Anmeldelser af I Vigneti del Mandorlo

 
I Vigneti del Mandorlo er ikke tilgængelig i øjeblikket
I Vigneti del Mandorlo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Mombaruzzo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af I Vigneti del Mandorlo

Læs personlige anmeldelser af I Vigneti del Mandorlo som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af I Vigneti del Mandorlo. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Hyggeligt

God gedigen mad, tilmeld billigt.

Anbefaling til kommende gæster

Med Middelhavet indenfor en times kørsel og Barollo/Barbaresco i nærheden.

I Vigneti del Mandorlo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på I Vigneti del Mandorlo
Dobbeltværelse Standard
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn

En meget stor positiv oplevelse

Vi boede 2 nætter på I Vigneti del Mandorlo, og hvilken positiv oplevelse. Vi havde gerne opholdt os der i flere dage.
Det er et rigtig rart og charmerende landsted, beliggende i et (overraskende) meget smukt landskab i den østlige del af vinområdet i Piemonte. Vi boede i en suite og nød stilheden og den smukke indretning og udsigt.
Værterne er søde, og den store swimmingpool er meget indbydende, både at forfriske sig i og at dase ved. Det gør det heller ikke ringere, at man kan købe et (stort) glas kold hvidvin eller anden drink.
Vi fik halvpension begge dage, og det fortrød vi ikke. Vi fik serveret lækre 4-retters menuer med hjemmelavet pasta (primo) etc. og husets gode vin til næsten igen penge.
Vi vil helt sikkert vende tilbage til dette sted, næste gang vi skal til Piemonte. Oplevelsen her var så positiv, at vi synes, at den rigeligt opvejer den større afstand til de kendte vinbyer end fra de mere centralt beliggende ferieboliger.

Anbefaling til kommende gæster

En tur til Acqui Terme er et must. Vi satte gps-eren til og blev ledt ad smukke mindre veje gennem vinmarker og det imponerende kuperede landskab. Acqui Terme er en flot og hyggelig by, hvor man nemt kan slentre rundt nogle timer.

I Vigneti del Mandorlo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på I Vigneti del Mandorlo
Suite til 2 pers.
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Bedømmelse af I Vigneti del Mandorlo

I Vigneti del Mandorlo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på I Vigneti del Mandorlo
Suite til 3 pers.
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Susanne og Ole fra Taastrup boede på I Vigneti del Mandorlo i Mombaruzzo fra d. 4. til d. 10. september 2011.

Vi har haft en fantastisk dejlig ferie i Italien og har været yderst tilfredse med jeres service.

På "I Vignetti del Mandorla" følte vi os meget velkomne. Værelset var rigtigt fint og vi nød den store balkon. Vi spiste der 3 gange i løbet af ugen og hver gang fik vi typiske retter fra Piemonte. Vi drak huset egen Barbera, som bestemt kan anbefales - vi købte rigeligt med hjem. Vi besøgte bl.a Barolo, hvor vi købte en vinsmagning og rundvisning hos Marchesi di Barolo. Interessant rundvisning og god præsentation af vinene til smagningen. Ellers kan vi anbefale at besøge Alba, Asti, la Morra, Acqui Terme og hvis der er interesse for at shoppe, så er det store Outlet bestemt et besøg værd.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Thomas og rejsefælle boede på I Vigneti del Mandorlo i Mombaruzzo fra d. 13. til d. 14. juli 2010.

Nu var det jo kun een enkelt dag I fiksede for os men den var til gængæld GOD!

Super lækkert område, byen havde ikke det store at byde på, men vi kan anbefale et besøg hos Antica Fabbrica Amaretti, midt i byen, som laver fantastiske kager mv.
Stedet vi boede var helt i top. Lå perfekt der midt mellem vinmarkerne. Synd restaurenten var lukket.Værtinden var super sød, på trods af lidt kommunikationsproblemer. Det fik vi fikset via hendes søn, som var yderst hjælpsom! Han gav os navn og adresse på den vel nok een af de bedste restaurant jeg har spist på: Ristorante da Bardon i San Marzano Oliveto. Det må man simpelthen ikke snyde sig selv for et besøg på. Det er fabelagtig og super sød betjening.

Jeg har vedhæftet lidt billeder fra det lille døgn vi var der.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Mads, familie og vennerne fra Slagelse boede på I Vigneti del Mandorlo i Mombaruzzo fra d. 31. juli til d. 3. august 2010. Mads skrev efter rejsen:

Da vi umiddelbart inden vi skulle afsted 14 dage til Italien stod og manglede 3 overnatninger surfede vi nettet tyndt og faldt tilfældigt over In-Italia. Nem, overskuelig og indbydende hjemmeside gjorde at vi forsøgte os med en booking på et agriturismo her. Med den korte tid til afrejse viste det sig selvfølgelig at det ønskede sted var optaget, men med stor ihærdighed lykkedes det over de næste to dage for Jer at finde et sted, der dels havde plads til 8 personer og som til lige opfyldte at alle vores ønsker til beliggenhed, børnevenlighed, forplejning, m.v. Jeres rejsekonsulent var udover ihærdig og tålmodig med vores kræsenhed virkelig god til at spotte vores ønsker og give os en fornemmelse af at blive særligt behandlet. Mange tak!

Da vi efter en uge i hus i Toscana skulle til Mombauzzo var spændingen stor. Ville stedet mon leve op til dels, den virkelig gode service vi havde fået hjemmefra i forsøget på at finde overnatning, og dels ville vi finde den samme gode ro på et agriturismo i Piemonte, som vi havde fundet i huset i bjergene i Toscana.

Mombaruzzo ligger perfekt i forhold til at kunne nå Asti, Alba og lignende byer, men også så det indenfor en rimelig køretur kan lade sig gøre at nå til havet. Et kystområde, der er en oplevelse værd med rige Italienere, hurtige biler og fashinable hoteller. Området omkring Monbaruzzo er utrolig smukt med sine bølgende vinkarker med spredte småbyer og agriturismo I Vigneti del Mandorlo ligger lige midt i hjertet af alt dette.

I Vigneti del Mandorlo er et fantastisk sted. Rolige omgivelser, få værelser, meget hjertelig og personlig betjening. Forplejningen er i top og særligt aftensmaden, som består af en fast menu, serveret som på restaurant, kan fremhæves som en oplevelse, der er værd at gå efter. I Vigneti del Mandorlo ligger ude midt i vinmarkerne og der var rigelig plads til at vores børn, der er mellem 2 og 7 år, kunne gå på opdagelse på egen hånd udendørs. Fire børn i den alder fylder selvsagt en del, men dette var på intet tidsunkt et problem, nærmeste tværtimod følte vi. I Vigneti del Mandorlo er udstyret med store værelser, nogle med kæmpe altaner, store badeværelser, aircondition og værter der med stor imødekommenhed til hver en tid gjorde alt for at gøre vores ophold behageligt og rart.

Vel hjemme igen, med bagagen fyldt med gode oplevelser, vil vi ikke tøve med til enhver tid at anbefale såvel I Vigneti del Mandorlo som In-Italia!

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn
Ib og Lis fra Hadsten boede på I Vigneti del Mandorlo i Mombaruzzo fra d. 4. til d. 7. juli 2009.

Vigneti del Mandorlo var også et dejligt fredfuldt sted på landet. De unge indehavere og deres forældre gjorde alt for at gæsterne skulle føle sig velkomne. Maden er uovertruffen. Og ganske favorabel pris. 4 retters vel tillavet mad hver dag incl. Husets hjemmeproducerede vin, kaffe og grappa. Vi overnattede 3 nætter. Vi kørte på udflugt om dagen til Asti, Barbaresco og Barolo. Det havde været perfekt med en pool på stedet, men det er ifølge ejeren svært at få tilladelse til en sådan. Derfor kørte vi en af dagene til kysten. Det er kun en times kørsel via mototvej. Vi valgte Arenzo. Også der er det muligt at komme til havet med kørestol. Vi håber meget for de unge ejere, at mange gæster vil finde vej til stedet. De har virkelig fortjent besøg på grund at det store arbejde de lægger i stedet for gæsternes skyld. Vores ferie blev nærmest en rundtur i Norditalien. Vi havde selv fundet en overnatning i Sydtyrol (Dolomitterne). Derefter Simione og Mombaruzzo. Og til sidst Lago Maggiore på vejen hjem. Det var virkelig en fantastisk varieret tur, også mellem den rige og fattige del af Italien.Vi vil til sidst gerne rose rejsebureauet. Vi har oplevet en utrolig dygtig og omsorgsfuld vejledning. Vi har aldrig oplevet, at der har været så stor overensstemmelse med vore forventninger til de steder, vi har booket hjemmefra og virkeligheden. Mange tak for det.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Per og rejsepartner fra Roskilde boede på I Vigneti del Mandorlo i Mombaruzzo fra d. 23. til d. 26. juni 2009.

Begge steder fortjener stor ros.
Der var en rigtig god service, imødekommende og personlig. Begge steder er små, som giver en god intim stemning.

Mambaruzzo - Meget stort, næsten nyt og lækket værelse, og jeres beskrivelse med "spartansk" er en underdrivelse. Vi havde også en dejlig stor terrasse.

Maden var begge steder fantastisk og en oplevelse - kan ikke beskrives men skal prøves. Begge steder kan varmt anbefales, og det vil vi gøre til dem vi kender, der skal til det område.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map