Feriebolig i Miasino ved Ortasøen

Villa Allegra

Pris fra pr. pers.
Terrasse til Casa Clò Casa Clò Casa Balè
 
Villa Allegra er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Allegra er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Miasino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Allegra er en pragtfuld herskabsvilla fra 1890 i grønne omgivelser med udsigt over Ortasøen og Monte Rosa i baggrunden. Her i 500 meters højde er der, ud over den storslåede udsigt over sø og bjerg, en luft så frisk så frisk. Der er mulighed for at leje en sejlbåd på dagsbasis ved Villa Allegras private anløbsbro nede ved Ortasøen.

Gåafstand til supermarked

Oprindeligt er villaen bygget som hestestald til en herregård i området, hvilket hestehovedet på gavlen bevidner. Da man nedlagde stutteriet, restaurerede og moderniserede den nuværende ejer villaen med nænsom hånd og bevarede den store park, som hører til landstedet. Den nærmeste landsby Miasino med supermarked ligger i gåafstand (ca. 600 m), mens der er ca. 3 km ned til Ortasøen og middelalderbyen Orta San Giulio og 3 km til Armeno, hvor man finder et lidt større supermarked. Der ligger også to spisesteder inden for kort afstand (ca. 300 m + 800 m).

Læs mere om Villa Allegra

Møblerede terrasser

Villaens fire lejligheder er rummelige og de har alle udsigt mod Ortasøen (undtagen Casa Serra) - en skøn blanding af park, himmel, sø og bjerge. Alle lejlighederne har møbleret terrasse. Det er muligt at benytte stedets fælles vaskemaskine (gratis).

Lejlighederne på Villa Allegra

Toværelseslejlighed Casa Serra med 2+1 sovepladser

Skøn lejlighed i stueetage på 70 m². Den består af opholdsrum med åbent køkken med fire gasblus og ovn, soveværelse med dobbeltseng og kamin samt gult badeværelse med toilet, stor bruser og hårtørrer. Lejligheden har desuden satellit-tv og internetadgang. Denne lejlighed har mulighed for en ekstra opredning, men bemærk, at soveværelse og opholdsrum ikke er adskilt af en dør og man skal gennem soveværelset for at komme ud til badeværelset. Hyggelig privat terrasse både under buegangen på bagsiden af bygningen og omme i haven, som vender ud mod søen.

Toværelseslejlighed Casa Balè med 2+1 sovepladser

Toværelseslejlighed i stueetage på 80 m² med udsigt til træer, bjerge og sø. Den består af opholdsrum, separat køkken med spiseplads, fire gasblus og miniovn, stort soveværelse med dobbeltseng og stort badeværelse med toilet, både bruser og badekar samt hårtørrer. Lejligheden har desuden satellit-tv og internetadgang. Denne lejlighed har mulighed for en ekstra opredning, men bemærk, at man skal gennem soveværelset for at komme ud til badeværelset. Privat terrasse i haven foran lejligheden.

Treværelseslejlighed Casa Clò med 4 sovepladser

Lejlighed på 1. sal på 90 m² med udsigt til træer, bjerge og sø. Den består af opholdsrum med åbent køkken med sofa, fire gasblus og ovn, soveværelse med to enkeltsenge, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med toilet, bruser, badekar og hårtørrer. Lejligheden har desuden satellit-tv og internetadgang. Privat møbleret terrasse på 1. sal på 25 m² med udsigt over Ortasøen.

Fireværelseslejlighed Casa Vale med 4+2 sovepladser

lejlighed i to plan (1. og 2. sal) på 140 m² med udsigt til træer, bjerge og sø. 1. sal: består af opholdsrum med bibliotek og kamin, stort køkken med sofa, fire gasblus, ovn og opvaskemaskine, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med toilet, badekar og hårtørrer (og en privat samling af klassiske nøgenmodeller). 2. sal på kvisten: opholdsrum med mulighed for to ekstra opredninger, soveværelse (kræver et lille buk for at komme ind i) med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og badekar. Lejligheden har desuden satellit-tv og internetadgang. Privat møbleret og ugeneret terrasse i haven på 50 m².

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Residence Casa sul Lago

Orta San Giulio, Piemonte

Residence Castello Oldofredi

Peschiera Maraglio, Lombardiet

Appartamenti Camin Colmegna

Colmegna, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Hotel Ghiffa

Ghiffa, Piemonte

Villa Incanto B&B

Treiso, Piemonte

Populært i Piemonte

Casale Mattei

Corneliano d'Alba

Le Case della Saracca

Monforte d'Alba

search map