Hotel i Montelupo Albese i Piemonte

Hotel Ca' del Lupo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Ca’ del Lupo ligger på en bakketop i hjertet af Piemontes maleriske vinområde, som der er en enestående og fortræffelig udsigt over fra hotellet. Hotellet er moderne i form og farver og kan være et godt alternativ til de mange historiske overnatningssteder.

Skønne udeområder

Dette livsbekræftende sted fra 2005 i moderne arkitektoniske omgivelser ligger i udkanten af landsbyen Montelupo Albese. På hotellet er der rig mulighed for at tilbringe tiden udendørs i den pragtfulde have, ved poolen eller på terrassen med den panoramiske udsigt.

Læs mere om Hotel Ca' del Lupo

Nyd italiensk mad og vin i restauranten

I 1991 åbnede hotellet en restaurant. Her kan man nyde egnsretter og mere end 150 forskellige vine, mens man lader sig imponere af udsigten. På klare dage kan man se Alperne i det fjerne. Restauranten har lukket om onsdagen, så man spiser på den nærliggende restaurant i Montelupo Albese Trattoria in Piazza, hvis man har bestilt halvpension.

Veltilberedt morgenbord

Morgenmadsbuffeten er spændende og omsiggribende og byder blandt andet på hjemmebagt brød, ost og salami. Den indtages med udsigt ud over det bølgende landskab gennem de store glaspartier – om sommeren kan morgenmaden nydes på den store terrasse. På hotellet er der endvidere overdækket parkering i aflåst garage og to elevatorer, så adgangsforholdene er optimale.

Området opfordrer til udflugter

Hotellet hjælper også gerne med udflugtsbesøg til nærliggende vinkældre og borge. Områdets hovedby Alba, som bestemt er et besøg værd, ligger blot ca. 13 km væk.

Dobbeltværelse:
- Samtlige værelser har balkon og udsigt ud over det drømmevækkende piemontesiske landskab med spredte vinmarker og middelalderlandsbyer. Der er desuden fladskærm med satellit-tv på værelserne, minibar, værdiboks, skrivebord, hårtørrer og særdeles rummeligt klædeskab. Badeværelset er todelt med toilet og bad med kar. Aircondition skulle der efter sigende ikke være behov for, da hotellet ligger på en bakketop i 600 meters h.o.h.
Suite:
- De 2 suiter har naturligvis også balkon og udsigt over Langhe-vindistriktet. De råder endvidere over en separat opholdsafdeling og ADSL-forbindelse. Her er også fladskærm med satellit-tv, minibar, værdiboks, skrivebord, hårtørrer og særdeles rummeligt klædeskab. Badeværelset er todelt med toilet og bad med kar. Aircondition skulle der efter sigende ikke være behov for, da hotellet ligger på en bakketop i 600 meters h.o.h.
Familieværelse til 4 personer:
I laveste niveau mod swimmingpoolen ligger der tre familieværelser med privat terrasse. Der er tale om ét stort værelse med dobbeltseng og køjeseng (190 cm). Værelserne egner sig kun til familier, ikke par eller venner, der rejser sammen. Der er desuden fladskærm med satellit-tv på værelserne, minibar, værdiboks, skrivebord, hårtørrer og særdeles rummeligt klædeskab. Badeværelset er todelt med toilet og bad med kar. Aircondition skulle der efter sigende ikke være behov for, da hotellet ligger på en bakketop i 600 meters h.o.h.

Læs om værelserne på Hotel Ca' del Lupo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map