Hotel i Neive i Piemonte

Fattoria San Giuliano

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hold din Italiensferie på Fattoria San Giuliano. Fra den fint anlagte swimmingpool er der fin udsigt over de nærliggende vinmarker, og selvom man har en følelse af at være langt ude på landet, kan man nemt gå op til Neives stemningsfulde gamle bydel. Her finder du tre værelser, to lejligheder, gratis parkering, restauranter inden for gåafstand og en god balance mellem by og land.

Balance mellem by og land

Der er i det hele taget lagt op til en nem og behagelig ferie med gratis overdækket parkering, restauranter inden for gåafstand, smukt poolområde og en god balance mellem by og land. Ved poolområdet beder ejerne venligst om, at man overholder enkelte regler om at bære badetøfler, skyller sig under den udendørs bruser, inden man hopper i poolen, og endelig at man respekterer ønsket om begrænset larm og spektakel. Vi gør opmærksom på at ejernes to venligtsindede hunde går frit omkring på stedets gårdsplads.

Læs mere om Fattoria San Giuliano

Egen vinproduktion

Her på vingården producerer de deres egen Barbera d'Alba, Barbaresco, Nebbiolo, Roero Arneis, Dolcetto d'Alba og Moscato Passito. Du kan komme helt tæt på produktionen enten ved at slentre en tur blandt druerne på deres vinmarker, deltage i en vinsmagning eller få en rundvisning i produktionen. Bemærk at dette er muligt på fredage kl. 17:00 og at du ikke kan betale med kreditkort på stedet. I perioden 15/8-10/10 er det ikke muligt da de er fuldt optaget med sin "vendemmia", dvs. vinhøst.

Dobbeltværelse Rosa
- Dette værelse er, som navnet antyder, malet og indrettet i røde og lyserøde nuancer og har eget badeværelse med bruser og toilet. Værelset ligger på 1. sal. Her er der plads til en ekstra opredning - dog kun til børn op til 10 år. Her er desuden adgang til en stor privat terrasse.

Dobbeltværelse Gialla
- Her er der faktisk mere tale om en lille lejlighed til to personer, som ligger ud til poolen, hvorimod Rosa og Blu ligger inde i gården. Værelset har en fin himmelseng, køkkenhjørne med fire gasblus, køleskab og eget badeværelse med bruser og toilet. Her er også en fin møbleret terrasse med udsigt over landskabet. Ekstra opredning er ikke mulig.

Dobbeltværelse Blu
- Dobbeltværelse Blu er også elegant indrettet med antikke møbler og flotte træsenge. Værelset, som ligger på 1. sal, har eget badeværelse med bruser og toilet, og her er desuden plads til i alt tre personer, da der fast står en ekstra seng i værelset. Fra Blu er der adgang til balkon (på svalegang). Rosa og Blu ligger ved siden af hinanden.

Studiolejlighed Desiderio med hems og terrasse
- Denne minilejlighed ligger i stueplan, hvor man kommer ind i et opholdsrum med køkkenhjørne (med ovn, fire gasblus, køleskab og spiseplads) og et badeværelse med toilet og bruser. Fra opholdsrummet går der en trappe op til en hems med dobbeltseng (soveværelse), hvorfra der via en gangbro i glas er udgang til en terrasse med udsigt de omkringliggende vinmarker og til Alperne, når sigtbarheden er god. Ekstra opredning er ikke mulig.

Lejlighed m. 1 soveværelse og terrasse
Denna moderniserade lägenhet ligger på första våningen i en byggnad på baksidan av gården. I huset finns även en annan lägenhet som hyrs ut på årsbasis. Man träder in i uppehållsrummet med soffa, kokvrå (med 4 kokplattor och ugn) samt matplats. Härifrån kommer man vidare till sovrummet med dubbelsäng samt badrummet med toalett, dusch och en spegel som fungerar som fönster! Lägenheten är fin och modernt inredd med italienska och etniska element och även utrustad med aircondition. Vid lägenhetens ingång finns en privat uteplats med bord och stolar. Sidan om byggnaden finns en övertäckt parkering till gårdens gäster. Gästerna i de andra rum och lägenheter kan passera i närheten av lägenhetens terrass när de ska till och från parkeringsplatsen.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map