Agriturismo i Moncalvo d'Asti i Piemonte

Fattoria La Quercia Rossa

 
Fattoria La Quercia Rossa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Fattoria La Quercia Rossa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Moncalvo d'Asti og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vingården Fattoria la Quercia Rossas historie går tilbage til 1700-tallet, skønt storfamilien, som består af tre generationer, kun har boet her de sidste 30 år.

Skøn beliggenhed og egen restaurant

Gården ligger tilbagetrukket fra vejen på en lille bakketop med en formidabel udsigt ud over markerne. På den charmerende gårdsplads er en overdækket terrasse omgivet af frodige bouganvillaer, hvor gæsterne samles i godt vejr. I hovedbygningen, hvor værelserne ligger på 1. sal, finder I også gårdens restaurant. Restauranten drives af venner til værtsfamilien og har som regel lukkedag om onsdagen.

Læs mere om Fattoria La Quercia Rossa

Prøv gårdens egne produkter

Selv om den omfattende familie består af både bedsteforældre, forældre, onkler, tanter og børn, er huset stadig så stort, at de har valgt at indrette hotelværelser i en sidebygning på gården. Familien producerer selv vin (i alt fire forskellige lavet på de lokale druer Barbera og Grignolino), grappa, marmelader, hasselnødder og andre søde sager. Gæsterne er velkomne til at få smagsprøver og guidede besøg i vinmarkerne samt i vinkælderen. Man kan naturligvis også købe gårdens produkter. Heldigvis taler enkelte familiemedlemmer både tysk og engelsk.

Nyd den flotte udsigt

Ud over udsigten over landskabet og vinmarkerne, en hjertelig velkomst og god vin, så byder gården på et svømmebassin på 8 x 4 meter (1,40 meter dybt), omgivet af liggestole og parasoller. Svømmebassinet ligger i den bagerste del af gården med et fantastisk sceneri ud over markerne. Stedet er meget børnevenligt, da det ligger isoleret fra vejen, og børnene kan også boltre sig på gårdspladsen. Her er selvfølgelig også parkeringsplads.

Mulighed for fysisk aktivitet

Vil man prøve andre vine, så ligger den søde lille by Moncalvo d'Asti kun en kilometer herfra, og man finder flere spisesteder inden for et par kilometer. Har man lyst til fysisk udfoldelse, så er der tennisbaner og rideskole ca. 3 kilometer væk.

Værelsernes indretning

Alle værelser er pæne og enkelt indrettede i pastelfarver. De har aircondition, minibar, Sat- TV, trådløst internet (dog skal man lige være opmærksom på, at man befinder sig på landet, så forbindelsen er ikke den hurtigste) samt badeværelse med bruser og hårtørrer.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Fattoria La Quercia Rossa

Læs personlige anmeldelser af Fattoria La Quercia Rossa som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Fattoria La Quercia Rossa. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 8 anmeldelser fra Fattoria La Quercia Rossa

Feriehygge

Læs mere

Super gæstfrihed

Dejligt sted og stor gæstfrihed og afslappende atmosfære.

Stor fordel at værten taler engelsk/tysk.

Læs mere

Næsten perfekt

Først det perfekte, alt er som billederne, bare lidt bedre og beliggenhed helt i top og service fra stedets ejere helt i top. Næsten, fordi der var ikke nogen minibar=læs køleskab til koldt vand og fladskærmen var ikke meget over 20 " så næsten perfekt.

Læs mere

God atmosfære, fin morgenbufet og super meny om aftenen

Store værelser m.godt badeværelse - men madrasserne er for hårde!
Der manglede køleskab til lidt frokost og specielt hvis der er mindre børn med.
Nogen trafikstøj på værelserne fra vejen.
Fint klimaanlæg.

Hyggeligt familiedrevet sted.
Fint poolområde.

Læs mere

Bedste vingårdsophold hidtil.

Meget flot og åben modtagelse af Matteo. Vidunderlige omgivelser med fantastisk udsigt over vinmarkerne og hassellunde.
Fremragende tre-retters middage (og rimeligt prissat).

Læs mere

Bedømmelse af Fattoria La Quercia Rossa

Læs mere
 
search map