Feriebolig i Neive i Piemonte

L'Aromatario

Det røde værelse Morgenmadssalon Den stemningsfulde gårdhave Det blå værelse Det gule værelse Lejligheden Lejligheden Lejligheden
 
L'Aromatario er ikke tilgængelig i øjeblikket
L'Aromatario er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Neive og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette gamle byhus fra 1600-tallet byder på tre flotte værelser og en hyggelig lejlighed i en helt speciel atmosfære og en stor gæstfrihed.

Skønt landskab

Alba ligger blot ca. 12 km væk. Derudover byder området på et drømmende og malerisk landskab bestående af bølgende bakker, indbydende vinmarker, prægtige borge og skønne middelalderbyer.

Læs mere om L'Aromatario

Slap af i haven eller nyd egnsretter i restauranten

Morgenmaden serveres i den skønne gårdhave, når vejret tillader det og ellers i den stemningsfyldte morgenmadssalon. L'Aromatario tilbyder i øvrigt sine gæster at nyde Langhe-områdets fantastiske landskab oppe fra den fælles solterrasse. I gadeniveau ligger værtsfamiliens osteria drevet af datteren Beatrice. Her kan du spise ude uden at skulle starte bilen. Restauranten, som næsten dagligt er åben til frokost til aftens, har en imponerende samling af vine og piemontesiske delikatesser. Køkkenet går meget op i økologi og nærhedsprincippet for varetransport. Der er som regel lukket onsdag aften og hele torsdagen.

Smagfulde værelser

De fire værelser er smagfuldt indrettede og har et romantisk islæt over sig. De har badeværelse med wc og bruser/badekar. Værelserne ligger på 1. sal i en historisk bygning, hvor moderne underholdningselementer som fladskærms-tv og telefon ikke passer ind, så derfor har man fravalgt disse bekvemmeligheder og derved ladet værelserne fremstå mere originale i udtryk. Det gule og det blå værelse vender ud mod torvepladsen, mens det røde vender ind mod gårdhaven.

Lejlighed i flere plan

Lejligheden ligger på bagsiden af bygningen og er ligesom værelserne smagfuldt indrettet, men i flere plan: nederst finder man opholdsrum med køkkenhjørne. Via en vindeltrappe kommer man op til soveværelse og badeværelse med wc og bruser. Over soveværelset er der en hems med en futon til en person. Den har en lille balkon, som vender ud mod Neives middelaldergyder. I gården foran lejligheden er der under et smukt abrikostræ bord og stole, der hører til lejligheden. Lejligheden er bedst egnet til to voksne og et barn (men ikke for lille på grund af trapperne).

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af L'Aromatario

Læs personlige anmeldelser af L'Aromatario som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af L'Aromatario. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 12 anmeldelser fra L'Aromatario

Hygge i hjemlige omgivelser ....

Vi havde 3 nætter i Neive, som var basis for udflugter i området. En lille hyggelig by, med mange gode restauranter - specielt den økologiske. Byen er overskuelig, og set på en aftentur. Der er fine udsigter over områdets mange vinmarker, og helt til Alperne - hvis skyerne er væk :-)

Selve opholdet var fint. Et godt værelse med god plads og fint badeværelse. Morgenbordet var lækkert, med Italienske specialiteter, og alt man havde brug for - og lidt mere til. En hyggelig terrasse, hvor man kan nyde en likør inden man går til køjs. Eller solen hele dagen, hvis man er til det.

Værtinden tog pænt imod os, og sørgede for en vinsmagning på den nærliggende vingård Fontanabianca - det kan varmt anbefales. Måske en ide, at blive hentet og bragt af den unge 3 generations vinmager. Husk, at købe nogle flasker - det er god vin.

Et enkelt minus er, at restauranten er nedenunder, det kan give lidt støj - men det er kun et bidrag til det autentiske i Neive.

Alt i alt en god base for oplevelser i området.

Michael Hammer, Nørresundby

Læs mere

Bravo!

Det var ikke første gang vi boede her, og det er bestemt ikke sidste gang.
De fem stjerner skal naturligvis ses i forhold til den meget fair pris.

Læs mere

Dejlig lille by som betyder sne på italiensk

En fantastisk vært til Rita, der tog sig af meget vel af os. Prisen omfattede morgenmad ... det var den bedste morgenmad min mand og jeg har spist i lang tid. Dejlige italienske specialiteter, frisk frugt og grønt fra Ritas have. Lejligheden havde alle de faciliteter, man har brug for at lave mad til sig selv, og en vidunderlig lille balkon, samtidig med vi havde en lille privat terrasse.

Læs mere

Det var helt fantastisk og kan ikke beskrives

Neive var en helt fantastisk lille "by" med hyggelige gader, god enotecas, god mad og en fredlig atmosfære. Herfra tog vi på besøg i La Morra, Barolo og Asti. Vores indkvartering var bare fin. Vores Camera Rosa lå så vi kunne gå lige ud i den dejlige og rolige have. Morgenmaden var helt fantastisk med lokale produkter, plastemballagen glimrede ved sit fravær. Hyggen blev endnu mere klar, når vi blev budt op på hotelejerindens privat tagterrasse for at se solnedgangen over vinmarkerne og Alperne. Det var helt fantastisk og kan ikke beskrives. Mona og jeg har lovet hinanden og Neive, at vi vil komme tilbage.
Den næste dag var det tid for os at fortsætte vores rejse hjem til Sverige. Vi rejste gennem Schweiz til Colmar, Alsace Rüdesheim, Rhinen og Oldenburg, Holstein og kom hjem fredag d. 26 september. Da havde vi kørt 472 mil og kørt gennem 189 tunneller! Den længste St. Gottardstunnelen 17 km.

Dette var vores bedste ferie hidtil, en masse af det skyldes de tips du Marcus gav os om Cernobbio og især Neive. Alle boliger vi har prøvet med In-Italia nu og tidligere har været rigtig gode og mere end opfyldt vores forventninger.

Læs mere

Perfekt ophold i Neive

Det var en skøn oplevelse. Hyggeligt B&B med et overdådig
morgenmadsbord. Vi spiste også vores aftensmad på stedet,
som også var i top. Personalet var dygtige og meget venlige.
Selve området er meget spændende, og vinen med tilhørende
tapas er noget af det bedste, man kan få.

Læs mere

En dejlig oplevelse.

Neive var virkelig helt fantastisk. Fra det tidspunkt vi ankom til det tidspunkt vi tog afsted, blev vi venligt behandlet og set efter på den bedste vis.
Vi anbefaler at have lejebil til at komme rundt til de nærliggende landsbyer og større byer, hvis man vil se mere. Men hvis man er tilfreds med en rolig malerisk by, hvor fredag aften og lørdag aften byder på lidt ekstra var Neive med dejlig lille restauranter med gode priser bare perfekt.
Vi vil gerne vende tilbage.

Læs mere
 
search map