Feriebolig i Monforte d'Alba i Piemonte

L'Anfiteatro

Lejlighed i stueetage Lejlighed i to plan med jacuzzi i soveværelset
 
L'Anfiteatro er ikke tilgængelig i øjeblikket
L'Anfiteatro er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monforte d'Alba og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ønsker du en selvstændig og luksuriøs ferie - så må du ikke gå glip af disse højkvalitetslejligheder blot et par km uden for den hyggelige vinby Monforte d'Alba med butikker, restauranter og et historisk centrum og kun ca. 15 km fra Alba.

Udsigt til vinlandskab

Her i L'Anfiteatro er man helt sin egen herre, omgivet af behagelige og luksuriøse faciliteter. Udsigten fra terrasserne og balkonerne er ubetalelig. Dagens egentlige dilemma er, om man skal tilbringe den ved poolen under solens varme stråler med en god bog i hånden, sidde på balkonen med et glas af lokalegnens stolte vin og falde i staver, mens blikket vandrer ud i horisonten, eller tage på udflugt til Alba, små historiske landsbyer, borge & slotte eller lokale vinproducenter.

Læs mere om L'Anfiteatro

Ni moderne højkvalitetslejligheder

Materialer, møbler, interiør og gulvbelægning er alle af højeste kvalitet. De i alt 9 lejligheder er moderne indrettede med varme farver. Ved poolområdet er der naturligvis liggestole og parasoller, og udsigten er den samme skønne udsigt som fra lejlighederne.

Belejlige faciliteter som garage og elevator

På L'Anfiteatro er det muligt at nyde et morgenmåltid (som buffet). I behøver ikke at bestille på forhånd, men blot meddele det på stedet dagen i forvejen. Bemærk dette gælder kun i sommermånederne, og hvis vejret tillader det, da det serveres udenfor. Der hører en privat rummelig garage til lejlighederne, og desuden er der adgang til et lille træningscenter. L'Anfiteatro har ved indgangen en flot og indbydende hall og elevator, så adgangen til lejlighederne på 1. og 2. sal lettes. Lejlighederne og swimmingpoolen ligger ud til en landevej.

Lejlighederne på L'Anfiteatro

Toværelseslejlighed til 3+1 personer i stueetage med terrasse (type A)

Der er 4 af disse lejligheder på ca. 30 m² med direkte adgang ud til swimmingpoolen. Fra terrassen er der en skøn udsigt ud over Piemontes kuperede landskab. Lejlighederne består af et opholdsrum med enkeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, køkkenniche og badeværelse med wc og bruser. De har desuden wi-fi og lcd-fladskærm med satellit-tv. I en enkelt af disse lejligheder kan der dog sættes en ekstraseng op til børn til og med 11 år.

Toværelseslejlighed til 3 personer på 1./2. sal med to balkoner (type B)

Der er 2 af disse lejligheder på ca. 30 m² med hele to balkoner, hvorfra der en skøn udsigt ud over Piemontes kuperede landskab. Lejlighederne består af et opholdsrum med enkeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, køkkenniche og badeværelse med wc og bruser. De har desuden wi-fi og lcd-fladskærm med satellit-tv.

Toværelseslejlighed til 4 personer i to plan med to balkoner (type C)

Der er 3 af disse lejligheder på ca. 41 m² med to balkoner, hvorfra der en skøn udsigt ud over Piemontes kuperede landskab. Det nederste plan består af soveværelse med dobbeltseng og jacuzzi (i soveværelset) samt badeværelse med wc og bruser. En flot moderne trappe i træ fører ovenpå, hvor man finder opholdsrum med dobbeltsovesofa og køkkenniche samt toilet. De har desuden wi-fi og lcd-fladskærm med satellit-tv.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af L'Anfiteatro

Læs personlige anmeldelser af L'Anfiteatro som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af L'Anfiteatro. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 12 anmeldelser fra L'Anfiteatro

Nice og rent.

Et meget pænt, rent og hyggeligt sted. Positiv og hjælpsom driver og personale.

Læs mere

Perfecto - også ned bærn

Her får du mere end hvad der er normalt i prislejet. Rigtig god og stor lejlighed med perfekt beliggenhed midt i "Vinland". Der er selvfølgelig nogle få skønhedsfejl, som senge til den lidt hårde side, poolen lige til den lille side og WiFi til den italienske side. Eneste vigtige klagepunkt er, at der ikke er en lille fryser til isterninger, det er et reelt problem for enhver feriealkoholiker??.
Super udsigt - meget piktoreskt. Parkeringskælder til hver lejlighed. Nok solsenge ved poolen. Poolen blev renset hver dag, håndklæder blev skiftet ved behov, meget venligt og hjælpsomt personale.
Kan i den grad anbefales.

Læs mere

Julie fra Danmark

Vi boede i en familielejlighed i to etager (4 mennesker) og vi blev positivt overraskede - den var forholdsvis ny og lækker, og indeholdt alt hvad vi havde brug for. To toiletter, brus og kar. Der var en fantastisk udsigt og skønne vinmarker og tæt på den lille by Monforte d'Alba med lokalt liv og hyggelige restauranter.

Terrassen med poolen er meget stille og afslappet, men vi følte ikke at vores to små børn larmede for meget. Der er plads til alle.

Det eneste dårlige jeg kan nævne, er de meget hårde senge (!) - jeg er vant til en blød seng, så jeg var glad for, at jeg "kun" skulle sove her i 4 dage - min mand var meget tilfreds :)

Fitnessrummet skal man ikke låbe an på (!).

Læs mere

Fantastiske omgivelser og lejlighed til voksen ferie

Mont'forde er en virkelig hyggelig by med megen lokal aktivitet, og hvor turisterne på ingen måder sætter dagsordenen.
Lejligheden egner sig bedst til voksen ferie.
Vi savnede dog oplysninger om lokale forhold, som at hele byen(butikker og restauranter) holder lukket om tirsdagen !
Ydermere burde man gøre opmærksom på, at lejligheden ligger 2 km uden for byen. Vejen fra byen og ud til lejligheden er meget befærdet med tung trafik ( vinbøndernes traktorer osv) og det betyder, at man ikke fristes til at gå ind til byen.

Læs mere

Livsnydelse

Et fantastisk sted ! En god base pakket ind i de mest fantastiske rammer. Vinmarker, bjerge, solnedgang. Området byder ind med de bedste madsteder og vinen er selvsagt unik.
L'Anfiteatro er velfungerende, velindrettet og meget velholdt og rent. Swimmingpoolen var et uundværligt værested i de tropedage, der ramte os.
Kan kun anbefale stedet....
Har man meget små børn med vil jeg dog ikke anbefale en 2-plans lejlighed...trappen er bestemt ikke børnevenlig.

Læs mere

Vi er vilde med Langhe dalen!

Vi er vilde med Langhe dalen og holder meget af Monforte d'Alba.

L'Anfiteatro er et rigtig fint sted. Alt er pænt, rent og iorden. Måske er det ved at være tid til at der bliver installeret trådløst internet her. Det kan man godt savne. Poolen var lidt grumset i år og det virkede som om der var lidt vel meget klor i den. Men ellers var vi igen i år glade for at være her.

Læs mere
 
search map