Hotel i Meina i Piemonte

Hotel Villa Paradiso

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Villa Paradiso ligger på Maggiore-søens sydvestlige bred, blot 50 meter fra søen, Hotellet som blev opført i midten af 1800-tallet, byder i dag på en lidt gammeldags, hyggelig stemning, som værdsættes af mange. Med andre ord, leder du efter et moderne overnatningssted, er dette ikke hotellet for dig.

Der er både pool og privat strand

Hotellet ligger som nævnt blot ca. 50 meter fra vandet, og det eneste som adskiller dig og den private strand er kystvejen, som i visse perioder af året kan være trafikeret. På den "private strand" har du adgang til solstole og parasol, og det er først-til-mølle-princippet som gælder. Alternativt kan du benytte hotellets lille poolområde, hvor du også kan benytte solsenge og parasoller.

Læs mere om Hotel Villa Paradiso

Terrasse med søudsigt

Hotellet har egen restaurant samt terrasse med fin søudsigt, hvor der er borde og stole. Det som serveres er først og fremmest regionale retter med et udvalg af både kød og fisk. Der er også mulighed for at få vegetariske alternativer, men sig gerne til i god tid, så køkkenet har mulighed for at forberede sig.

På Hotel Villa Paradiso er der også en reception, som har åbent 24/7, et fælles TV-rum, morgenmadssal, restaurant, bar og konferencerum. Hotellet har en del grupper, og vil passe godt til dig, som ønsker et godt udgangspunkt for at besøge de forskellige seværdigheder ved søen.

Værelse med eller uden søudsigt

Du kan vælge mellem værelser som vender ud mod haven eller værelser som vender mod søen. Vælger du det sidste, bør du tænke på, at vejen iblandt kan være trafikeret. Alle hotellets værelser har privat badeværelse, hårtørrer, telefon, Wi-Fi, minibar, satellit TV, værdiboks, varme og aircondition, hvis det ønskes.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Grand Hotel Bristol Stresa

Stresa, Piemonte

Hotel Flora

Stresa, Piemonte

Hotel Il Giardinetto

Pettenasco, Piemonte

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Piemonte

Le Case della Saracca

Monforte d'Alba

Villa Cornarea

Canale d'Alba

search map