Hotel i Moretti i Piemonte

Albergo Moretti

 
Albergo Moretti er ikke tilgængelig i øjeblikket
Albergo Moretti er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Moretti og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Man kunne næsten tro, at der var tale om en morsomhed: Hotellet Albergo Moretti ligger i byen Moretti på Piazza Moretti, og ejeren hedder...Massimo Moretti! Men den er god nok. Mange vil nok også umiddelbart have svært ved at tro på prisen: Kan det virkelig endnu lade sig gøre at bo ordentligt i Italien til så få penge?

Hyggeligt og familiært

Dertil må vi blot svare, at vi også blev overraskede, da vi besøgte hotellet. De 16 værelser er propre, og stilen er gennemført familiær i ordets bedste betydning. Det ville da næsten også være mere passende at kalde det et pensionat, for størstedelen af kunderne kommer igen år efter år og bliver her i ugevis på helpension. Mange af dem er kommet her gennem de sidste 15-20 år! De fleste af dem kommer fra den liguriske kyst, og udlændige er her yderst langt imellem.

Læs mere om Albergo Moretti

Bo i hjertet af Moretti

Man falder hurtigt ind i livet og stemningen i denne lille flække, og foran Albergo Moretti danner der sig næsten et lille naturligt torv flankeret af hotellet på den ene side, familien Morettis bar på den anden og et andet hotel på den tredje. Det er en sand fornøjelse at sidde foran baren eller under dens store pergola og betragte livet, hvis man da ikke har fået et af hotelværelserne med egen balkon (dem er der syv af). Dog skal tilføjes at værelserne er spartansk indrettet og sengene er ikke de største af slagsen.

Langt ud over det sædvanlige

Hotellets restaurant er et kapitel for sig. Den er særdeles hyggelig, ja næsten romantisk, og da In-Italias repræsentant spiste her, oplevede han en fascinerende forskel på, hvad han selv fik, og hvad "de gamle kendinge" fik. De lokale skulle ikke have noget af de smarte retter, der blev disket op med for ham, og de ville sikkert have vrænget på næsen over alt det raffinerede: De skulle bare havde deres solide pasta, deres skinke og melon og lidt frugtsalat til sidst, tak! Det skal da også indrømmes, at det ville være en prøvelse for ens figur at spise så godt, som jeg gjorde, hver dag. Jeg vil slet ikke kaste mig ud i beskrivelser af måltidet, blot sige, at det var det første og bedste på en to ugers ferie til Piemonte, Toscana og Umbrien, og at det langt slog den mad, jeg har prøvet hos vore andre samarbejdspartnere i Piemonte, ingen nævnt, ingen glemt. Vinkortet er også overraskende, for hvem skulle dog forvente at finde store baroloer og barbarescoer samt flere af Toscanas største vine så langt ude på landet? Der er ca. 150 vine på kortet, og prismæssigt går de fra 8½ € til det unævnelige, men på ingen måde urimelige (for vine som Gajas Costa Russi 1988 og B. Giacosas barbaresco 1990). Et par få eksempler vil vise kenderne, at vinpriserne her ikke er højere end i butikkerne, ofte tværtimod: Siepi 1997 koster 60 €, Asinone 1996 & 1998 fra Poliziano koster 32 € og den glimrende Moscato d'Asti fra La Caudrina fås til 12 € !

Man kunne kort sagt være fristet til at komme her blot for at drikke, spise, gå et par friske ture og så ellers slappe af med en god bog.

Skjul teksten
 
 
search map