Hotel i Moretti i Piemonte

Albergo Moretti

 
Albergo Moretti er ikke tilgængelig i øjeblikket
Albergo Moretti er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Moretti og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Man kunne næsten tro, at der var tale om en morsomhed: Hotellet Albergo Moretti ligger i byen Moretti på Piazza Moretti, og ejeren hedder...Massimo Moretti! Men den er god nok. Mange vil nok også umiddelbart have svært ved at tro på prisen: Kan det virkelig endnu lade sig gøre at bo ordentligt i Italien til så få penge?

Hyggeligt og familiært

Dertil må vi blot svare, at vi også blev overraskede, da vi besøgte hotellet. De 16 værelser er propre, og stilen er gennemført familiær i ordets bedste betydning. Det ville da næsten også være mere passende at kalde det et pensionat, for størstedelen af kunderne kommer igen år efter år og bliver her i ugevis på helpension. Mange af dem er kommet her gennem de sidste 15-20 år! De fleste af dem kommer fra den liguriske kyst, og udlændige er her yderst langt imellem.

Læs mere om Albergo Moretti

Bo i hjertet af Moretti

Man falder hurtigt ind i livet og stemningen i denne lille flække, og foran Albergo Moretti danner der sig næsten et lille naturligt torv flankeret af hotellet på den ene side, familien Morettis bar på den anden og et andet hotel på den tredje. Det er en sand fornøjelse at sidde foran baren eller under dens store pergola og betragte livet, hvis man da ikke har fået et af hotelværelserne med egen balkon (dem er der syv af). Dog skal tilføjes at værelserne er spartansk indrettet og sengene er ikke de største af slagsen.

Langt ud over det sædvanlige

Hotellets restaurant er et kapitel for sig. Den er særdeles hyggelig, ja næsten romantisk, og da In-Italias repræsentant spiste her, oplevede han en fascinerende forskel på, hvad han selv fik, og hvad "de gamle kendinge" fik. De lokale skulle ikke have noget af de smarte retter, der blev disket op med for ham, og de ville sikkert have vrænget på næsen over alt det raffinerede: De skulle bare havde deres solide pasta, deres skinke og melon og lidt frugtsalat til sidst, tak! Det skal da også indrømmes, at det ville være en prøvelse for ens figur at spise så godt, som jeg gjorde, hver dag. Jeg vil slet ikke kaste mig ud i beskrivelser af måltidet, blot sige, at det var det første og bedste på en to ugers ferie til Piemonte, Toscana og Umbrien, og at det langt slog den mad, jeg har prøvet hos vore andre samarbejdspartnere i Piemonte, ingen nævnt, ingen glemt. Vinkortet er også overraskende, for hvem skulle dog forvente at finde store baroloer og barbarescoer samt flere af Toscanas største vine så langt ude på landet? Der er ca. 150 vine på kortet, og prismæssigt går de fra 8½ € til det unævnelige, men på ingen måde urimelige (for vine som Gajas Costa Russi 1988 og B. Giacosas barbaresco 1990). Et par få eksempler vil vise kenderne, at vinpriserne her ikke er højere end i butikkerne, ofte tværtimod: Siepi 1997 koster 60 €, Asinone 1996 & 1998 fra Poliziano koster 32 € og den glimrende Moscato d'Asti fra La Caudrina fås til 12 € !

Man kunne kort sagt være fristet til at komme her blot for at drikke, spise, gå et par friske ture og så ellers slappe af med en god bog.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Albergo Moretti

Læs personlige anmeldelser af Albergo Moretti som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Albergo Moretti. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Albergo Moretti

Suverænt ophold i pimonte

Det har været en stor gave at opleve og bo på Albergo Moretti.
At få indblik i de lokales livsstil, det stille liv og imødekommenhed på den lokale bar.
Værtsparrets gæstfrihed,
Retter vi ikke før har oplevet og vidunderlig vin vi ikke før har smagt.
Stedet kan kun anbefales og vi vil besøge stedet igen.

Læs mere

En gemt lille perle

Ved et tilfælde, ankom jeg og min bedre halvdel til den lille bjergby Moretti og en lørdag i juli 2014. Vi fik anvist et lille, men ordenligt værelse med eget bad og en lille balkon. Vi havde bestilt ophold med halvpension og det kom vi ikke til at fortryde, for med kun 2 andre overnattende gæster havde den mandlige del af værtsparret haft god tid til at kokkerere hele eftermiddagen. Der blev serveret en klassisk italiensk 4 retters menu, og den var særdeles vellavet.

Dagen efter benyttede vi lejligheden til at vandre en tur i de omkringliggende bjerge 13 km blev det til, og så var der endnu engang lagt i ovnen til middagen.

Alt i alt er dette et rigtig hyggeligt hotel, beliggende i en meget lille landsby. Der sker ikke meget, er ikke så frygteligt meget at se på, men hvis man har lyst til at vandre nogle ture og ellers bare nyde stilheden kan man gøre det her og samtidig opleve autentisk italiensk landsbystemning.

Vi var godt tilfredse med hotellets service, og maden virkelig et fund for pengene.

Læs mere

Jakob fra Danmark boede på Albergo Moretti i Moretti fra d. 5. til d. 9. juli 2012.

Turen til Moretti var vores 2 tur til hotellet. De er som tidligere yderst gæstfrie og maden er en oplevelse som kun kan anbefales. Der bliver som udgangspunkt altid serveret 5 retter til en yderst billig pris. Vinkortet er en spændende oplevelse og udfordrer ganen da det er svært at stoppe. Den sidste aften på hotellet orkede vi ikke endnu 5 retter. Derfor spurgte vi om kokken om han kunne nøjes med 2 retter (antipasti + pasta). Pastaen er den bedste jeg har fået til dato og den blev lavet på kun 30 minutter. Moretti får 5 ud af 5 stjerner. En dejlig oplevelse, som bliver gentaget igen til september/oktober hvor vindruerne bliver plukket.

Læs mere

Benjamin og Gurli fra Veksø boede på Albergo Moretti i Moretti fra d. 16. til d. 20. juli 2011.

Opholdet i Albergo Moretti var en sand fryd for ganen. Vi blev trakteret med 4 retter til hvert aftensmåltid, som var yderst veltiberedte og interessante med stor variation. Man følte virkeligt at værten, som betjente os ved bordet, havde lagt sin sjæl i at kreere spændende kompositioner hver aften. Rigtig gode vine til måltidet kunne desuden fås til en rimelig pris. Værelserne var ganske OK og nydeligt indrettede. Det eneste lidt triste ved opholdet var, at så få gæster ud over os besøgte stedet, mens vi var der. Den første dag (lørdag), var kun 2 borde ud over vores besat. De øvrige 3 aftener, var vi de eneste i restauranten udover værtfolkene selv og deres familie. Det er virkeligt synd, da det er et rigtigt godt sted, men måske er det fordi det ligger noget væk fra alfarvej og kysten. Derfor fortjener stedet en effektiv markedsføring, som In-Italia måske kan bidrage til.
Under vores ophold besøgte vi dels Riserva Naturalistica dell'Adelasia, som byder på spændende natur og flotte udsigter over Appeninerne, dels Aqui Terme med rester fra romersk akvadukt. Begge lokaliteter ligger omkring 45 mins. kørsel fra Moretti og kan anbefales. I efterspørger stemningsbilleder. Jeg vedlægger derfor er billede af en gammel brønd i Ponzone ca. 30 mins. kørsel nord for Moretti.

Læs mere

Jakob og rejsepartner fra Kalundborg boede på Albergo Moretti i Moretti fra d. 30. september til d. 4. oktober 2009.

Det var en superferie. Dejligt område og dejlig mad/vin.
Angående anbefalinger, så havde vi svært ved at finde stedet.
Vi vil anbefale, at et googlekort eller lignende, således man kan forberede sig hjemmefra. Vi ankom først kl 02.00 om natten grundet, at det lå så langt fra alting. Men stedet var perfekt og ejerne laver noget af det bedste mad vi har smagt i lang tid.
Tak for en god oplevelse.

Læs mere

Karin og rejsepartner fra Åbyhøj boede på Albergo Moretti i Moretti fra d. 16. til d. 19. september 2009.

Gennem In-Italia havde vi også booket 4 nætter hos Moretti. Desværre regnede det ret meget og temmelig konstant i næsten alle 4 dage, men derudover var bjergene meget smukke og dejligt rolige. Det ka vi godt lide. Fru Moretti er utrolig sød og venlig, men kan ikke ret meget engelsk og bliver begejstret for ethvert forsøg på at fremstamme italienske gloser. Der bliver lavet rigtig lækkert mad. Vi lod hende overraske os både med mad og vin og det fortrød vi overhovedet ikke. Der sker dog ikke ret meget i den lillebitte by - og købmanden nåede vi aldrig at besøge, for han holdt altid siesta, når vi kom forbi...
I stedet brugte vi stedet som base for udflugter til bl.a. Acqui Terma, Liguriens strande og en smuttur til Monte Carlo Casino for at se på dyre biler... Vi kører ofte meget på vores ferier, og turen til Monaco var nok lige lidt lang, men til gengæld var der meget smukt at køre mellem byer og bjerge, tuneller og broer.
OBS: pas på med at køre i bjergene efter mørkets frembrud - det er svært at finde vej og der er ikke meget lys. Jeg tror vi brugte 1½ time på at finde en vej, som var afmærket på kortet, men som vist ikke eksisterede i virkeligheden. Det endte med, vi kørte ca. 15 km tilbage og tog en længere rute :)

Læs mere
 
search map