Anmeldelser af Hotel Ca' del Lupo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Ca' del Lupo

Læs personlige anmeldelser af Hotel Ca' del Lupo som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Ca' del Lupo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fantastisk udsigt

Rigtig sødt og hjælpsomt personale, børnene fik gratis is og vand. God service..
Familieværelset som vi havde med terasse ud til poolen var meget pænt og nydeligt og med god plads. Der blev rengjort hver dag.

Morgenmad var vildt lækker og det var unikt at kunne sidde og nyde den med den vildeste udsigt ud over vinmarker og små byer fra terassen øverst på hotellet... Wauw!!!!

Anbefaling til kommende gæster

Restauranten ved stedet har en skøn skøn udsigt. Maden er ok og udemærket og de har et godt vinkort. :)
Alba by er en rigtig hyggelig by, med en lille gågade og smukke gamle bygninger.
Men gør jer selv den tjeneste, at tage forbi en lokal vinbonde til vinsmagning og evt købe nogle af deres rigtig gode vine, de fleste steder er børnene også velkomne. Spørg evt i receptionen på hotellet, de var meget hjælpsomme med at finde en vinbonde med specifikke vinsorter vi eftersøgte og derefter ringede de for at forhøre om der var åbent så vi ikke skulle køre forgæves. Så fin service der.. :)

Hotel Ca' del Lupo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Ca' del Lupo
Familieværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2015
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Bedømmelse af Hotel Ca' del Lupo

Jeg har blandede følelser omkring dette hotel. Beliggenheden er magisk, dog ville jeg gerne have gåafstand ind til en by med et udvalg af restauranter. Personalet er fantastisk! Samtidig tog jeg derfra i sikker overbevisning om at jeg sandsynligvis ikke kommer til at bo der igen.

Hotel Ca' del Lupo
Rent og pænt

fjernede en stjerne udelukkende pga poolen, resten var meget rent
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Ca' del Lupo
Suite til 3 pers.

værelset er dejligt, men det var en smule akavet med ingen dør til bruseren, hvis man er mere end to i værelset. Airconditionen var meget svag i forhold til den høje temperatur i august, men personalet ordnede en el
 
Faciliteter på stedet
Restaurant

Vi havde en meget dejlig middag første aften, den anden aften var mere af et gennemsnitligt niveau, men selve restauranten er meget hyggelig og personalet er yderst opmærksomme og professionelle.
Internetadgang/Wi-Fi

der er gratis wifi, men det er så langsomt
Pool (evt. sæsonåben)

Selve poolen er ok, men der er hundredevis af hvepse på brusegulvet, rundt om poolen og i poolen og der er tilsyneladende ikke nogen der tager sig af det. Det var en skuffelse for os i betragtning af at det var 38 grader udenfor.
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2015
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Børnefamile på tur

Hotellet virker, dejlige mennesker der er super venlige og hjælpsomme. Hotellet kan virke lidt koldt, specielt gangene, men dette er hurtigt glemt og forsvinder i alt det andet der bare er skønt.

Hotel Ca' del Lupo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Ca' del Lupo
Familieværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Henrik og familie fra Frederiksberg boede på Hotel Ca' del Lupo i Montelupo Albese fra d. 23. til d. 26. august 2008.

Klart en af de bedste ferieoplevelser vi har haft og en der helt sikkert vil blive husket i mange år fremover. Vi har allerede selv gjort os klart at vi vil dertil næste år. Hotellet ligger med udsigt ud over Piemonte. Værelserne er store og moderne og alle med terasse hvorpå man kan sidde og hygge sig. Der er pool og lækker morgenmad på den store solrige terrasse i forlængelse af receptionen. De var ekstremt venlige og hjalp til med alt muligt forskelligt når vi havde spørgsmål. Der ligger en restaurant ved siden af som hører med til hotellet, og som bestemt også er en anbefaling værd, god mad til rimelige penge. Der skal bookes plads for restauranten er booket hver aften.
Begge dele ligger lidt uden for den meget lille by Montelupo Albese og hvis man er til storbyer er dette ikke noget for jer. Men hvis man er til vinsmagninger, fantastiske udsigter og lækker mad så er det bestemt et besøg værd. Desuden ligger Asti i nærheden og det tager ca. 20 min at køre dertil. Der kan bookes alle de vinsmagninger man kan orke og hotellet står gerne for dette og opbevaring af vin til man skal hjem. Alt i alt en fantastisk oplevelse vi vil anbefale alle. Vi havde selv et 5 mdr.'s barn med som personalet hyggede om og dette var med til at gøre opholdet uforglemmeligt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Ulla og rejsepartner fra Sakskøbing boede på Hotel Ca' del Lupo i Montelupo Albese fra d. 21. til d. 23. juli 2008.

Montelupo Albese - Det var "bare" toppen. Fantastisk og super moderne værelse med en helt ubeskrivelig udsigt. Vi nøde vores aftensmad enten i restauranten (med venlig og kompetent betjening) eller på terrassen. Jeg tror at den flotte udsigt er blevet fotograferet utallige gange både af os og andre. Det var også meget spændende og store værelser. Og så var der jo morgenmaden ikke at forglemme. ALT i ALT en fantastisk oplevelse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Anette og rejsefælle fra Rungsted Kyst boede på Hotel Ca' del Lupo i Montelupo Albese fra d. 20. til d. 23. juli 2008.

Vi havde nogle fantastiske dage i Montelupo med skønt vejr. Området er utrolig smukt og på en bakketop ligger det moderne og lækre hotel Ca´del Lupo med en fantastisk udsigt. Så går man ikke efter en gammel vingård eller lignende, er dette hotel rigtig dejligt og meget utraditionelt.

Værelset havde en terrasse, hvorfra vi havde den flotteste udsigt til flere små byer, til vinmarker og til de store områder med nøddetræer.

Vi spiste hver aften på restauranten, som laver den skønneste mad. Det var umuligt at spise sig igennem en hel menu, men man kan vælge, som man har lyst, og så er priserne yderst rimelige.

Byen Montelupo Albese er lille og ikke særlig spændende, men der er meget at se i området:
Vinmarkerne ved Barolo er fantastiske, proptrækkermuseet i Barolo var sjovt, det malede kapel ved La Morra og byen Alba var bestemt et besøg værd. Alba har en dejlig gågade med gode butikker og der dufter dejligt af nougat i området af den store Nutellafabrik.

Vi havde ikke været i Piemonte før, men det kan bestemt anbefales.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map