Hotel i Meina i Piemonte

Hotel Villa Paradiso

 
Hotel Villa Paradiso er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Villa Paradiso er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Meina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Villa Paradiso ligger på Maggiore-søens sydvestlige bred, blot 50 meter fra søen, Hotellet som blev opført i midten af 1800-tallet, byder i dag på en lidt gammeldags, hyggelig stemning, som værdsættes af mange. Med andre ord, leder du efter et moderne overnatningssted, er dette ikke hotellet for dig.

Der er både pool og privat strand

Hotellet ligger som nævnt blot ca. 50 meter fra vandet, og det eneste som adskiller dig og den private strand er kystvejen, som i visse perioder af året kan være trafikeret. På den "private strand" har du adgang til solstole og parasol, og det er først-til-mølle-princippet som gælder. Alternativt kan du benytte hotellets lille poolområde, hvor du også kan benytte solsenge og parasoller.

Læs mere om Hotel Villa Paradiso

Terrasse med søudsigt

Hotellet har egen restaurant samt terrasse med fin søudsigt, hvor der er borde og stole. Det som serveres er først og fremmest regionale retter med et udvalg af både kød og fisk. Der er også mulighed for at få vegetariske alternativer, men sig gerne til i god tid, så køkkenet har mulighed for at forberede sig.

På Hotel Villa Paradiso er der også en reception, som har åbent 24/7, et fælles TV-rum, morgenmadssal, restaurant, bar og konferencerum. Hotellet har en del grupper, og vil passe godt til dig, som ønsker et godt udgangspunkt for at besøge de forskellige seværdigheder ved søen.

Værelse med eller uden søudsigt

Du kan vælge mellem værelser som vender ud mod haven eller værelser som vender mod søen. Vælger du det sidste, bør du tænke på, at vejen iblandt kan være trafikeret. Alle hotellets værelser har privat badeværelse, hårtørrer, telefon, Wi-Fi, minibar, satellit TV, værdiboks, varme og aircondition, hvis det ønskes.

Skjul teksten
 
 
search map