Hotel i Monforte d'Alba i Piemonte

Le Case della Saracca

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Giulio har brugt flere år og al sin lidenskab på at restaurere denne gamle og stemningsfulde bygning ved at blande den middelalderlige stemning med en personlig og fantasifuld indretning. Moderne materialer som glas og stål bruges skiftevis med træværk og sten. Stemningen er absolut usædvanlig: en blanding af den mørke Middelalder og en postmoderne romanticisme.

Monfortes antikke bydel

Saracca er Monfortes ældste kvarter og ligger øverst i byen. Gaderne her er smalle og bygget i Middelalderen uden hensyn til bilerne, hvor kun de lokale må og kan finde ud af at køre igennem for at parkere lige ved huset. Det mest behagelige er at lade bilen stå ved hovedvejen - enten nede i byen eller få meter fra stedet - og gå de sidste stejle meter til Le Case della Saracca.

Læs mere om Le Case della Saracca

Restaurant ud over det sædvanlige

I stueetagen er der indgang til Ca'd Camiot, et spisested og café, hvor du kan smage den traditionelle madlavning til en fornuftig pris samt adskillige vine fra området. Mange af de lokale vine serveres også glasvis, hvilket stadig er usædvanligt i Italien. Spisestedet udvikler sig på flere etager, som er forbundet med en indvendig trappe i stål og glas samt elevator. De lokale skinker, salamier og oste opbevares i grotterne bag ved spisesalen og udstilles som designertøj eller smykker i glasvitriner.

Et sted for par og feinschmeckere

Hvis vi på den ene side anbefaler ophold på Le Case della Saracca, skal vi på den anden også fraråde det: Alt afhænger af den enkeltes alder og fysiske evner. Vi mener ikke, at dette sted er egnet til hverken børn eller gangbesværede. Hvis man har højdeskræk, så skal man også være opmærksom på, at gangene og trapperne ofte har gulv og trin i glas, der gør højden over gadeplan meget konkret. For alle andre rejsende vil det absolut være en anderledes oplevelse men vi kan ikke garantere, at alle vil være lige så entusiastiske som os, hvad angår den unike stemning.

Stemningsfulde værelser

Der findes seks værelser på stedet og de er alle forskelligt indrettet med usædvanlige løsninger. Hvis der i det ene er en dobbeltseng, der hænger ned fra loftet, er der i det andet et særligt badeværelse helt gravet ind i bjerget med væg i glas og stål, mens der i det tredje er indvendige trapper til en lille stue under soverummet. Om alle værelserne kan der siges, at de er ret store og meget hyggelige. Idéen er at skabe en primitiv, men romantisk stemning ... hvorfor de alle er uden fjernsyn. De råder dog over lille køleskab/minibar, elkande og badeværelse med bruser og hårtørrer. Hovedindgangen til værelserne er fra en dør få meter fra selve Ca'd Camiot, men der er også en indvendig trappe, som man kan benytte. Morgenmaden serveres i en hyggelig stue hos Ca'd Camiot.

Læs om værelserne på Le Case della Saracca

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Le Case della Saracca

Læs personlige anmeldelser af Le Case della Saracca som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Le Case della Saracca. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 14 anmeldelser fra Le Case della Saracca

Absolut fantastisk

Vi havde set billeder, og det var beskrivelsen af værelserne, der fik os til at bestille.
Men for den da, sikke en fantastisk oplevelse. Værelserne totalt vilde. Anderledes. Og det, på den gode måde.
Aldrig oplevet sådan en vild oplevelse.
Husk at bestille bord på hotellets restaurant, så lækkermad er ikke smagt før.
Fin service.

Læs mere

Et fantastisk sted

Et meget specielt og unikt sted. Man bør tage hertil, hvis man er ude efter en lidt anderledes oplevelse i forhold til både overnatning og mad.

Læs mere

Wow

Et helt fantastisk sted. Vidunderligt personale, mad og oplevelsen var kanon.

Læs mere

Fantastisk oplevelse !

Dette hotel slår alt, hvad vi tidligere har oplevet - fantastisk oplevelse. Billederne på In-Italias web viser af gode grunde kun en brøkdel af, hvad hotellet indeholder - virkeligheden er langt bedre. Hotellet er smagfuldt opbygget i autentisk stil med en fornemmelse af Alladins hule. Restauranten på samme måde opbygget omkring en vindeltrappe - fantastisk idé (maden er i top). Kronen på værket var en rundvisning i ejerens private vinkælder med Barolo-vin - det var en helt suveræn oplevelse. PRØV DET !

Læs mere

Magisk!

Indkvartering, mad, vin og service sammenfattes med to ord - MAGISK & FANTASTISK. Værelser var absolut fantastiske som hele Le Casa della Saracca. Maden hos Giulio var vidunderlig - og vinlisten - har aldrig set noget lignende! Giulio er en fantastisk vært, der fik os til at føle os velkommen og have det så godt! Aperetivon som dukkede op om aften til vinen var himmelsk. Her kommer vi til at rejse til flere gange. Omgivelserne var så smukke, vi holdt aldrig op med at forundredes over hvor smukt det er i Piemonte

Læs mere

Fantastisk oplevelse:-)

Anderledes, spændende, fantastisk og romantisk overnatningsmulighed:-) Kan varmt anbefales i 'Barolo-land'

Læs mere
 
search map