Feriebolig i Miasino ved Ortasøen

Villa Allegra

Terrasse til Casa Clò Casa Clò Casa Balè
 
Villa Allegra er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Allegra er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Miasino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Du har gåafstand til restaurant og madbutik

Den nærmeste by Miasino ligger i gåafstand (ca. 500 meter) fra stedet. Det er en meget lille by, men den byder både på hyggelige og smalle stræder samt posthus, apotek, madbutik, tobakskiosk, bar og restaurant.

Ortasøen og den hyggelige og meget pittoreske middelalderby Orta San Giulio, ligger bare 3 km væk ligesom Armeno, hvor du finder et større supermarked. Der findes også to spisesteder i kort afstand (ca. 300 og 800 meter) til de dage, hvor du ikke selv har lyst til at stå i køkkenet.

Du har en fantastisk udsigt

Oprindeligt er villaen altså bygget som hestestald til en herregård i området, hvilket hestehovedet på gavlen bevidner. Da man nedlagde stutteriet, restaurerede og moderniserede den nuværende ejer villaen med nænsom hånd og bevarede den store park på 5000 m², som hører til landstedet. Det betyder også, at du er omgivet af en skøn grøn have med udsigt til Ortasøen, og med Monte Rosa i baggrunden. Her i 500 meters højde har du som sagt en slående udsigt både over sø og bjerge.

Området byder på skønne spadsere- og cykelture, og der er mulighed for at leje en sejlbåd ved Villa Allegras private anløbsbro nede ved Ortasøen. Der er desuden mulighed for at spille tennis og ride i nærheden, ligesom der er rafting, kano og hydrospeed i floden Sesia. Derudover findes der fire golfbaner nær Miasino.

Læs mere om Villa Allegra

Møblerede terrasser

Villaens fire lejligheder er rummelige og de har næsten alle udsigt mod Ortasøen (undtagen Casa Serra) - en skøn blanding af park, himmel, sø og bjerge. Alle lejlighederne har møbleret terrasse og faciliteter som satellit TV, wi-fi og badeværelse med hårtørrer. Det er muligt at benytte stedets fælles vaskemaskine (gratis). Tænk på at alle ekstraomkostninger skal betales kontant på stedet.

En herre ved navn Giorgio Cadei møder dig ved benzintanken Tamoli i Miasino ca. 300 meter fra stedet, for at overlevere nøglerne. Venligst ring +39 333 685 9707 for at aftale nærmere ankomsttid med ham, og det skal være mellem 15:00 og 20:00. Det er også ham du kan henvende dig til, hvis du har nogen spørgsmål, eller har brug for tips til seværdigheder m.m. Alternativt kan du ringe til Villa Allegra på +39 0322 910743. Du kan også ringe til Valeria på +39 335 1382135, ligesom du også har mulighed for at sende en mail til Giorgio. Se yderligere info på voucheren.

Lejlighederne på Villa Allegra

Lejlighed m. 1 soveværelse (Casa Serra ) m. 2+1 sovepladser

Skøn lejlighed i stueetage på 70 m². Den består af opholdsrum med åbent køkken med fire gasblus og ovn, soveværelse med dobbeltseng og kamin samt gult badeværelse med toilet, stor bruser og hårtørrer. Lejligheden har desuden satellit-tv og internetadgang. Denne lejlighed har mulighed for en ekstra opredning, men bemærk, at soveværelse og opholdsrum ikke er adskilt af en dør, og man skal gennem soveværelset for at komme ud til badeværelset. Hyggelig privat terrasse både under buegangen på bagsiden af bygningen og i haven, som vender ud mod søen.

Lejlighed m. 1 soveværelse (Casa Balè) m. 2+1 sovepladser

Toværelseslejlighed i stueetage på 80 m² med udsigt til skov, bjerge og sø. Den består af opholdsrum, separat køkken med spiseplads, fire gasblus og miniovn, stort soveværelse med dobbeltseng og stort badeværelse med toilet, både bruser og badekar samt hårtørrer. Lejligheden har desuden satellit-tv og internetadgang. Denne lejlighed har mulighed for en ekstra opredning, men bemærk, at man skal gennem soveværelset for at komme ud til badeværelset. Privat terrasse i haven foran lejligheden.

Lejlighed m. 2 soveværelser (Casa Clò) m. 4 sovepladser

Lejlighed på 1. sal på 90 m² med udsigt til skov, bjerge og sø. Den består af opholdsrum med åbent køkken med sofa, fire gasblus og ovn, soveværelse med to enkeltsenge, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med toilet, bruser, badekar og hårtørrer. Lejligheden har desuden satellit-tv og internetadgang. Privat møbleret terrasse på 1. sal på 25 m² med udsigt over Ortasøen.

Lejlighed m. 3 soveværelser (Casa Vale) m. 4+2 sovepladser

lejlighed i to plan (stueetage og 1. sal) på 140 m² med udsigt til skov, bjerge og sø. Stueplan: består af opholdsrum med bibliotek og kamin, stort køkken med sofa, fire gasblus, ovn og opvaskemaskine, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med toilet, badekar og hårtørrer (og en privat samling af klassiske nøgenmodeller). 1. sal på kvisten: opholdsrum med mulighed for to ekstra opredninger, soveværelse (kræver et lille buk for at komme ind i) med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og badekar. Lejligheden har desuden satellit-tv og internetadgang. Privat møbleret og ugeneret terrasse i haven på 50 m².

Skjul teksten
 
 
search map