Hotel i Monforte d'Alba i Piemonte

Palazzo Boeri

Swimmingpool og jacuzzi med landskabsudsigt
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Som gæst på Palazzo Boero kan du også benytte dig at faciliteterne på det nærliggende hotel Albergo Da Felicin (ca. 300 m). Det kan være check-in, reception, have, information om udflugtsmuligheder m.m.

Du spiser godt i restauranten

Prisen på dit ophold på Palazzo Boero inkluderer morgenmad, også selv om der er en lille køkkenniche. Morgenmaden spiser du på hotellet, som ligger ca. 300 meter fra stedet. Her er der også restaurant, og som gæst på Palazzo Boero får du 10% på deres a la carte menu. Du skal dog være opmæksom på, at restauranten er lukket i august måned. I restauranten er det værtsparret Nino og Silvia som sørger for, at give et velsmagende indblik i de indbydende retter og de lokale specialiteter. Her er også en velassorteret vinkælder, så du skal sørge for at prøve forskellige muligheder, så du finder netop din favorit.

Læs mere om Palazzo Boeri

Slap af med en beroligende udsigt

I huset er der både elevator, wi-fi i fællesområderne, have med pavillon, parkering og garage samt naturligvis den føromtalte swimmingpool med jacuzzi (bemærk at dybden i poolen kun er 120 cm) , hvorfra der en panoramisk udsigt over Langhes bløde bakker. Der er også legeplads, køkkenhave og lille træningscenter til gæsternes rådighed.

Rummelige og komfortable suiter
Du bor i komfortable suiter, hvor du har mulighed for selv at lave mad, og de ligger ca. 300 meter fra hotellet. Begge værelsestyper er pænt indrettet og har faciliteter som wi-fi, telefon, satellit TV, værdiboks og badeværelse med hårtørrer. Morgenmad og daglig rengøring er inkluderet.

Læs om værelserne på Palazzo Boeri

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villa del Borgo

Canelli, Piemonte

Moonfra

Antignano, Piemonte

Hotel Ca' del Lupo

Montelupo Albese, Piemonte

Populært i Piemonte

Casale Mattei

Corneliano d'Alba

Villa Cornarea

Canale d'Alba

search map