Anmeldelser af Agriturismo Ma Che Bel Castello

 
Agriturismo Ma Che Bel Castello er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Ma Che Bel Castello er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Maranzana og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo Ma Che Bel Castello

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Ma Che Bel Castello som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Ma Che Bel Castello. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Focus på nydelse

Maranzana har to værelser og ønsker man det kan morgenmad og aftensmad nydes på stedet, med streg under nydes, lokal mad i festlig forklædning og ikke mindst om aften krydret med lokal vin. Vores værelse på første sal var som beskrevet og faciliteterne ligeledes fine. Der er mulighed for ture og osse muligheden for at lade være, dog kan det anbefales at tage lidt let med til frokost og poolen da det nærmeste indkøbssted ligger omkring 20 kom væk, der er vand og kaffe på stedet. Vi havde fire nætter, vi blev på stedet alle dage og spiste alle dage på borgen og blev ikke skuffet een eneste dag.

Maranzana som feriedestination

Agriturismo Ma Che Bel Castello
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo Ma Che Bel Castello
Firesengsværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2018
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map