Hotel i Monforte d'Alba i Piemonte

Le Case della Saracca

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Giulio har brugt flere år og al sin lidenskab på at restaurere denne gamle og stemningsfulde bygning ved at blande den middelalderlige stemning med en personlig og fantasifuld indretning. Moderne materialer som glas og stål bruges skiftevis med træværk og sten. Stemningen er absolut usædvanlig: en blanding af den mørke Middelalder og en postmoderne romanticisme.

Monfortes antikke bydel

Saracca er Monfortes ældste kvarter og ligger øverst i byen. Gaderne her er smalle og bygget i Middelalderen uden hensyn til bilerne, hvor kun de lokale må og kan finde ud af at køre igennem for at parkere lige ved huset. Det mest behagelige er at lade bilen stå ved hovedvejen - enten nede i byen eller få meter fra stedet - og gå de sidste stejle meter til Le Case della Saracca.

Læs mere om Le Case della Saracca

Restaurant ud over det sædvanlige

I stueetagen er der indgang til Ca'd Camiot, et spisested og café, hvor du kan smage den traditionelle madlavning til en fornuftig pris samt adskillige vine fra området. Mange af de lokale vine serveres også glasvis, hvilket stadig er usædvanligt i Italien. Spisestedet udvikler sig på flere etager, som er forbundet med en indvendig trappe i stål og glas samt elevator. De lokale skinker, salamier og oste opbevares i grotterne bag ved spisesalen og udstilles som designertøj eller smykker i glasvitriner.

Et sted for par og feinschmeckere

Hvis vi på den ene side anbefaler ophold på Le Case della Saracca, skal vi på den anden også fraråde det: Alt afhænger af den enkeltes alder og fysiske evner. Vi mener ikke, at dette sted er egnet til hverken børn eller gangbesværede. Hvis man har højdeskræk, så skal man også være opmærksom på, at gangene og trapperne ofte har gulv og trin i glas, der gør højden over gadeplan meget konkret. For alle andre rejsende vil det absolut være en anderledes oplevelse men vi kan ikke garantere, at alle vil være lige så entusiastiske som os, hvad angår den unike stemning.

Stemningsfulde værelser

Der findes seks værelser på stedet og de er alle forskelligt indrettet med usædvanlige løsninger. Hvis der i det ene er en dobbeltseng, der hænger ned fra loftet, er der i det andet et særligt badeværelse helt gravet ind i bjerget med væg i glas og stål, mens der i det tredje er indvendige trapper til en lille stue under soverummet. Om alle værelserne kan der siges, at de er ret store og meget hyggelige. Idéen er at skabe en primitiv, men romantisk stemning ... hvorfor de alle er uden fjernsyn. De råder dog over lille køleskab/minibar, elkande og badeværelse med bruser og hårtørrer. Hovedindgangen til værelserne er fra en dør få meter fra selve Ca'd Camiot, men der er også en indvendig trappe, som man kan benytte. Morgenmaden serveres i en hyggelig stue hos Ca'd Camiot.

Læs om værelserne på Le Case della Saracca

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map