Agriturismo i Monforte d'Alba i Piemonte

Residence Bricco Torricella

<p>Frit vue ud over vinmarkerne</p>
<p>Pool med panoramisk landskabsudsigt mod Monforte d'Alba</p>
<p>Terrassen til lejligheden Sant'Anna</p>
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det her er noget af en sjældenhed: Hvis du leder efter et lille, hyggeligt landsted midt i vinmarkerne med pool og få lejligheder med privat udeområde, så vil Bricco Torricella kunne opfylde alle dine ønsker. Lejlighederne er tilmed lyse, rummelige og smagfuldt indrettede - hverken for moderne eller for rustikke. Og flere af dem kan huse familier på helt op til 7 personer.

Bakketop med panorama

På Residence Bricco Torricella er det normalt værtinden Bruna, der tager imod. Bruna er vant til udenlandske gæster og kan begå sig på engelsk til husbehov. Vi er her i ca. 550 m.o.h. på en bakketop, deraf navnet bricco, som henviser til en bakke, der er lidt højere end de andre i området og derfor ofte vil kunne tilbyde en panoramisk beliggenhed. De omkringliggende vinmarker ejes af stedet selv, men jorden forpagtes af andre. I kan dog stadig købe deres vin på stedet og nyde den på en af udsigtsterrasserne. Her er fredeligt og roligt - eneste akustiske kulisse kan være fuglefløjt og en arbejdende landbrugsmaskine her og der - vi er jo på landet.

Pool og indbydende fællesterrasser

Oppe ved den solcelleopvarmede pool er udsigten mildest talt meget panoramisk - og kan nydes fra den fælles solterrasse med liggestole og parasoller. Nede foran gårdspladsen er der endnu et fællesområde under en pavillon - også med en panoramisk udsigt.

Hvor er vi?

Den kendte vinby Monforte d'Alba midt i Langhes vindistrikt ligger blot ca. 3 km herfra, mens der til den historiske kulturby og handelscentrum Alba er ca. 18 km. Men udflugtsmulighederne slutter skam ikke her. Ud over at kunne besøge et hav af vinbyer og vinproducenter i nærområdet, så vil I inden for en times kørsel kunne besøge både den majestætiske storby Torino, de himmelråbende alper og Den Italienske Riviera i Ligurien. Så I kan nemt udfylde en uges ophold her i området. Hvis I gerne vil på miniudflugt uden at skulle tage bilen, så kan I slentre rundt i de omkringliggende vinmarker. Der er faktisk en vandrerute på ca. 1 km, som bringer jer gennem Piemontes smukke kuperede landskab. Og så er der tilmed bænke undervejs, så I kan tage et hvil og nyde omgivelserne.

Hvordan og hvorledes med måltiderne?

Alle lejligheder har et køkkenhjørne, der er ganske godt udstyret, så I kan tilberede måltider og spise i jeres møblerede have eller på terrassen. Køkkenfaciliteterne kan variere lidt, fx har nogle lejligheder opvaskemaskine, andre har ovn, og nogen har også mikrobølgeovn. Se venligst de specifikke lejlighedsbeskrivelser for flere detaljerede informationer. Hvis I ikke ønsker at lave mad selv, ligger der et spisested på nabogrunden (ca. 100 m derfra), som hedder Agriturismo Torricella, hvor du kan nyde dine måltider med en smuk udsigt om sommeren. Stedet producerer vin, og på forespørgsel kan du bestille vinsmagning og købe vin. Restauranten har lukkedag om mandagen. Hvis du ønsker lidt variation i menuen, ligger der yderligere en restaurant Della Posta ca. 800 m herfra. Alternativt er der mange gode spisesteder inde i Monforte d'Alba, der ligger ca. 3 km væk.

Andre belejlige faciliteter

Der står et lille fællesvaskeri til gæsternes rådighed. Her finder du både vaskemaskine og tørretumbler (begge mod tillæg, som betales på stedet). For forældre med børn i den livlige alder kan det være beroligende at vide, at stedet ikke ligger ud til en vej, men lidt for enden af en lille, privat vej. Og så er stedet også et lukket område med låge ved indkørslen. Af andre nyttige ting og sager er der fælles grill til gæsternes rådighed, wi-fi i både lejlighederne og i nogle af fællesområderne samt bordtennis til de spillelystne. Endelig er der naturligvis gratis parkering til stedets gæster.

Lejlighederne på Residence Bricco Torricella

Treværelseslejlighed Ariota med 4+3 sovepladser (med have)

Treværelseslejlighed i stueplan og nabo til Argentella og Martina. Lejligheden har selvstændig indgang og en privat (ikke afgrænset) have med bord, stole og parasol foran hoveddøren. Den består af et opholdsrum med køkkenhjørne (ovn, køleskab med fryser, espressomaskine, fire gasblus, opvaskemaskine), dobbeltsovesofa og mulighed for en ekstra opredning på en enkeltsovesofa samt et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge (med direkte udgang til gårdspladsen), mulighed for en ekstra opredning i et af soveværelserne og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Der er desuden LCD sat-tv og wi-fi. Grundprisen inkluderer 4 personer med mulighed for 3 ekstra opredninger mod tillæg. Bemærk - Nogle af faciliteterne varierer fra lejlighed til lejlighed, så her får du et overblik: Aircondition i Sant'Anna og Tursela. Mikrobølgeovn i Argentella og Martina. Ovn i Ariota, Sant'Anna og Tursela. Opvaskemaskine i Ariota og Argentella.

Etværelseslejlighed med hems Sant'Anna med 2+2 sovepladser (med terrasse)

Etværelseslejlighed på 1. sal med hems. Lejligheden har selvstændig indgang og en privat, møbleret terrasse med landskabsudsigt. Den består af et stort opholdsrum med køkkenhjørne (ovn, køleskab med fryser, espressomaskine, fire gasblus) og dobbeltsovesofa, samt trappe op til en rummelig hems med dobbeltseng og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Også oppe fra hemsen er der en glasbro hen til en fransk altan med en smuk landskabsudsigt over vinmarkerne. Der er desuden LCD sat-tv, wi-fi og aircondition. Grundprisen inkluderer 2 personer med mulighed for 2 ekstra opredninger mod tillæg. Bemærk - Nogle af faciliteterne varierer fra lejlighed til lejlighed, så her får du et overblik: Aircondition i Sant'Anna og Tursela. Mikrobølgeovn i Argentella og Martina. Ovn i Ariota, Sant'Anna og Tursela. Opvaskemaskine i Ariota og Argentella.

Toværelseslejlighed med hems Tursela med 2+3 sovepladser (med have)

Toværelseslejlighed i stuen (1. sal) med lille hems beliggende over lejlighed Martina. Det føles som 1. sal, fordi ejendommen ligger på en skråning, men lejligheden har direkte udgang til en privat (ikke afgrænset) have med bord, stole og parasol foran hoveddøren. Den består af et opholdsrum med store glaspartier, køkkenhjørne (ovn, køleskab med fryser, espressomaskine, fire gasblus) og dobbeltsovesofa, samt et soveværelse med dobbeltseng med trappe op til en lille hems hvor der er en enkeltseng (lavt til loftet). I forbindelse med soveværelset og opholdsrummet er der et rummeligt badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Der er desuden LCD sat-tv, wi-fi og aircondition. Grundprisen inkluderer 2 personer med mulighed for 3 ekstra opredninger mod tillæg. Bemærk: nogle af faciliteterne varierer fra lejlighed til lejlighed, så her får du et overblik: Aircondition i Sant'Anna og Tursela. Mikrobølgeovn i Argentella og Martina. Ovn i Ariota, Sant'Anna og Tursela. Opvaskemaskine i Ariota og Argentella.

Treværelseslejlighed Argentella med 4+3 sovepladser (med have)

Treværelseslejlighed i stueplan og nabo til Ariota og Martina. Lejligheden har selvstændig indgang og en privat (ikke afgrænset) have med bord, stole og parasol foran hoveddøren. Den består af et opholdsrum med køkkenhjørne (mikrobølgeovn, køleskab med fryser, espressomaskine, fire gasblus, opvaskemaskine) og dobbeltsovesofa, samt to soveværelser med dobbeltseng (med mulighed for en ekstra opredning i et af dem) og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Der er desuden LCD sat-tv og wi-fi. Grundprisen inkluderer 4 personer med mulighed for 3 ekstra opredninger mod tillæg. Bemærk - Nogle af faciliteterne varierer fra lejlighed til lejlighed, så her får du et overblik: Aircondition i Sant'Anna og Tursela. Mikrobølgeovn i Argentella og Martina. Ovn i Ariota, Sant'Anna og Tursela. Opvaskemaskine i Ariota og Argentella.

Toværelseslejlighed Martina med 2+3 sovepladser (med have)

Toværelseslejlighed i stueplan og nabo til Ariota og Argentella. Lejligheden har selvstændig indgang og en privat (ikke afgrænset) have med bord, stole og parasol foran hoveddøren. Den består af et opholdsrum med køkkenhjørne (mikrobølgeovn, køleskab med fryser, espressomaskine, fire gasblus), dobbeltsovesofa og mulighed for en ekstra opredning på en enkeltsovesofa, samt et soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet, hårtørrer og king size-bruser. Der er desuden LCD sat-tv og wi-fi. Grundprisen inkluderer 2 personer med mulighed for 3 ekstra opredninger mod tillæg. Bemærk - Nogle af faciliteterne varierer fra lejlighed til lejlighed, så her får du et overblik: Aircondition i Sant'Anna og Tursela. Mikrobølgeovn i Argentella og Martina. Ovn i Ariota, Sant'Anna og Tursela. Opvaskemaskine i Ariota og Argentella.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Residence Bricco Torricella

Læs personlige anmeldelser af Residence Bricco Torricella som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Bricco Torricella. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 24 anmeldelser fra Residence Bricco Torricella

Dejlig ferie

Dejligt og roligt område, med fantastisk udsigt. Det kan ikke blive bedre. Ingen restaurant, men gode køkkenfaciliteter. Dog kun ovn i tursela.

Læs mere

Perfekt

Meget tilfredsstillende ophold. Høj standard. Fantastisk udsigt. Intet negativt at bemærke.

Læs mere

Fuldstændig fantastisk

Et fuldstændig fantastisk og unikt sted. Stedet er i en særklasse og meget flot, velholdt og rent. Ejerne er søde, rare og imødekommende og servicen i top.

Læs mere

Smukt, roligt og meget venlige værter

Vi havde 10 fremragende dage på Bricco. Stedet var meget pænt, rent, velholdt, smukt og hyggeligt.

Værtsparret var meget venlige, smilende og hjælpsomme. Deres engelsk var Ikke så godt, men det gjorde ingenting. Vi kommunikerede så godt som muligt - og når vi kom til kort, var de hurtige til at hive tefonen frem, og bruge google translate til hjælp. Værterne var også meget meget søde mod vores lille pige på 7 måneder, som fik smil og italienske komplimenter hver gang vi stødte på dem. Vi følte os yderst velkomne.

Udsigten over vinmarker med Alperne i baggrunden bliver man aldrig træt af. Smukt!

Vi kommer meget gerne igen!

Læs mere

Bedømmelse af Residence Bricco Torricella

Læs mere

Bedømmelse af Residence Bricco Torricella

Læs mere
 
search map