Hotel i Monforte d'Alba i Piemonte

Hotel Villa Beccaris

Villa Beccaris forrest til højre Stuen i Suiten Soveværelset i Suiten
 
Hotel Villa Beccaris er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Villa Beccaris er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monforte d'Alba og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Beliggenheden er midt i Monforte d'Albas historiske bykerne, som er omgivet af bølgende vinmarker i det piemontesiske landskab.

Gæstfrihed og høj kvalitet

Denne historiske villa fra 1700-tallet er fuld af god smag og venter på at byde kræsne kunder velkommen, som ikke vil gå på kompromis med standarden. Her finder du gæstfrihed og et højkvalitetsprodukt ud over det sædvanlige: når man først har gået en tur i deres eventyrlige have, nydt udsigten fra de panoramiske terrasser og fundet sin indre ro ved det velplacerede poolområde, så vil man til hver en tid fortryde, at man ikke bestilte et par ekstra nætter. I byen finder man adskillige vinbarer, restauranter og trattoriaer med lokale specialiteter.

Læs mere om Hotel Villa Beccaris

Her vil du føle dig godt tilpas

Villaen blev i 1997 nænsomt restaureret og åbnede som hotel efter at have stået tom i nogle år. Villa Beccaris åbnede med den målsætning, at gæsterne skal føle sig velkomne og frem for alt godt tilpas. De fleste af deres gæster er derfor blevet stamkunder - efter et ophold i disse rammer vil man forstå hvorfor.

Tag på tur i parkanlægget

Der hører desuden en 25.000 m² park til hotellet, hvor poetiske skovstier snor sig blandt de grønne elementer. Parken binder byen og landskabet sammen - et landskab, som primært præges af vinranker, bløde bakker, marker, borge og bjerge i horisonten. Endelig er der flere 18-hullers golfbaner i området inden for rimelig køreafstand.

Indtag dagens første måltid i orangeriet

Morgensmadbuffeten er rig og veltilberedt med blandt andet oste, spegepølser, hjemmelavede kager og croissanter og indtages i Caffè dell'Auditorium. Hotellet har desuden lukket garage, mødesal under hvælvede lofter, smuk taverna i glas (tidligere orangeri) og en smagfuld vinbar.

Gode stemningsfulde værelser i historiske rammer

Hotellet har 11 classic-værelser, 11 deluxe-værelser og en suite. Da det er en historisk villa, er alle værelser derfor også forskellige i form og farver.

Værelserne på Hotel Villa Beccaris

Dobbeltværelse (classic)

Classic-værelserne er pæne og hyggelige. De har bad med bruser, hårtørrer, minibar, satellit-tv, aircondition, telefon og værdiboks.

Dobbeltværelse (deluxe)

Deluxe-værelserne er smagfuldt indrettede med antikke møbler, terracotta-gulv eller parquetgulv og freskomalerier i loftet. Enkelte af deluxe-værelserne har balkon. De har bad med bruser, hårtørrer, minibar, satellit-tv, aircondition, telefon og værdiboks. Ud over disse faciliteter tilbyder de også roomservice og andre små detaljer.

Suite La Romantica

Suiten har to indgange: en fra gårdhaven og en fra parken. Den er delt op i soveværelse og opholdsstue: soveværelset har udsigt ud over det kønne landskab, mens stuen vender mod haven og poolen. Stuen er rummelig og har antikke møbler, freskomalerier i loftet og parquetgulv. Den har bad med bruser, hårtørrer, minibar, satellit-tv, aircondition, telefon og værdiboks. Ud over disse faciliteter tilbyder de også roomservice og andre små detaljer.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Villa Beccaris

Læs personlige anmeldelser af Hotel Villa Beccaris som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Villa Beccaris. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 9 anmeldelser fra Hotel Villa Beccaris

Vidunderligt hotel og fantastisk beliggenhed i vindistriktet.

Fantastisk flot hotel. Suiten var elegant til en familie på fire, dog var ekstrasengene ikke lige så gode som i hovedværelset. God morgenmad, som blev spist udendørs med fantastisk udsigt fra toppen af bakken hvor hotellet ligger. Poolen, pergola og rekreative områder var perfekt til sjove timer. Måske mest for voksne.

Læs mere

Italiensk når det er bedst

Dejligt hotel og rigtig skøn livlig by.
Kort afstand til gode restauranter.
Overdådig morgenmad med den skønneste udsigt.

Læs mere

Secret escape

Jeg er bare så glad for at vi valgte netop denne destination. På alle måder fremragende..

Personale meget venlige, højt serviceniveau, dejlig pool, og let til alle destinationer i området. Torino som eksempel.

Ellers alle de dejlige vine og trøflerne og ikke at forglemme Nocciola nødden.

Læs mere

Typisk Italiensk?

Hvis man tidligere har kørt rundt i Italien og sat GPS´en til en destination så ender man typisk på mindre grusveje, stier, ensrettede veje (modsat køreretningen) og det må vi indrømme at det skete også for os. Når det så er sagt så ankommer man til et lille hotel med en utrolig afslappet atmosfære hvor alle ansatte forsøger at give de besøgene en god oplevelse. Om det er den lille goodiebag med slippers, shampoo, creme mv. på værelset, velkomstdrinken efter eget ønske (kølig hvidvin er passende i 25 graders varme) på den overdækkede terrasse, forsøget på at finde et egnet spisested om aftenen eller klargøring af værelset (aftæpning, tændt lys, morgendagens vejr på et kort og italienske vingummier) når man kommer træt hjem efter et aftensmåltid i byen; alle forsøger at gøre dit ophold så behageligt som muligt. Morgenmadsbuffeten kan der heller ikke udsættes noget, det eneste der manglede var bacon og heldigvis for det, for Parmaskinken er bare så meget bedre!
Alt i alt en god oplevelse i fantastiske omgivelser som er værd at satse på hvis man vil have lidt romantisk voksenferie. Lyder det som typisk Italiensk, næppe. Villa Beccaris er heller ikke et typisk italiensk hotel, det er på mange områder langt foran den normale hotel oplevelse man ville forvente uanset hvor man er.

Læs mere

Rigtig beliggenhed

Mad og vin i et vidunderlig miljø, hvor Villa Beccaris er et perfekt udgangspunkt.
Beliggenheden kan ikke være bedre, herligt mijlø med få minutters gang til det lille torv i Monforte. Personalet på Villa Beccaris er vidende og serviceorienteret, du får hjælp til det du har brug for.

Læs mere

Piemontes mørbrad

Hele stedet oser af elegance og charme i storslået omgivelser. Perfekt beliggenhed i forhold til mad- og vinoplevelser. Tættere på det italienske drømmested er det vanskeligt at komme.

Læs mere
 
search map