fra hotellet er der en offentlig udendørs pool.

Vælg din egen farvorit

Der er som sagt kun ni lejligheder på La Canonica Resort. Hver og en er charmerende og du kan ikke finde to ens værelser. Bygningens historie er gemt gennem hotellet og netop derfor er hvert værelse blevet anderledes end de andre. Alle værelserne har deres egne navne, som har noget at gøre med kirkens historie. Det eneste værelserne har tilfældes er komfortable møbler, et veludstyret tekøkken, A/C, SAT-Tv, Wi-Fi, safetybox og eget badeværelse med bruse og hårtørrer.

Læs om værelserne på La Canonica Resort

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af La Canonica Resort

Læs personlige anmeldelser af La Canonica Resort som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Canonica Resort . Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra La Canonica Resort

Fantastisk værtinde og moderne værelse

Vi var ovenud glade for at bo på Canonica, hvor Silvia tog sig rigtig godt af os. Vi kan klart anbefale både lejligheden, værtinden og byen Nizza. Vi nød også restauranten Tanti (som Silvia også ejer), og ja, værelset er jo bare superfedt renoveret.

Læs mere

Bedømmelse af La Canonica Resort

Det var helt fantastisk. Silvia og hendes 2 drenge var yderst hjælpsomme og søde. Det er helt sikkert ikke sidste gang, vi besøger dem
Har også inviteret Silvia til Bornholm

Læs mere

Bedømmelse af La Canonica Resort

Læs mere
 
search map