Hotel i Monforte d'Alba i Piemonte

Palazzo Boeri Panoramic Suites

Udsigt fra balkonen Swimmingpool og jacuzzi med landskabsudsigt
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Som gæst på Palazzo Boero kan du også benytte dig at faciliteterne på det nærliggende hotel Albergo Da Felicin (ca. 300 m). Det kan være check-in, reception, have, information om udflugtsmuligheder m.m.

Du spiser godt i restauranten

Prisen på dit ophold på Palazzo Boeri inkluderer morgenmad, også selv om der er en lille køkkenniche. Morgenmaden spiser du på hotellet, som ligger ca. 300 meter fra stedet. Her er der også restaurant, og som gæst på Palazzo Boero får du 10% på deres a la carte menu. Du skal dog være opmæksom på, at restauranten er lukket i august måned. I restauranten er det værtsparret Nino og Silvia som sørger for, at give et velsmagende indblik i de indbydende retter og de lokale specialiteter. Her er også en velassorteret vinkælder, så du skal sørge for at prøve forskellige muligheder, så du finder netop din favorit.

Læs mere om Palazzo Boeri Panoramic Suites

Slap af med en beroligende udsigt

I huset er der både elevator, wi-fi i fællesområderne, have med pavillon, parkering og garage samt naturligvis den føromtalte swimmingpool med jacuzzi (bemærk at dybden i poolen kun er 120 cm) , hvorfra der en panoramisk udsigt over Langhes bløde bakker. Der er også legeplads, køkkenhave og lille træningscenter til gæsternes rådighed.

Rummelige og komfortable suiter
Du bor i komfortable suiter, hvor du har mulighed for selv at lave mad, og de ligger ca. 300 meter fra hotellet. Begge værelsestyper er pænt indrettet og har faciliteter som wi-fi, telefon, satellit TV, værdiboks og badeværelse med hårtørrer. Morgenmad og daglig rengøring er inkluderet.

Læs om værelserne på Palazzo Boeri Panoramic Suites

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Palazzo Boeri Panoramic Suites

Læs personlige anmeldelser af Palazzo Boeri Panoramic Suites som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Palazzo Boeri Panoramic Suites. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 16 anmeldelser fra Palazzo Boeri Panoramic Suites

Endestående!!!

Fantastiske flot lejlighed. 2 etager og egen balkon med udsigt. Poolen var også fantastisk.

Læs mere

Ufattelig smukke opgivelser

Hotellet ligger så smukt med udsigt over byen og dalen. Værelserne er store, og smukt indrettet. Det er en luksus, at der hver dag bliver gjort rent og tømt affald. Der mangler ingenting. Køkkenet er som de fleste andre steder meget spartansk men det er der.

Der er kommet ny pool på stedet ift billederne. Den er SÅ ufattelig smuk. Det ikke sidste gang vi besøger Montforte. Det er en voksenby, men alle steder var der plads til vores tre børn (også hende på 1 år)

Læs mere

Bedømmelse af Palazzo Boeri Panoramic Suites

Læs mere

Dejligt sted, med lidt ridser i lakken

Palazzio Boeri er det dejligt at være, vi har været der flere gange før. Suiten som vi havde denne gang var rigtig lækker. God plads og god udsigt. Men man betaler også dyrt for det.
Desværre var der en del støj fra håndværkere der renoverede bygningen de fleste af de 9 dage vi var der.
Forvirring omkring vores reservation var ikke den bedste start, men det løste sig heldigvis.

Læs mere

Stedet er skønt.

Stedet er skønt. Dog en meget lille pool.

Læs mere

Bedømmelse af Palazzo Boeri Panoramic Suites

Læs mere
 
search map