Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Perfekt ramme for et ophold

Monforte d'Alba er balsam for sjælen. Her finder man en god blanding af en charmerende historisk terrasseby, masser af frisk luft og maleriske piemontesiske vinklædte bakker. Monfortes gamle bydel og de omkringliggende vinmarker danner en perfekt ramme om et ophold her i området.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Velrenommerede restauranter

I byen finder man det mest essentielle som fx posthus, bank, apotek og turistinformation. De vigtigste fornødenheder finder man i butikken med egnsprodukter eller i minimarkedet. Af mere forkælende art byder byen på adskillige velrenommerede restauranter og vinkældre.

Læs mere om Monforte d'Alba

Interessante seværdigheder

Byens historiske charme og seværdigheder er meget interessante: fx Monfortes antikke borg Palazzo Scarampi, som man mener kan dateres helt tilbage til 1200-tallet. Gennem historien har borgen fået nogle ridser i lakken under lokale krige, men dets nuværende form og udseende skyldes en gennemgribende renovering i 1833.

Auditorium Horszowski er en åben plads midt i byen formet som et amfiteater (se billedet i midten). Den kendste pianist, som har lagt navn til pladsen, spillede selv til indvielsen i 1986. I dag bruges pladsen til jazzkoncerter, egnsteater, filmfremvisning og andre kulturelle arrangementer - primært i sommerhalvåret.

Seværdige byer i området

I Monforte d'Alba kommune bor der ca. 2000 mennesker og den grænser op til mange skønne landkommuner i det bølgende Piemonte-landskab, deriblandt det legendariske vinområde Barolo blot 6 km fra Monforte d'Alba. Af andre seværdige byer inden for overkommelige rækkevidde kan nævnes værtsbyen for vinter-OL og hjemsted for FIAT-koncernen Torino (ca. 60 km), fortryllende Cuneo (ca. 40 km), vinbyen La Morra, slowfood-byen Bra og naturligvis den historiske perle Alba, som binder hele området sammen.

Skjul teksten
 
 
search map