Feriebolig i Neive i Piemonte

L'Aromatario

Pris fra pr. pers.
Det røde værelse Morgenmadssalon Den stemningsfulde gårdhave Det blå værelse Det gule værelse Lejligheden Lejligheden Lejligheden
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dette gamle byhus fra 1600-tallet byder på tre flotte værelser og en hyggelig lejlighed i en helt speciel atmosfære og en stor gæstfrihed.

Skønt landskab

Alba ligger blot ca. 12 km væk. Derudover byder området på et drømmende og malerisk landskab bestående af bølgende bakker, indbydende vinmarker, prægtige borge og skønne middelalderbyer.

Læs mere om L'Aromatario

Slap af i haven eller nyd egnsretter i restauranten

Morgenmaden serveres i den skønne gårdhave, når vejret tillader det og ellers i den stemningsfyldte morgenmadssalon. L'Aromatario tilbyder i øvrigt sine gæster at nyde Langhe-områdets fantastiske landskab oppe fra den fælles solterrasse. I gadeniveau ligger værtsfamiliens osteria drevet af datteren Beatrice. Her kan du spise ude uden at skulle starte bilen. Restauranten, som næsten dagligt er åben til frokost til aftens, har en imponerende samling af vine og piemontesiske delikatesser. Køkkenet går meget op i økologi og nærhedsprincippet for varetransport. Der er som regel lukket onsdag aften og hele torsdagen.

Smagfulde værelser

De fire værelser er smagfuldt indrettede og har et romantisk islæt over sig. De har badeværelse med wc og bruser/badekar. Værelserne ligger på 1. sal i en historisk bygning, hvor moderne underholdningselementer som fladskærms-tv og telefon ikke passer ind, så derfor har man fravalgt disse bekvemmeligheder og derved ladet værelserne fremstå mere originale i udtryk. Det gule og det blå værelse vender ud mod torvepladsen, mens det røde vender ind mod gårdhaven.

Lejlighed i flere plan

Lejligheden ligger på bagsiden af bygningen og er ligesom værelserne smagfuldt indrettet, men i flere plan: nederst finder man opholdsrum med køkkenhjørne. Via en vindeltrappe kommer man op til soveværelse og badeværelse med wc og bruser. Over soveværelset er der en hems med en futon til en person. Den har en lille balkon, som vender ud mod Neives middelaldergyder. I gården foran lejligheden er der under et smukt abrikostræ bord og stole, der hører til lejligheden. Lejligheden er bedst egnet til to voksne og et barn (men ikke for lille på grund af trapperne).

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Fattoria San Giuliano

Neive, Piemonte

Villa del Borgo

Canelli, Piemonte

Locanda dell'Orso Bevitore

Verduno, Piemonte

Anbefalinger til dig

Villa Incanto B&B

Treiso, Piemonte

Residence Da Felicin

Monforte d'Alba, Piemonte

Agriturismo Bevione

Farigliano, Piemonte

Populært i Piemonte

search map