Agriturismo i Mombaruzzo i Piemonte

I Vigneti del Mandorlo

 
I Vigneti del Mandorlo er ikke tilgængelig i øjeblikket
I Vigneti del Mandorlo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Mombaruzzo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I Vigneti del Mandorlo er dejligt landligt landsted i landlige omgivelser. Det landlige aspekt fremhæves, fordi naturen og landskabet her er så allestedsnærværende og intens. Luften er ren, stilheden slående, vinmarkerne maleriske og solnedgangene over Alperne i horisonten beroligende. Som prikken over i'et kan man tilmed vælge at dase ved den store swimmingpool.

Der er restaurant på stedet (lukket tirsdag) og gæsterne kan nemt vente til deres ankomst med at beslutte om de ønsker at spise hjemme eller ude fra dag til dag. Vælger man at spise på stedet, venter der en traditionel casalinga-oplevelse med en fast menu bestående af antipasto, forret, hovedret, dessert og kaffe til en fast pris. Der produceres vin af gårdens druer, men ikke på stedet. Deres produkter Cortese Alto Monferrato DOC og Barbera DOC kan bestemt anbefales.

Læs mere om I Vigneti del Mandorlo

Dette skønne landsted åbnede i april 2007 og ligger blot ca. 1 km fra Mombaruzzo by. Her er også et lille motionsrum og udendørs en legeplads til børnene. Er man golfinteresseret, ligger der en 9-hullers bane ca. 18 km væk og en 18-hullers bane ca. 40 km væk.
Værelserne er pæne og velindrettede i simpel stil.

Dobbeltværelse Standard:
- De 5 standardværelser har aircondition, satellit-tv og balkon/terrasse. Værelserne er indrettede forskelligt. Et af værelsene ligger i stueetagen og er handicapvenligt. Her er der gode adgangsforhold og de nødvenlige hjælpemidler.
Suite:
- De 2 suiter består af et rummeligt værelse med dobbeltseng og skrivebord. Suiterne har aircondition, satellit-tv og balkon/terrasse. Badeværelset har badekar med jacuzzi og dobbelte håndvaske.

Skjul teksten
 
 
search map