Feriebolig i Miasino ved Ortasøen

Villa Allegra

Terrasse til Casa Clò Casa Clò Casa Balè
 
Villa Allegra er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Allegra er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Miasino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Du har gåafstand til restaurant og madbutik

Den nærmeste by Miasino ligger i gåafstand (ca. 500 meter) fra stedet. Det er en meget lille by, men den byder både på hyggelige og smalle stræder samt posthus, apotek, madbutik, tobakskiosk, bar og restaurant.

Ortasøen og den hyggelige og meget pittoreske middelalderby Orta San Giulio, ligger bare 3 km væk ligesom Armeno, hvor du finder et større supermarked. Der findes også to spisesteder i kort afstand (ca. 300 og 800 meter) til de dage, hvor du ikke selv har lyst til at stå i køkkenet.

Du har en fantastisk udsigt

Oprindeligt er villaen altså bygget som hestestald til en herregård i området, hvilket hestehovedet på gavlen bevidner. Da man nedlagde stutteriet, restaurerede og moderniserede den nuværende ejer villaen med nænsom hånd og bevarede den store park på 5000 m², som hører til landstedet. Det betyder også, at du er omgivet af en skøn grøn have med udsigt til Ortasøen, og med Monte Rosa i baggrunden. Her i 500 meters højde har du som sagt en slående udsigt både over sø og bjerge.

Området byder på skønne spadsere- og cykelture, og der er mulighed for at leje en sejlbåd ved Villa Allegras private anløbsbro nede ved Ortasøen. Der er desuden mulighed for at spille tennis og ride i nærheden, ligesom der er rafting, kano og hydrospeed i floden Sesia. Derudover findes der fire golfbaner nær Miasino.

Læs mere om Villa Allegra

Møblerede terrasser

Villaens fire lejligheder er rummelige og de har næsten alle udsigt mod Ortasøen (undtagen Casa Serra) - en skøn blanding af park, himmel, sø og bjerge. Alle lejlighederne har møbleret terrasse og faciliteter som satellit TV, wi-fi og badeværelse med hårtørrer. Det er muligt at benytte stedets fælles vaskemaskine (gratis). Tænk på at alle ekstraomkostninger skal betales kontant på stedet.

En herre ved navn Giorgio Cadei møder dig ved benzintanken Tamoli i Miasino ca. 300 meter fra stedet, for at overlevere nøglerne. Venligst ring +39 333 685 9707 for at aftale nærmere ankomsttid med ham, og det skal være mellem 15:00 og 20:00. Det er også ham du kan henvende dig til, hvis du har nogen spørgsmål, eller har brug for tips til seværdigheder m.m. Alternativt kan du ringe til Villa Allegra på +39 0322 910743. Du kan også ringe til Valeria på +39 335 1382135, ligesom du også har mulighed for at sende en mail til Giorgio. Se yderligere info på voucheren.

Lejlighederne på Villa Allegra

Lejlighed m. 1 soveværelse (Casa Serra ) m. 2+1 sovepladser

Skøn lejlighed i stueetage på 70 m². Den består af opholdsrum med åbent køkken med fire gasblus og ovn, soveværelse med dobbeltseng og kamin samt gult badeværelse med toilet, stor bruser og hårtørrer. Lejligheden har desuden satellit-tv og internetadgang. Denne lejlighed har mulighed for en ekstra opredning, men bemærk, at soveværelse og opholdsrum ikke er adskilt af en dør, og man skal gennem soveværelset for at komme ud til badeværelset. Hyggelig privat terrasse både under buegangen på bagsiden af bygningen og i haven, som vender ud mod søen.

Lejlighed m. 1 soveværelse (Casa Balè) m. 2+1 sovepladser

Toværelseslejlighed i stueetage på 80 m² med udsigt til skov, bjerge og sø. Den består af opholdsrum, separat køkken med spiseplads, fire gasblus og miniovn, stort soveværelse med dobbeltseng og stort badeværelse med toilet, både bruser og badekar samt hårtørrer. Lejligheden har desuden satellit-tv og internetadgang. Denne lejlighed har mulighed for en ekstra opredning, men bemærk, at man skal gennem soveværelset for at komme ud til badeværelset. Privat terrasse i haven foran lejligheden.

Lejlighed m. 2 soveværelser (Casa Clò) m. 4 sovepladser

Lejlighed på 1. sal på 90 m² med udsigt til skov, bjerge og sø. Den består af opholdsrum med åbent køkken med sofa, fire gasblus og ovn, soveværelse med to enkeltsenge, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med toilet, bruser, badekar og hårtørrer. Lejligheden har desuden satellit-tv og internetadgang. Privat møbleret terrasse på 1. sal på 25 m² med udsigt over Ortasøen.

Lejlighed m. 3 soveværelser (Casa Vale) m. 4+2 sovepladser

lejlighed i to plan (stueetage og 1. sal) på 140 m² med udsigt til skov, bjerge og sø. Stueplan: består af opholdsrum med bibliotek og kamin, stort køkken med sofa, fire gasblus, ovn og opvaskemaskine, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med toilet, badekar og hårtørrer (og en privat samling af klassiske nøgenmodeller). 1. sal på kvisten: opholdsrum med mulighed for to ekstra opredninger, soveværelse (kræver et lille buk for at komme ind i) med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og badekar. Lejligheden har desuden satellit-tv og internetadgang. Privat møbleret og ugeneret terrasse i haven på 50 m².

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa Allegra

Læs personlige anmeldelser af Villa Allegra som ligger ved Ortasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Allegra. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 19 anmeldelser fra Villa Allegra

Dejligt feriested.

På Villa Allegra blev vi venligt modtaget af vores værtinde. Vi boede i den dejlige første-sals lejlighed med egen altan, måtte benytte den store have med udsigt til søen. Rigtig dejligt sted.

Læs mere

skønt feriested.

Stor dejlig lejlighed i et flot gammelt hus, beliggende i en smuk park/have med udsigt til sø og bjerge.
Værtinden er meget imødekommende og sød, og har en masse gode forslag til oplevelser i området.

Læs mere

Italien i april

Vi er en familie på 4, med to børn i skolealderen. Vi valgte Villa Allegra på grund af beliggenhed, haven og en charmerende lejlighed i en smuk bygning med atmosfære og stil. Stedet svarede til vores forventninger og børnene hyggede sig i haven.
Værterne var søde og deres lokale guidebog gav os en masse tips til ture i nærheden. Vejret var meget vekslende i april måned. Vi havde alt fra sne til 20 grader. Vi benyttede tiden til at køre op i bjergene, søerne og vinområderne. Vi kørte op til nogen af de højeste alper og besøgte byer på vej frem og tilbage. Man skal vælge dette sted, hvis man har lyst til at bo i et roligt område og gøre det til base for de forskellige aktivitets muligheder i området

Læs mere

Stilfuld lejlighed.

Vi har haft en dejlig ferie i Villa Allegra. Lejligheden er dejlig stilfuld og fuld af charme. Der manglede intet. Veludstyret køkken, stort flot badeværelse og soveværelse og indretningen er gennemtænkt. Hus og have er flot vedligeholdt. Blev modtaget af Marchella som også har ideer til udflugter.
Vi kan anbefale restauranten Brød og Vin på torvet nede i byen. Vi havde cykler med men det er ikke den bedste cykeltur ned til byen så vi fandt på at parkere ved stationen langs banen, hvor der er gratis parkering på græsset og så cykle ned i byen derfra. Vil gerne anbefale en ferie i Villa Allegra hvis man ønsker ro og smukke omgivelser.

Læs mere

Perfekt ophold med hjemlig stemning

I September 2016 tilbragte vi 5 nætter hos Villa Allegra og var super tilfredse fra start til slut. Vi var på familietur med mor, vokne børn+kærester og der var rigelig med plads til både at være sammen og have tid for sig selv. Villa Allegra ligger i skønne omgivelser med udsigt over Orta søen og tæt på den hyggelige hovedby Orta San Giulio (5 min i bil).

Vi blev budt rigtig fint velkommen og generelt blev der sørget for en hjemlig stemning under hele opholdet.

Læs mere

Casa Sera

Vi har lige nydt en rigtigt dejlig uge, hvor vi fra første øjeblik var velkommen os alle tre , vi havde nemlig taget vores hund med.
Den nød den dejlige store have med en udsigt som siger spar to til alt. Der er kun at sige det var første gang vi var i Villa Allegra men bestemt ikke sidste gang.

Læs mere
 
search map