Hotel i Monforte d'Alba i Piemonte

Hotel Villa Beccaris

Villa Beccaris forrest til højre Stuen i Suiten Soveværelset i Suiten
 
Hotel Villa Beccaris er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Villa Beccaris er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monforte d'Alba og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Beliggenheden er midt i Monforte d'Albas historiske bykerne, som er omgivet af bølgende vinmarker i det piemontesiske landskab.

Gæstfrihed og høj kvalitet

Denne historiske villa fra 1700-tallet er fuld af god smag og venter på at byde kræsne kunder velkommen, som ikke vil gå på kompromis med standarden. Her finder du gæstfrihed og et højkvalitetsprodukt ud over det sædvanlige: når man først har gået en tur i deres eventyrlige have, nydt udsigten fra de panoramiske terrasser og fundet sin indre ro ved det velplacerede poolområde, så vil man til hver en tid fortryde, at man ikke bestilte et par ekstra nætter. I byen finder man adskillige vinbarer, restauranter og trattoriaer med lokale specialiteter.

Læs mere om Hotel Villa Beccaris

Her vil du føle dig godt tilpas

Villaen blev i 1997 nænsomt restaureret og åbnede som hotel efter at have stået tom i nogle år. Villa Beccaris åbnede med den målsætning, at gæsterne skal føle sig velkomne og frem for alt godt tilpas. De fleste af deres gæster er derfor blevet stamkunder - efter et ophold i disse rammer vil man forstå hvorfor.

Tag på tur i parkanlægget

Der hører desuden en 25.000 m² park til hotellet, hvor poetiske skovstier snor sig blandt de grønne elementer. Parken binder byen og landskabet sammen - et landskab, som primært præges af vinranker, bløde bakker, marker, borge og bjerge i horisonten. Endelig er der flere 18-hullers golfbaner i området inden for rimelig køreafstand.

Indtag dagens første måltid i orangeriet

Morgensmadbuffeten er rig og veltilberedt med blandt andet oste, spegepølser, hjemmelavede kager og croissanter og indtages i Caffè dell'Auditorium. Hotellet har desuden lukket garage, mødesal under hvælvede lofter, smuk taverna i glas (tidligere orangeri) og en smagfuld vinbar.

Gode stemningsfulde værelser i historiske rammer

Hotellet har 11 classic-værelser, 11 deluxe-værelser og en suite. Da det er en historisk villa, er alle værelser derfor også forskellige i form og farver.

Værelserne på Hotel Villa Beccaris

Dobbeltværelse (classic)

Classic-værelserne er pæne og hyggelige. De har bad med bruser, hårtørrer, minibar, satellit-tv, aircondition, telefon og værdiboks.

Dobbeltværelse (deluxe)

Deluxe-værelserne er smagfuldt indrettede med antikke møbler, terracotta-gulv eller parquetgulv og freskomalerier i loftet. Enkelte af deluxe-værelserne har balkon. De har bad med bruser, hårtørrer, minibar, satellit-tv, aircondition, telefon og værdiboks. Ud over disse faciliteter tilbyder de også roomservice og andre små detaljer.

Suite La Romantica

Suiten har to indgange: en fra gårdhaven og en fra parken. Den er delt op i soveværelse og opholdsstue: soveværelset har udsigt ud over det kønne landskab, mens stuen vender mod haven og poolen. Stuen er rummelig og har antikke møbler, freskomalerier i loftet og parquetgulv. Den har bad med bruser, hårtørrer, minibar, satellit-tv, aircondition, telefon og værdiboks. Ud over disse faciliteter tilbyder de også roomservice og andre små detaljer.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Hotel Corte Gondina

La Morra, Piemonte

Albergo dell'Agenzia

Bra, Piemonte

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Piemonte

search map