Hotel i Monforte d'Alba i Piemonte

Albergo Ristorante Il Giardino Di Felicin

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Monforte er i dag et velrenommeret rejsemål for alle dem, der vil bo i en hyggelige by i Langhe vindistrikt. Albergo Ristorante Il Giardino Di Felicin er også et velrenommeret spisested, som er værd at spise på mere end én enkelt gang under rejsen til Piemonte.

Madkunst hører til værtsfamilie historie

Il Giardino di Felicin ligger få skridt fra hovedtorvet i byen. Ninos bedstefar åbnede sit hus og tilbød hans madkunst til de rejsende, der dengang kom forbi byen for at handle - især med vinproducenter. Ninos far fortsatte og tog imod de mange indbyggere fra storbyen Torino, da de kørte hertil i weekenderne. De hyggede sig i stuen og i haven sammen med deres familie i de år hvor Italiens økonomi voksede i stor fart. De sidste årtier har det været Nino, der har stået for maden og han har formået at udvide restaurantens berømthed. Nu er der folk fra hele verdenen, der rejser hertil netop for smage hans madkunst.

Læs mere om Albergo Ristorante Il Giardino Di Felicin

En sjov kok gør aftenen sjovere

Nino svarer til fordommen om at italienske kokke er lidt skøre: han går frem og tilbage mellem køkken og stue, stopper mellem bordene, skal lige give en bemærkning til en gæst, spørger den næste om han kan smage det særlige peber som han tilsat i retten, ryster med hovedet når en flink englænder spørg om hvor han kan købe de gode oste han lige har fået serveret... "produktionen er så lille nede i dalen at det er svært nok at få fat på dem fra de lokale - der er ingen grund til at kende til navne når du alligevel ikke kan købe dem". Det barske udseende er dog ikke det eneste Nino har at byde på - han er også mild og flink og fuld af gode historier.

Hvilke tjenester er inkluderet i prisen?

Hos Albergo Ristorante Il Giardino Di Felicin får du parkeringsplads og Wi-Fi. Hører du til dem, der synes at pool skal være en del af ferien, så kan du benytte dig af svømmebassin - og snart også wellness - på Palazzo Boeri, der ligger på den anden side af bykernen og som også hører til Nino og Silvias familie.

Gode værelser hvor du føler dig hjemme

På første sal ovenpå restauranten er der 7 komfortable og rummelige værelser. De har alle balkon med panoramisk udsigt over dalen og er møblerede med antikvariat møbler. De er desuden udstyret med safetybox, sat-tv, Wi-Fi, minibar
og badeværelse med bad, toilet og hårtørrer. Her bor du hjemme hos Nino og Silvio, der også har deres lejlighed på samme etage. Vælger du at booke med morgenmad så vil du opleve et solid måltid, når du kommer ned af trappen om morgenen.

OBS! Værelserne kaldet Villa Stella ligger cirka 50 meter fra de andre, i en anden bygning.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map