Anmeldelser af Palazzo Boeri

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Palazzo Boeri

Læs personlige anmeldelser af Palazzo Boeri som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Palazzo Boeri. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Per og hustru fra Samsø boede på Residence Da Felicin i Monforte d'Alba fra d. 7. til d. 10. september 2010.

Også denne gang har alt fungeret efter planen. Opholdsstederne har til fulde levet op til vore forventninger om fred og ro. Standarden var helt i top, og personalet (ejerne) tog hånd om os fra start til mål.

Lejlighederne til Da Felicin i Monforte d'Alba i Piemonte ligger pragtfuldt, men den meget stejle gade dertil kan ikke anbefales personer med handicap.
Værten på Da Felicin var meget glad for samarbejdet med in-italia, hvilket vi også er. På hotellet hvor morgenmaden skal indtages, laver de helt utrolig god mad.

Tenuta di Pieve a Celle i Pistoria i Toscana var endnu engang helt fantastisk hvad angår ejere, mad, atmosfære og værelser m.m. Så det kan ikke anbefales nok. Efter vores opfattelse bør man ikke medtage børn hertil, da der ikke er nogen form for børnefaciliteter.

Det lille hotel i udkanten af Alba er et dejligt stille og hyggeligt sted uden det store madprogram.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lone og rejsepartner boede på Residence Da Felicin i Monforte d'Alba fra d. 10. til d. 17. juli 2010.

Monforte d’Alba var helt i top – stedet var smukt, omgivelserne var perfekte. Skal vi endelig sige noget, kunne poolen godt have været lidt større, men det betød set i det store perspektiv mindre.
Ejerne af hotel og lejligheder er meget indstillede på at hjælpe og servicere. Ejeren har en del kontakter til vinproducenterne og vi fik anvist en helt særlig producent, som indviede os til vinens lange vej fra drue til flaske.
Det er helt bestemt et sted vi vender tilbage til. Beskrivelsen lever helt op til mødet med lejligheden.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Christian og familie fra Frederiksberg C boede på Residence Da Felicin i Monforte d'Alba fra d. 3. til d. 10. juli 2010.

Hvad angår Residence da Felicin så er det ikke et sted vi kommer retur til. Vi savnede i den grad aircondition på værelset og til trods for den meget venlige vært, der havde masser af gode råd vedr. lokalområdet, så bar opholdet præg af ikke at være så gennemført godt som på Corte Guastalla. Poolområdet var OK men serviceniveauet var svingende med sure miner fra rengøringspersonalet og man følte sig ærlig talt snydt da vi blev anbefalet at tage 3 x af husets antipasti på den tilhørende restaurant – den efterfølgende regning lød på 30 Euro stykket hvilket var fornærmende og langt højere end markant bedre og dyrere restauranter i området (herunder Michelin restauranter). Morgenbuffeten levede heller ikke op til standarden for et sådan sted. Næste gang vælger vi at betale lidt mere for opholdet og få noget mere. Området er dog vidunderligt og nu er jeg kommet der min. et par gange om året de sidste 6 år og det har jeg tænkt mig at blive ved med.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Audur og rejsefæller fra Aalborg boede på Residence Da Felicin i Monforte d'Alba fra d. 6. til d. 14. juli 2010.

Vi var meget glade for byen og området og selve boligen var meget fin :-)

Området omkring poolen og og selve poolen var lille, men i vores tilfælde gjorde det ikke meget, da vi tit var alene ved poolen.

Maden på restauranten kan varmt anbefales og værten var meget gæstfri.

Vi fik lov til at tjekke ud kl. 16, så vi ikke skulle køre hjemad når det var varmest på dagen.

Der er kun 2 små købmandsforretninger i byen, men vi fandt ud af i slutningen af turen at i den nærmeste by Alba er der et stort supermarked. Det ville vi have været glade for at vide noget før, da der ikke var meget udvalg i de lokale købmandsforretninger.

Vi er meget glade for turen og vil helt sikkert anbefale in-italia til dem vi kender og skal en tur til Italien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2 3
 

Lignende boliger

Villa del Borgo

Canelli, Piemonte

Moonfra

Antignano, Piemonte

Hotel Ca' del Lupo

Montelupo Albese, Piemonte

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Piemonte

search map