Anmeldelser af Hotel Villa Paradiso

 
Hotel Villa Paradiso er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Villa Paradiso er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Meina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Villa Paradiso

Læs personlige anmeldelser af Hotel Villa Paradiso som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Villa Paradiso. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Claus og familie fra Lyngby boede på Hotel Villa Paradiso i Meina fra d. 10. til d. 15. juli 2004.

Inden for de sidste 6 år har vi fire gange holdt sommerferie i Italien. Vi holder meget af Italien og allerede næste år har vi planlagt en ny tur til Italien. Dette års fereitur var den første, hvor vi bookede ophold gennem In-Italia. Vi bestilte 2 hotelophold, hvor vi først boede i Meina på Hotel Villa Paradiso. Hotellet var en oase og servicen i top. Hotellet var pænt indrettet og have og poolanlæg var også indbydende og velholdte. Vi boede der 5 dage med halvpension, hvor vi hver aften kunne sammensætte en 3-retters menu ud fra 3 for-, hvovedretter og desserter. Mad og servering var god. Prisniveauet for vin, kaffe mv. på hotellet var absolut rimeligt. Alt i alt et hotel vi vil kunne anbefale til andre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map