Feriebolig i Monforte d'Alba i Piemonte

L'Anfiteatro

Pris fra pr. pers.
Lejlighed i stueetage Lejlighed i to plan med jacuzzi i soveværelset
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Ønsker du en selvstændig og luksuriøs ferie - så må du ikke gå glip af disse højkvalitetslejligheder blot et par km uden for den hyggelige vinby Monforte d'Alba med butikker, restauranter og et historisk centrum og kun ca. 15 km fra Alba.

Udsigt til vinlandskab

Her i L'Anfiteatro er man helt sin egen herre, omgivet af behagelige og luksuriøse faciliteter. Udsigten fra terrasserne og balkonerne er ubetalelig. Dagens egentlige dilemma er, om man skal tilbringe den ved poolen under solens varme stråler med en god bog i hånden, sidde på balkonen med et glas af lokalegnens stolte vin og falde i staver, mens blikket vandrer ud i horisonten, eller tage på udflugt til Alba, små historiske landsbyer, borge & slotte eller lokale vinproducenter.

Læs mere om L'Anfiteatro

Ni moderne højkvalitetslejligheder

Materialer, møbler, interiør og gulvbelægning er alle af højeste kvalitet. De i alt 9 lejligheder er moderne indrettede med varme farver. Ved poolområdet er der naturligvis liggestole og parasoller, og udsigten er den samme skønne udsigt som fra lejlighederne.

Belejlige faciliteter som garage og elevator

På L'Anfiteatro er det muligt at nyde et morgenmåltid (som buffet). I behøver ikke at bestille på forhånd, men blot meddele det på stedet dagen i forvejen. Bemærk dette gælder kun i sommermånederne, og hvis vejret tillader det, da det serveres udenfor. Der hører en privat rummelig garage til lejlighederne, og desuden er der adgang til et lille træningscenter. L'Anfiteatro har ved indgangen en flot og indbydende hall og elevator, så adgangen til lejlighederne på 1. og 2. sal lettes. Lejlighederne og swimmingpoolen ligger ud til en landevej.

Lejlighederne på L'Anfiteatro

Toværelseslejlighed til 3+1 personer i stueetage med terrasse (type A)

Der er 4 af disse lejligheder på ca. 30 m² med direkte adgang ud til swimmingpoolen. Fra terrassen er der en skøn udsigt ud over Piemontes kuperede landskab. Lejlighederne består af et opholdsrum med enkeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, køkkenniche og badeværelse med wc og bruser. De har desuden wi-fi og lcd-fladskærm med satellit-tv. I en enkelt af disse lejligheder kan der dog sættes en ekstraseng op til børn til og med 11 år.

Toværelseslejlighed til 3 personer på 1./2. sal med to balkoner (type B)

Der er 2 af disse lejligheder på ca. 30 m² med hele to balkoner, hvorfra der en skøn udsigt ud over Piemontes kuperede landskab. Lejlighederne består af et opholdsrum med enkeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, køkkenniche og badeværelse med wc og bruser. De har desuden wi-fi og lcd-fladskærm med satellit-tv.

Toværelseslejlighed til 4 personer i to plan med to balkoner (type C)

Der er 3 af disse lejligheder på ca. 41 m² med to balkoner, hvorfra der en skøn udsigt ud over Piemontes kuperede landskab. Det nederste plan består af soveværelse med dobbeltseng og jacuzzi (i soveværelset) samt badeværelse med wc og bruser. En flot moderne trappe i træ fører ovenpå, hvor man finder opholdsrum med dobbeltsovesofa og køkkenniche samt toilet. De har desuden wi-fi og lcd-fladskærm med satellit-tv.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Residence Bricco Torricella

Monforte d'Alba, Piemonte

Locanda dell'Orso Bevitore

Verduno, Piemonte

Fattoria San Giuliano

Neive, Piemonte

Anbefalinger til dig

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Populært i Piemonte

search map