Hotel i Neive i Piemonte

Fattoria San Giuliano

Fattoria San Giuliano ligger ved foden af Neive Gården med Blu's balkon oppe til højre Her finder vinsmagningen sted Terrasse til værelse Rosa Værelse Rosa Værelse Blu med ekstra seng Værelse Blu med ekstra seng
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hold din Italiensferie på Fattoria San Giuliano. Fra den fint anlagte swimmingpool er der fin udsigt over de nærliggende vinmarker, og selvom man har en følelse af at være langt ude på landet, kan man nemt gå op til Neives stemningsfulde gamle bydel. Her finder du tre værelser, to lejligheder, gratis parkering, restauranter inden for gåafstand og en god balance mellem by og land.

Balance mellem by og land

Der er i det hele taget lagt op til en nem og behagelig ferie med gratis overdækket parkering, restauranter inden for gåafstand, smukt poolområde og en god balance mellem by og land. Ved poolområdet beder ejerne venligst om, at man overholder enkelte regler om at bære badetøfler, skyller sig under den udendørs bruser, inden man hopper i poolen, og endelig at man respekterer ønsket om begrænset larm og spektakel. Vi gør opmærksom på at ejernes to venligtsindede hunde går frit omkring på stedets gårdsplads.

Læs mere om Fattoria San Giuliano

Dobbeltværelse Rosa
- Dette værelse er, som navnet antyder, malet og indrettet i røde og lyserøde nuancer og har eget badeværelse med bruser og toilet. Værelset ligger på 1. sal. Her er der plads til en ekstra opredning - dog kun til børn op til 10 år. Her er desuden adgang til en stor privat terrasse.

Dobbeltværelse Blu
- Dobbeltværelse Blu er også elegant indrettet med antikke møbler og flotte træsenge. Værelset, som ligger på 1. sal, har eget badeværelse med bruser og toilet, og her er desuden plads til i alt tre personer, da der fast står en ekstra seng i værelset. Fra Blu er der adgang til balkon (på svalegang). Rosa og Blu ligger ved siden af hinanden.

Dobbeltværelse Gialla
- Her er der faktisk mere tale om en lille lejlighed til to personer, som ligger ud til poolen, hvorimod Rosa og Blu ligger inde i gården. Værelset har en fin himmelseng, køkkenhjørne med fire gasblus, køleskab og eget badeværelse med bruser og toilet. Her er også en fin møbleret terrasse med udsigt over landskabet. Ekstra opredning er ikke mulig.

Etværelseslejlighed Desiderio til 2 personer (med hems og terrasse)
- Denne minilejlighed ligger i stueplan, hvor man kommer ind i et opholdsrum med køkkenhjørne (med ovn, fire gasblus, køleskab og spiseplads) og et badeværelse med toilet og bruser. Fra opholdsrummet går der en trappe op til en hems med dobbeltseng (soveværelse), hvorfra der via en gangbro i glas er udgang til en terrasse med udsigt de omkringliggende vinmarker og til Alperne, når sigtbarheden er god. Ekstra opredning er ikke mulig.

Vinproduktion

Her på vingården producerer de deres egen Barbera d'Alba, Barbaresco, Nebbiolo, Roero Arneis, Dolcetto d'Alba og Moscato Passito. Man kan komme helt tæt på produktionen enten ved at slentre en tur blandt druerne på deres vinmarker, deltage i en vinsmagning eller få en rundvisning i produktionen. Bemærk at man ikke kan betale med kreditkort på stedet.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villa Incanto B&B

Treiso, Piemonte

Ca' Rapulin

Calosso, Piemonte

Casale Mattei

Corneliano d'Alba, Piemonte

Anbefalinger til dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Piemonte

Hotel Marina

Viveronesøen

Hotel Santa Caterina

Orta San Giulio

search map