Feriebolig i Monesiglio i Piemonte

Casa Lucia

 
Casa Lucia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Lucia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Piemonte og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Lucia ligger i skønne grønne omgivelser med gangafstand ned til centrum af den hyggelige landsby Monesiglio (ca. 5 min.), hvor der er spisesteder og torvestemning. Lejligheden, som ligger i et roligt område uden gennemgående trafik, er helt nyrenoveret og har en vidunderlig swimmingpool.

Ejendommen er et danskejet piemontesisk landsted på 7.500 m², som er nabo til skov og vinmarker. Huset er netop blevet gennemrestaureret med nænsom hånd. Det er den højest beliggende ejendom i byen og har derfor en fin udsigt over byen, slottet og de grønne bjergsider. Swimmingpoolen (4 x 10 m og 2 m dyb i den dybe ende) er meget belejligt placeret midt på gårdspladsen, som er smagfuldt belagt med lokale Langhe-sten. NB: Vi advarer dog forældre med småbørn mod leg omkring poolen, som ikke er indhegnet på nogen som helst måde og som er placeret 5 m fra hoveddøren. Vi kan dog nævne at poolen er indrettet således at den både har en lav vandhøjde i den ene ende, hvor børnene kan bunde, og en dybere vandhøjde i den anden ende.

Læs mere om Casa Lucia

Bygningen består af to selvstændige enheder, der er formet som et L. Den ene del benytter ejerne selv, når de er på ferie i Piemonte, men længen langs poolen er til feriegæsternes rådighed. Casa Lucia er på ca. 100 m² og var oprindeligt gårdens hovedhus.

Når man træder ind i huset, finder man først på højre hånd et bryggers og lejlighedens badeværelse med to håndvaske, bruser og toilet. Mens man til venstre kommer ind i opholdsrummet med sofahjørne, brændeovn og køkkenhjørne for enden - alt sammen smagfuld indrettet i skandinavisk stil med moderne møbler og synlige stenmure. Køkkenet er veludstyret med spisebord, ovn, gasblus, elkedel og dansk kaffemaskine. Fra opholdsrummet/køkkenet er der direkte adgang ud til swimmingpoolen og de gedigne træhavemøbler.

På første sal ligger de tre soveværelser (to dobbeltværelser og et værelse med to enkeltsenge), som alle har direkte udgang til en svalegang med udsigt over swimmingspoolen og de grønne landskaber. For enden af trappen ligger der til venstre et værelse med dobbeltseng og til højre et værelse med to enkeltsenge, som er et gennemgangsværelse til det trejde dobbeltværelse for enden. Der er danske dyner i soverværelserne.

Casa Lucia ligger godt i forhold til seværdigheder og udflugter. Inden for 1 times kørsel når man både storbyen Genova med det berømte akvarium, Liguriens flotte badestrande, Piemontes noble vinområder, middelalderbyen Alba, designer-outlet i Serravalle og skisportstederne Artesina og Frabosa.

Skjul teksten
 
 
search map